• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Canlar benm ense ve burun ölçümü yaptı ikiside normalmiş 2li testi sordu yaptiracakmisin diye. Çıkacak şeylerin tedavisi varmı dedm yok tedavi aldırmak ddi o zamn kalsn dedm tmm dedi idrarda etmedi yaptirsan iyi olurda demedi . Üzerine çok düşmedi yani :KK66:

Iyi yapmissin ben de yaptirmam yasayan bi cana kiyilmaz sonucta. Rabbim nasil layik gorduyse oyle dogsun saglik sihatli insallah

İyi günler. Taze annisler :KK66: biz geldik doktorumuzdan maşallah iyiymis br sorun yok folik asiti kesti progestan igne ve coraspin devam :KK66: kendileri 10+6 imiş bu kez de 3 gün kalms yetisecek br dahakinde sata Gore çıkacak biliyorum. :)

Maşallah canım benim çok sevindim. Hep böyle güzel haberlerimiz olur inşallah sonuna kadar:anneadayı::nazar:

Iyi yapmissin ben de yaptirmam yasayan bi cana kiyilmaz sonucta. Rabbim nasil layik gorduyse oyle dogsun saglik sihatli insallah
Merhaba, forumda gezerken sizin topiginizi de gördüm. Benim önerim testleri mutlaka yaptirmaniz yönünde cünkü bu testlerde risk yüksek cikarsa buna göre yapmaniz gerekenler olabilir. Mesela down sendromlu bebeklerin organ gelisimlerinde sorun olma olasiligi digerlerinden daha fazla ve riskiniz yuksek cikarsa daha titiz bir sekilde bu arastirmalar yapilir. Anne karninda organ gelisimine ne kadar mudahele edilir bilmiyorum ama bir yazida okudugum bebegi dogar dogmaz ameliyata alarak yasamasinin saglandigi. Eger haberleri olmasaydi bebek kisa süre icersinde ölecekmis.

Kizlar benim belirtiler epeydir hic yok ya normal mi acaba benim gibi olan var mi? Bi midem bulaniyo gibi mesela bakiyorum ertesi gun yok, az once pideciye gittim koku bile zerre kadar rahatsiz etmedi... hic normal gelmiyor bunlar

Kizlar benim belirtiler epeydir hic yok ya normal mi acaba benim gibi olan var mi? Bi midem bulaniyo gibi mesela bakiyorum ertesi gun yok, az once pideciye gittim koku bile zerre kadar rahatsiz etmedi... hic normal gelmiyor bunlar

Hamileyiz diye her an bi belirti yasicaz diye bi kural yok ya bu kadar herseyi takma bence

Merhaba, forumda gezerken sizin topiginizi de gördüm. Benim önerim testleri mutlaka yaptirmaniz yönünde cünkü bu testlerde risk yüksek cikarsa buna göre yapmaniz gerekenler olabilir. Mesela down sendromlu bebeklerin organ gelisimlerinde sorun olma olasiligi digerlerinden daha fazla ve riskiniz yuksek cikarsa daha titiz bir sekilde bu arastirmalar yapilir. Anne karninda organ gelisimine ne kadar mudahele edilir bilmiyorum ama bir yazida okudugum bebegi dogar dogmaz ameliyata alarak yasamasinin saglandigi. Eger haberleri olmasaydi bebek kisa süre icersinde ölecekmis.

Anladim tesekkurler ama zaten yuzde 80 90 oraninda bi olasilik vermiyomus yuzde 30 luk bi ihtimal icin gerek duymadim yine de doktorumla konusup karar veririm zamani gelince. Ama cok gerekli olsa zaten doktor diger arkadasa da israr ederdi diye dusunuyorum

Masallah B Biravucmutluluk darisi basimiza insallah cok uzun zaman oldu kontrole gitmeyeli epey merak ediyorum icerdeki ne durumda diye bende insallah yolundadir gersey bende gittigimde kipir kipir gorurum minnosumu bakalim
İnslh canm.bna el sallıyordu :) sanada nasip olsun inslh herşeyin gosterdi tek tek bn pek anlamasamda su ağzı su burnu diye hep gosterdi . ;) Ay çok guzl br duygu . Bu arada bel ağrısına yapacak brsy yok ağrır dedi suan rahmin iyice büyüdü ondn dolayı ağrıların artar bu aralar dedi sonra geri brden kesilir dedi :)

İnslh canm.bna el sallıyordu :) sanada nasip olsun inslh herşeyin gosterdi tek tek bn pek anlamasamda su ağzı su burnu diye hep gosterdi . :KK66: Ay çok guzl br duygu . Bu arada bel ağrısına yapacak brsy yok ağrır dedi suan rahmin iyice büyüdü ondn dolayı ağrıların artar bu aralar dedi sonra geri brden kesilir dedi :)

Benim simdiden agriyo belim kalca kemigim bacaklarim o zmn ilerlediginde napcam hic dusunemiyorum :(

Back