- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #5.181
En sinir bozucu olanda o zaten gidemedn geldik çünkü.Aman kuzu gecmis olsunnnnnn hastanee gidebildiniz mi bari? Onca ugrastiniz bebegi gormeden mi geldiniz eve
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En sinir bozucu olanda o zaten gidemedn geldik çünkü.Aman kuzu gecmis olsunnnnnn hastanee gidebildiniz mi bari? Onca ugrastiniz bebegi gormeden mi geldiniz eve
Agrin ne durumda canim peki? Olsun hayirlisi de bosverEn sinir bozucu olanda o zaten gidemedn geldik çünkü.
Bel agrm herzamnki gbi suan normal yani . Hayirlisi artk pazartesi kendi doktorumla gorusuruz sağol merk ettiğiniz içinAgrin ne durumda canim peki? Olsun hayirlisi de bosver
Şansın varmış hep okulöncesi öğretmeni olmak istemişimdirkısmet kız meslek lisesi öğretmeniyimOkul oncesi ogretmeniyim canim :) senin?
Kiz meslek lisesinde hangi brans:)Şansın varmış hep okulöncesi öğretmeni olmak istemişimdirkısmet kız meslek lisesi öğretmeniyim
GiyimKiz meslek lisesinde hangi brans:)
Nerden aldın kaça aldınKizlar el doplerim geldi:) tabiki henuz kalp atisini duyamadik, yani ritmik bri ses duydum ama bebegin kalp atisi oldugunu sankiyorum benim damar sesim filandir. Ama resmen kesenin icindeki sesi duydum:) ayni seyi esimin karnina tuttugumuzda oyle sesler gelmiyor ama benden sanki biri legene su doldurmus ta onun icinde cipir cipir oynuyomus gibi sesler geliyodu:)
Meslekdasiz desene:) giyim bolumu mezunuyum lise ve univ, 10 yildir da meslek edindirme kursunda modelist ogretmenligi yapiyorum. :)
Gittigidiyor dan aldim ben. Angeltalk egg diye bir model. Bi de ultrason jeli almis kocam sagolsun :) jelsiz kullaniliyomus ama jelle daha net ses aliniyo...Nerden aldın kaça aldın
Yaa çok sevindim buna ben ev hanımlığına devam ediyorumMeslekdasiz desene:) giyim bolumu mezunuyum lise ve univ, 10 yildir da meslek edindirme kursunda modelist ogretmenligi yapiyorum. :)
Biraktinmi ogretmenligi?Yaa çok sevindim buna ben ev hanımlığına devam ediyorum
Hiç atanamadım ki okul biter bitmez evlendim aşık olmak planlarımın arasında yoktuBiraktinmi ogretmenligi?
Oo cok iyi havaliŞansın varmış hep okulöncesi öğretmeni olmak istemişimdirkısmet kız meslek lisesi öğretmeniyim
Hiç atanamadım ki okul biter bitmez evlendim aşık olmak planlarımın arasında yoktu
Denedim ama ihtiyaç yoktu sanırım ilerde belki tekrar denerim şansımı şimdi bebeğime yoğunlaşmak istiyorumUcretli ogretmenlik filan deneyebilirdin aslinda ama pek niyetine girmemissin sanirim:) ben haftada uc gun ders veriyorum cok ta memnunum saatlerimden filan. Hem evime vakit kaliyor hem is hayatim oluyor...
En guzeli bosver:)Denedim ama ihtiyaç yoktu sanırım ilerde belki tekrar denerim şansımı şimdi bebeğime yoğunlaşmak istiyorum
Günaydın bayanlar.Birden kendimi tanıtasım geldi içimdenGerçi bir kaç defa lekelenmem var diye yazmıştım hatırlarsanız.İçinizde en yaşlınız benim sanırım40 yaşındayımRabbim nasip nasip ederse bu ikinci çocuğum olacsk.Bir kızım var 9 buçuk yaşında.Evlenirevlenmez hamile kalmıştım o zaman.O 2 buçuk yaşındayken küretaş oldum Meğerse orda rahime zarar vermişler.Kıxım 5 yaşına geldi 2. Yi düşündük çooook tedavilerden geçitim çoook yoruldum.Neyseki şükür .Şimdide lekelenmelerim var.Zir. mühendisyim izinliyim şuan 12. Haftamızın hayırlısıyla dolmasını bekliyoruzRabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nadip etsin inşallahGunaydin annecikler:) gece bulantiyla uyandim zorla tekrar uyuttum kendimi. Sanirim benim bulantilar gec basliyor:) ama yuppi:)