• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Valla ben de kocişe söyledim söylemez olaydım :) adam habire bir merakta ne yazmışlar, onlarında gazı var mıymış, onlarda da bulantı kusma var miymis her yazdigimda bıt bıt beynimi yiyo :oops: ben de inanılmaz derecede kız istiyorum ama içime hep erkekmiş gibi doğuyo. Daha öyle detaylı karar aşamasına gelmedik isimde ama benim çocukluğumdan beri Eylül ismine bi hayranlığım var:KK54:

Esim farkli doktorlarda girsun istiyor :KK66:
Ay bu esler ne cok biliyo herseye karismayi.... ben kanamam oldugu gece farkli doktorsan aldim agzimin payini allah mecbur birakmasin...korkuttu cok beni... kendi doktorum olsa asla o kadar korkutmazdi beni biliyorum...

O yuzden mumkunse iki doktor bana mantikli gelmiyor tam tersi yorumlar yapabilirler neye guvenecek insan:)

Ay bu esler ne cok biliyo herseye karismayi.... ben kanamam oldugu gece farkli doktorsan aldim agzimin payini allah mecbur birakmasin...korkuttu cok beni... kendi doktorum olsa asla o kadar korkutmazdi beni biliyorum...

O yuzden mumkunse iki doktor bana mantikli gelmiyor tam tersi yorumlar yapabilirler neye guvenecek insan:)
Bilmiyom bende tek doktora guvenmekten aldim agzimn payını kendi sagligim acisindan... daima farkli doktordan da fikir almayi severim :)

Bilmiyom bende tek doktora guvenmekten aldim agzimn payını kendi sagligim acisindan... daima farkli doktordan da fikir almayi severim :)

Ergenlik donemmde salak bir doktorun adet duzensizligimi ve sancilarimi abartip hadtalik psikolojisine sokması....
Ha, o hepimize oldu yaw:) bana 20 yasimda pco dediler, hemen dogur dogurmazsan anne olamazsin asla dediler. Daha ogrenciydim. Dogum kontrol hapi kullaniyodum 11 yil kullandim dusun birakir birakmaz hamile kaldim:) ay bosver ayol:)

Arkadaşlar selam
Bugün çok stresli bir o kadarda gergin ve çok ağladığım bir gün oldu.çok ani tepkilerle çok bağırdım sinirlenip sonrada bebeğime bişey olmuşmudur kalbi durmuşmudur diye düşünmekten kendimi alıyorum:KK43: bişey olmaz dimi kızlar
Bebeğine birşey olmaz canım tabiki de niye olsun. Sinirlerin gerilmiş biraz. Normal bu zamanlarda. Ama sen bebeğin için mutlu olmaya bak. Bebeģinle gećireceğin güzel günleri düşün :)

Ha, o hepimize oldu yaw:) bana 20 yasimda pco dediler, hemen dogur dogurmazsan anne olamazsin asla dediler. Daha ogrenciydim. Dogum kontrol hapi kullaniyodum 11 yil kullandim dusun birakir birakmaz hamile kaldim:) ay bosver ayol:)
Bana da pco dediler. Evlenince dogum kontrol hapı tavsiyesi ve genel muayene icin doktora gittim. Neden korunuyorsun bi an önce dogur dedi bismillah. Ben hapı birakınca hemen hamile kalamadim ama. Glifor falan verdi doktor insülin direnci için. Bunye alısıncaya kadar 10 gün hayattan soğudum. Hamile gibi midem bulandı. Sonra alıştı. Şimdi doktor 3 aya kadar düşük riskine karşı devam ettiriyor.

Kızlar pimpirikli anne adayından size bir soru: Şimdi sizinle burda sohbet güzel. Ama ben bu kulübün bağımlısı oldum ve devamlı açıp kim ne yazmış, ne olmuş, ne cevap gelmiş diye bakıp duruyorum. Ve cep telefonlarının bu kadar sık kullanımının da bebişe zarar vermesinden korkuyorum. İnternette 1 saatten fazla telefon kullanmayın diyor. Ne diyorsunuz?

Kızlar pimpirikli anne adayından size bir soru: Şimdi sizinle burda sohbet güzel. Ama ben bu kulübün bağımlısı oldum ve devamlı açıp kim ne yazmış, ne olmuş, ne cevap gelmiş diye bakıp duruyorum. Ve cep telefonlarının bu kadar sık kullanımının da bebişe zarar vermesinden korkuyorum. İnternette 1 saatten fazla telefon kullanmayın diyor. Ne diyorsunuz?
Heheheheh:) ben bebisin de disinda esimle kapiscam vala:) gecen aksam bozuktuk tripli bana bende isyerinde mi bisey oldu frlan diyorum en sonunda durdu isten geldiginden beri gozunun icine bakiyorum kafani kaldirip suratima bile bakmadin biktim su kadinlar kulubunden resmen bagimlisin farkinda misin diye adamcagiz isyan etti:) hemn koydum telefonu kenara ama yine de rahat edemedim ishal olmusum diye zirt pirt tuvalete gidip ordan takipettim forumu:)

Bu is tehlikeli bir hal almaya basliyor yaw:)

Back