- 21 Temmuz 2016
- 932
- 874
- 103
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #5.341
Acikcasi bebek benim suan yedigimden beslenmeyip depolari kullandigi icin kusmayi tercih ediyorum boyle cok kotu yasamdan sogudum zaten yedigimden bisey anlamiyrm ve mide bulantisindan azcik zorla yiyorum. Diger turlu hem kusarim hem yerim gibi geliyoaynen bende öyle kusamıyorum bütün midem bulanıyor ne yediğimden bişey anlıyorum ne içtiğimden ne yesem ağzıma geliyor hepkussak rahatlıcaz ama o zamanda yediğimiz içimizde durmıcak birde o yanı var var hangi türlü iyi bilemedim
Hahahahah evet bak oyle:) massallah pasalarimiza:)
Ben cinsiyet ogrenmem diyodum ama cinsiyeti ogrendigim zaman burdaki cekismeler cok tatli eldi gozume:) benimki kizmis benimki erkekmis ya da benimki erkek degilmis kordonu bebek sanmislar felan:) geyiklere gel
ben de Ankara'dayım canım. burdaki Zübeyde hanım a gitmiştim. doktor arıyorum. özeller çok pahalı daha karar veremedim bi türlü.
Masallah canimKızlar slm
Benimde bugün kontrolüm vardı.Herşey yolunda görünüyor genişiniz gayet sağlıklıymış.Benim bulantılarım haricinde herşey yolunda
Bende ikili tarama testimi istemedim ense kalınlığı ve burun kemiği gayet normal dedi.
Birde bişi soracam kalp atışı 147 dedi acaba cinsiyet tahmini olan varmı.
Kiz yok felan filan ornek veriyom:) tekrar oku bak mesaji:)sen daha 10 haftada gözüküyorsun nasıl öğrendin cinsiyet
Kiz yok felan filan ornek veriyom:) tekrar oku bak mesaji:)
Teşekkür ederim. Sağlıklı olsun tabiki herşeyden önemlisi ama insanda merak ediyorMasallah canim
Bildigim 140 uzeri kiz 140 alti erkek oluyor ama tabiki varsayim bunlar
Canlarım slm.Ben bundan 10 yıl önce yani ilk gebeliğimde sürekli ama sütekli kusuyordum sabahları tam 2 saat klosetin önünde oturup kusuyordum.Sonrasında canım bişey yemek istemiyor,su içmek istemiyo ve böyle oluncada sanki dünya başıma yıkılıyo hayattan nefret ediyordum hiç birşeyden anlamıyordum.Bunda ise kusmuyorum ama hep kusacak gibiyim yani midem çok rahat değil ama birşeylere dalınca unutuyom falan.yani öbürüne göre çok daha iyiyim.
Canım nedir bu uygulamanın ismi? Google store'dan mı indirdin? Ben de yükleyeyim. Benimki gün gün değil, hafta hafta yazıyor.Kizlar gebeligimi takip eden bir uygulama kullaniyorum. Bakin bugun icin ne diyor:) bence uygulama benim belirtilerimin azalmasindan endiselendigimi anladi beni sakinlestirmeye calisiyor:)
Hamilelik adı da zaten hamilelik yazarsan bir sürü uygulama çıkıyo hafta hafta gün gün anlatıyorCanım nedir bu uygulamanın ismi? Google store'dan mı indirdin? Ben de yükleyeyim. Benimki gün gün değil, hafta hafta yazıyor.
Kizlar gebeligimi takip eden bir uygulama kullaniyorum. Bakin bugun icin ne diyor:) bence uygulama benim belirtilerimin azalmasindan endiselendigimi anladi beni sakinlestirmeye calisiyor:)
Ben neredeyse hepsini indirdimHamilelik adı da zaten hamilelik yazarsan bir sürü uygulama çıkıyo hafta hafta gün gün anlatıyor
bend suan icin etlik zubeyde hanıma gidiyorum emre baseri sevdim cok iyi ama sonrasında ozelde dogum yapıcam heralde zubeyde hanım cok kalabalık yaben de Ankara'dayım canım. burdaki Zübeyde hanım a gitmiştim. doktor arıyorum. özeller çok pahalı daha karar veremedim bi türlü.
Benim ablam orada normal doğum yapmıştı çok memnundubend suan icin etlik zubeyde hanıma gidiyorum emre baseri sevdim cok iyi ama sonrasında ozelde dogum yapıcam heralde zubeyde hanım cok kalabalık ya
ozamanlar iyiymis evet benimde esimin yigeni demisti kızı hemen hemen 6-7 yaslarında ama sonra ziyarete gitmis birini cok kalabalıktı odalar bide ziyarete tek tek almıyorlarmıs dolusuyomus millet iceri internette baktım yorumlara o yuzden korktum birazBenim ablam orada normal doğum yapmıştı çok memnundu
Şimdi 6 yaşında kızı
Doktorun adını hatırlamıyorum ama hemşireleri falan çok beğenmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?