- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #5.321
Kızlar ağzınıza metal gibi kan gibi farklı bir tad ve koku geliyor mu
Valla inan bazen dayanılmaz oluyor doktor ne zamn geçer demedi ama bu ara çok ağrır normal bu dedi . Bnmde en baştan beri agriyr ama 1 haftadır daha Çok
Bnmde gece ve sabah daha çok oluyor.Gece yatarken cok agriyo aman iyi olsunlar da katlaniriz napalim
Eveeeeet bende de var o yaaa...
İdare ediyorum canım. Bulantı yok geçti vallahi :) Hep enfeksiyondanmış zaar :) Karnımda bir gerginlik var bugün öğlen çıktım biraz yürüdüm kasığım filan ağrıdı bir endişelendim niye öyle oldu diye. Sen nasılsın canım?okeanoss00 kuzum sen ne durumdasin bulantilar devam ediyomu?
Kizlar benim belirtiler epeydir hic yok ya normal mi acaba benim gibi olan var mi? Bi midem bulaniyo gibi mesela bakiyorum ertesi gun yok, az once pideciye gittim koku bile zerre kadar rahatsiz etmedi... hic normal gelmiyor bunlar
canım bazen bende de aynı şey oluyo. hiç bir belirtim olmuyor göbişimden başka. geçen gün göğüs hassasiyetim de yoktu hatta. bu sabah yine başladı. seni çok iyi anlıyorum. aynı korkuları bende yaşıyorum. bazen de bebişlerimizi Allah'a emanet ettik. illaki herşey yolundadır diye düşünüyorum.
Dun ben hep disardaydim tum gun gezdim aksam uzeri cok fena agri saplandi yuruyemedim markettte esim beni arabaya oturtup kendi yapti market alisverisini sonra gecti dinlenince karartmadim icimi korkma sendeİdare ediyorum canım. Bulantı yok geçti vallahi :) Hep enfeksiyondanmış zaar :) Karnımda bir gerginlik var bugün öğlen çıktım biraz yürüdüm kasığım filan ağrıdı bir endişelendim niye öyle oldu diye. Sen nasılsın canım?
merhaba Arya Stark ( hayranıyım bu arada aryanın)
benimde ayni canım muhtemel doğum tarihlerimizde aynı gözüküyor kısmetse.
mide bulantım 12 haftada 2 kere oldu oda bebektenmi anlayamadım az olunca.
ağrım bu ara hiç yok ağrım olmadımı panik yapıyorum için için
göğüslerimde hassasiyet 2.ayda oldu ama şimdi oda durdu eskisi kadar acı falan yok
Hepimiz ayni durumdayiz anlasilan. Cogunlukla kasik agrilarimiz gecti, bulantilar azaldi, zaman zaman gogus agrilari geciyor, hatta ilk zamanlardaki siskinlik ve gaz problemi bile azaldi sanirim... bu yuzden hepimjz bir panik halindeyiz. Ama burda herkesin asagi yuksri ayni durumda olmasi beni mutlu ediyor hepimizin bebegine ayni anda birsey olmus olacak degil ya:)Merhaba arkadaşlar bende 2017 ekim annesi olacağım kısmetse :) benim bu aralar kasık ağrım bile yok kasığım ağrımadımı sanki bebeğe birşey olmuş gibi hissediyorum sizdede oluyormu öyle benmi çok paniğim :)
Merhaba canım bende hayranıyım :)
aynı senin durumundayım. mide bulantım ve kusmam hiç olmadı diyebilirim. sadece bazı zamanlar midem karışıyordu ama çok etkilenmiyordum yemeğimi falan hep yedim.
kasık ağrısına gelince şuan hiç ağrım yok. sadece şişkinlik var.
göğüslerimdeki hassasiyet 7. haftada başladı. geçenlerde hiç yoktu. şimdi ara ara geliyor. Rabbime emanet. inşallah bi sıkıntı yoktur. bu hafta müsait bi günde gidicem doktora. sen ne zaman gideceksin.
Hepimiz ayni durumdayiz anlasilan. Cogunlukla kasik agrilarimiz gecti, bulantilar azaldi, zaman zaman gogus agrilari geciyor, hatta ilk zamanlardaki siskinlik ve gaz problemi bile azaldi sanirim... bu yuzden hepimjz bir panik halindeyiz. Ama burda herkesin asagi yuksri ayni durumda olmasi beni mutlu ediyor hepimizin bebegine ayni anda birsey olmus olacak degil ya:)
Aa Ben de Bursa'dayım. Aynen hicbir hamilelik belirtisi bende de olmadı. Her hafta gidiyorum doktora bu bebek yaşıyo mu diye :) masallah keyfi yerindeymiş. Ben devleti hiç düşünmedim özele gidiyorum. Sen hangi doktora gidiyorsun?Ben bursa da oturuyorum bir dr bulamadım kendime 2 kere osmangazi tıpa gittim geçenlerde devlete gittim Zübeyde hanıma.. 2 li test için tekrar çağırdılar 27 sinde gideceğim ama testi yaptırmayacağım.
başka dr buldum ay başından sonra özele başlayıp doğumumu orda yapacağım kısmet olursa..
bir kıpırdamaya başlasa hamile olduğumu anlayacağımmide bulantısı yok kasık ağrısı adetkende oluyordu alışkınım :) oda yok artık tepiklemeler başlasın sabırsızlanıyorum
Hahahahah evet bak oyle:) massallah pasalarimiza:)aynen öyle şikayetler genelde aynıdemekki hepimizin sapa sağlam bir hamileleiği var diyelim hayırlısı ile kucağımıza alalım
ben de Ankara'dayım canım. burdaki Zübeyde hanım a gitmiştim. doktor arıyorum. özeller çok pahalı daha karar veremedim bi türlü.Ben bursa da oturuyorum bir dr bulamadım kendime 2 kere osmangazi tıpa gittim geçenlerde devlete gittim Zübeyde hanıma.. 2 li test için tekrar çağırdılar 27 sinde gideceğim ama testi yaptırmayacağım.
başka dr buldum ay başından sonra özele başlayıp doğumumu orda yapacağım kısmet olursa..
bir kıpırdamaya başlasa hamile olduğumu anlayacağımmide bulantısı yok kasık ağrısı adetkende oluyordu alışkınım :) oda yok artık tepiklemeler başlasın sabırsızlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?