• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Aksef mi neydi benim kullandigim antibiyotigin adi. İcini hic okumadim bile biliyorum okursam kullanmam cunku
Aynı gruptan. Zararsız yani. Merak etme ben çok araştırdım. Birçok kisi kullanmıs ve sağlıklı çocukları olmuş. Boşuna uzüyoruz kendimizi. Biz çok pimpirikliyiz valla ya. Biraz rahat olmak lazım. Hamilelik gamsız insanlara goreymiş :)

Benim oluyor çarpıntım
Hamilelikte kan üretimi arttığı için olabiliyormuş benimki ondan değil zaten kalp rahatsızlığım var ama belki seninki o yüzdendir
Gecen hamileligimde de olmustu, ozellikle uyurken olmasi ilginc:) evde tansiyon aletim yok cikip olcturene kadar :) zaten en yakin eczaneye ulasmak icin 30 dk yurumem lazim muhtemelen ay cok salak bi yerde evim:) neyse eve alirim bi tane artik.

Kizlar bu arada gecen gun biri diyordu da bulamadim mesaji. İki gundur bende de bi carpinti hali bi vucut kesikligi felan oluyor. Neden ki acaba tansiyon mu? Uyuyorum mesela uykumdan boyle tansiyon gibi kalp carpintisi gibi gi halde uyaniyorum, butun vucudum kesik kesik boyle sanki cok korkunc bir ruya gormusum de felan gibi... dun aksam oldu bi isten gelince bi de bugun oglenden sonra uzandim biraz o zaman oldu iki kere.varmi boyle bisey yasayan
Tansiyon ya da kan şekeri...korkma bebeğim arada bana da oluyor ;) ikindiden sonra aksam namazina dogru uyuma ;)

kızlar size birşey soracağım Istanbul kartalda oturuyorum ben ermeni hastanesine gidiyorum doktorumun muayene ücreti 65 tl idi 135 tl olmuş ve doktorumdan da çok memnunum doğumu bile orda yapmayı düşünüyorum. sizzler hangi hastaneye gidiyorsunuz ve muayane ücretleriniz nedir acaba öğrenebilir miyim?
Ben hiç söylemiyim valla. Enayi dersiniz :))

Aynı gruptan. Zararsız yani. Merak etme ben çok araştırdım. Birçok kisi kullanmıs ve sağlıklı çocukları olmuş. Boşuna uzüyoruz kendimizi. Biz çok pimpirikliyiz valla ya. Biraz rahat olmak lazım. Hamilelik gamsız insanlara goreymiş :)
Kuzu zaten zararli olsa doktor vermez ki. Bende dusunuyorum zararsizdir muhtemelen. Antibiyotigi ictigim gun benim bulantilar kesildi, iki ihtimal var ya enfeksiyondan bulaniyormus ya da allah korusun :( ben enfeksiyondan bulantim oldugunu dusunmek istiyorum ki bak okeanos ta aynisi oldu cok bulaniyodu enfeksiyon cikti sase kullandi gecti. İkimize de ayni sey olduguna gore muhtemelen enfeksiyon bizde bulanti yapti ve ilsclsr iyi geldi.

Tansiyon ya da kan şekeri...korkma bebeğim arada bana da oluyor :KK66: ikindiden sonra aksam namazina dogru uyuma :KK66:
Hastalik vakti mi ne derler dimi iyi degildir. Tam sa benim uyku araliggim olur o:) isten gelmis uzanmis felan olurum:) vucut sanirim fazla kan pompaladigi icin oluyormus kontrolde sorarim doktorA

Kuzu zaten zararli olsa doktor vermez ki. Bende dusunuyorum zararsizdir muhtemelen. Antibiyotigi ictigim gun benim bulantilar kesildi, iki ihtimal var ya enfeksiyondan bulaniyormus ya da allah korusun :KK43: ben enfeksiyondan bulantim oldugunu dusunmek istiyorum ki bak okeanos ta aynisi oldu cok bulaniyodu enfeksiyon cikti sase kullandi gecti. İkimize de ayni sey olduguna gore muhtemelen enfeksiyon bizde bulanti yapti ve ilsclsr iyi geldi.
Ay sorma kuzucum iki gündür ne yiyeceğimi şaşırdım aklımda hep yemek var midem kazınıyor sürekli :D Bulantı geçti benim gözüm açıldı. Kötü ihtimali düşünmek istemiyorum Allah korusun. Cumartesi tekrar idrar tahlili için gidicem o zaman doktora da muayene olur öğrenirim inşallah.

Hastalik vakti mi ne derler dimi iyi degildir. Tam sa benim uyku araliggim olur o:) isten gelmis uzanmis felan olurum:) vucut sanirim fazla kan pompaladigi icin oluyormus kontrolde sorarim doktorA
Doğru bak kan sekeri de olabilir. Elin ayagın da titriyo mu böyle kırgınlıktan? O zaman kan sekerinden şüpheleniyor çünkü.

Ay sorma kuzucum iki gündür ne yiyeceğimi şaşırdım aklımda hep yemek var midem kazınıyor sürekli :KK70: Bulantı geçti benim gözüm açıldı. Kötü ihtimali düşünmek istemiyorum Allah korusun. Cumartesi tekrar idrar tahlili için gidicem o zaman doktora da muayene olur öğrenirim inşallah.
Yani acikcasi ben bulantim oldugunda ds bu bebekten gibi gelmiyor bana bencr enfeksiyon var diyodum o yuzden bulaniyor nitekim antibiyotigi kullandim hem akintilarim gecti hem de bulantilarim ama cogu belirtim devam ediyor kotuyu dusunmeyelim o yuzden hic. Rabbim koruyordur insallah.

Bende haftaya cuma kontrolum o gunden once ogrenmek istemiyorum ya hicbisey sen yine cesursun:) ama haftaya cumayi atlatirsam var ya kizlar allah:) burda size fena sebeklikler yapicam:)

Doğru bak kan sekeri de olabilir. Elin ayagın da titriyo mu böyle kırgınlıktan? O zaman kan sekerinden şüpheleniyor çünkü.
Yok canim oyle hisey degil sanki boyle kalbim csrpiyo hizli hizli bi de elim ayagim kesik kesik cok korkmusum cok yorulmusum da boyle bi degisik:) sanirim vucut fazla kan pompaladigi icin

Annem nereye gidiyon sen nerde yasiyon nasi muayene kiz o nabiyolar
Haha çok komiksin ay. Daha ucuzu da var tabi ama sorun şu ki ben doktorumdan çok memnunum. Değiştiremiyorum. 15 gün kontrol süresi var ama. 2 haftada bir gitsem 400e geliyo. Napsın aynı şeyleri yapıyo :)) sigorta anlasması yok. O yüzden böyle.

Yok canim oyle hisey degil sanki boyle kalbim csrpiyo hizli hizli bi de elim ayagim kesik kesik cok korkmusum cok yorulmusum da boyle bi degisik:) sanirim vucut fazla kan pompaladigi icin

O bendede oldu dün gece uyurken. Sanki cok heycanlanmisim veya cok korkmusum gibi kalbim hizli hizli atmaya basladi bi an

Yani acikcasi ben bulantim oldugunda ds bu bebekten gibi gelmiyor bana bencr enfeksiyon var diyodum o yuzden bulaniyor nitekim antibiyotigi kullandim hem akintilarim gecti hem de bulantilarim ama cogu belirtim devam ediyor kotuyu dusunmeyelim o yuzden hic. Rabbim koruyordur insallah.

Bende haftaya cuma kontrolum o gunden once ogrenmek istemiyorum ya hicbisey sen yine cesursun:) ama haftaya cumayi atlatirsam var ya kizlar allah:) burda size fena sebeklikler yapicam:)
En guzel haberleri alalim insallah. Her sey guzel olacak ben inaniyorum. Bir ay icinde cinsiyet konusacagiz burada :)

Back