• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

aynen bende öyle kusamıyorum bütün midem bulanıyor ne yediğimden bişey anlıyorum ne içtiğimden ne yesem ağzıma geliyor hep :kusmuk::kusmuk:kussak rahatlıcaz ama o zamanda yediğimiz içimizde durmıcak birde o yanı var var hangi türlü iyi bilemedim :110::110:
Acikcasi bebek benim suan yedigimden beslenmeyip depolari kullandigi icin kusmayi tercih ediyorum boyle cok kotu yasamdan sogudum zaten yedigimden bisey anlamiyrm ve mide bulantisindan azcik zorla yiyorum. Diger turlu hem kusarim hem yerim gibi geliyo

Kızlar slm
Benimde bugün kontrolüm vardı.Herşey yolunda görünüyor genişiniz gayet sağlıklıymış.Benim bulantılarım haricinde herşey yolunda:(
Bende ikili tarama testimi istemedim ense kalınlığı ve burun kemiği gayet normal dedi.
Birde bişi soracam kalp atışı 147 dedi acaba cinsiyet tahmini olan varmı.

Hahahahah evet bak oyle:) massallah pasalarimiza:)

Ben cinsiyet ogrenmem diyodum ama cinsiyeti ogrendigim zaman burdaki cekismeler cok tatli eldi gozume:) benimki kizmis benimki erkekmis ya da benimki erkek degilmis kordonu bebek sanmislar felan:) geyiklere gel

sen daha 10 haftada gözüküyorsun nasıl öğrendin cinsiyet :oops:

ben de Ankara'dayım canım. burdaki Zübeyde hanım a gitmiştim. doktor arıyorum. özeller çok pahalı daha karar veremedim bi türlü.

bende senin gibiydim vallahi ama eşim öyle yada böyle özelde olsun dedi uygun hastane ama druda iyi olan bir hastane buldum sonunda devlette kalabalık odalar vs sıkıntı oluyor diye. eşim özele git demese bende devlete gidecektim mecbur :bicak:

Kızlar slm
Benimde bugün kontrolüm vardı.Herşey yolunda görünüyor genişiniz gayet sağlıklıymış.Benim bulantılarım haricinde herşey yolunda:KK43:
Bende ikili tarama testimi istemedim ense kalınlığı ve burun kemiği gayet normal dedi.
Birde bişi soracam kalp atışı 147 dedi acaba cinsiyet tahmini olan varmı.
Masallah canim

Bildigim 140 uzeri kiz 140 alti erkek oluyor ama tabiki varsayim bunlar

Kizlar gebeligimi takip eden bir uygulama kullaniyorum. Bakin bugun icin ne diyor:) bence uygulama benim belirtilerimin azalmasindan endiselendigimi anladi beni sakinlestirmeye calisiyor:)

Eklentiler

• IMG_9429.webp
    IMG_9429.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 69
Canlarım slm.Ben bundan 10 yıl önce yani ilk gebeliğimde sürekli ama sütekli kusuyordum sabahları tam 2 saat klosetin önünde oturup kusuyordum.Sonrasında canım bişey yemek istemiyor,su içmek istemiyo ve böyle oluncada sanki dünya başıma yıkılıyo hayattan nefret ediyordum hiç birşeyden anlamıyordum.Bunda ise kusmuyorum ama hep kusacak gibiyim yani midem çok rahat değil ama birşeylere dalınca unutuyom falan.yani öbürüne göre çok daha iyiyim.:anneadayı::KK49:

aynı beni anlatmışsınız :) ilk gebeliğimde 9 ay tuvalette yaşadım diyebilirim. bundada sürekli ağzımda ama kusmuyorum nedense kussam rahatlıcak gibi oluyorum ama ıhhh kusma yok. o zamanda hayattan soğumuştum bundada rahat hamilelik geçirenlere hayranım. inşallah 3. ayın sonunda düzelirde bi nefes alırız :) benim doktorum süpriz gebeliklerde beyin hazır olmadığı için vücut virüs gibi algılar demişti. ilki direk süprizdi. buda süpriz ama biraz daha bilinçli vücut sanırım

Kizlar gebeligimi takip eden bir uygulama kullaniyorum. Bakin bugun icin ne diyor:) bence uygulama benim belirtilerimin azalmasindan endiselendigimi anladi beni sakinlestirmeye calisiyor:)
Canım nedir bu uygulamanın ismi? Google store'dan mı indirdin? Ben de yükleyeyim. Benimki gün gün değil, hafta hafta yazıyor.

Kızlar bende istifra etmekten 4 kilo vermişim sürekli bulanıyo dr en sonunda ilaç verdi ama o da durmuyo su kesinlikle içemiyorum napcam böyle bilmiyorum :(

ben de Ankara'dayım canım. burdaki Zübeyde hanım a gitmiştim. doktor arıyorum. özeller çok pahalı daha karar veremedim bi türlü.
bend suan icin etlik zubeyde hanıma gidiyorum emre baseri sevdim cok iyi ama sonrasında ozelde dogum yapıcam heralde zubeyde hanım cok kalabalık ya

bend suan icin etlik zubeyde hanıma gidiyorum emre baseri sevdim cok iyi ama sonrasında ozelde dogum yapıcam heralde zubeyde hanım cok kalabalık ya
Benim ablam orada normal doğum yapmıştı çok memnundu
Şimdi 6 yaşında kızı
Doktorun adını hatırlamıyorum ama hemşireleri falan çok beğenmişti

Benim ablam orada normal doğum yapmıştı çok memnundu
Şimdi 6 yaşında kızı
Doktorun adını hatırlamıyorum ama hemşireleri falan çok beğenmişti
ozamanlar iyiymis evet benimde esimin yigeni demisti kızı hemen hemen 6-7 yaslarında ama sonra ziyarete gitmis birini cok kalabalıktı odalar bide ziyarete tek tek almıyorlarmıs dolusuyomus millet iceri internette baktım yorumlara o yuzden korktum biraz

Back