• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Ben bazen cok merak ediyorum ama bi yandan da ogrenmeyi istemiyorum surpriz olsun:) bana kalsa ogrenmem de esim cok sabirsiz o haftaya gittigimizde ogrenir miyiz diyo:) deli yaw :) kiz olsunmus benim gibi bicir bicir olsunmus he dedim canim ismarlama olmuyo o isler:) dev kadar adam almis kendine bi bucuk metre kadin simdi bakti kucuk geldi bi tane daha olsun da ikisini ust uste koyar bi normal ebatta insan yaparim siyo herhalde:)
Ay Allahım laflara bak. Kız senle yaşayan yaşlanmaz haaa :)))

Kizlar ben iki gundur cok kaygiliyim ya... sanki yine kalbi durmus ta gidince ogrenecekmisim gibi geliyor boyle acayip tedirginim ne midem bulaniyor ne agrim var ne gogus hassasiyetim kaldi bi tek bas agrisi cekiyorum vucut isim bile dustu sanki
Korkma.dr a git ve rahatla gerilme bebeğe zarar.

Senin kontrol ne zaman?

Tatlim benim kotu anilarim var o yuzden. Sanki hic bir hamileligim 12 haftanin ustune gecemeyecekmis gibi kaygiliyim
Ben de korktum doğrusu geçen hafta gittim.dr iyi dedi ben kalbi atıyor mu dedim:) çok şükür.git bir an önce bekleme.

Kizlar yatak odasina sizce park yatak mı yoksa yatakyani besik mi iyi?

Yatak yani daha iyi sanki. Ben bapicam bilmiyorum yatak odamda sadece yurumeye yer var o kadar kucuk ki asla sigmaz besik felan
Aynen ben de öyle düşünüyorum amma o sallaniyor mu acaba ? Sallamakta lazım ;)

Aynen yavrum ben komidinleri atcam başka odaya ...olmuyor çünkü ;)

Aynen ben de öyle düşünüyorum amma o sallaniyor mu acaba ? Sallamakta lazım :KK66:

Aynen yavrum ben komidinleri atcam başka odaya ...olmuyor çünkü :KK66:
Benim yatak odam zaten takim degil ben azicik ters insanim da. Komodin felan bisey yok 4 kapi gardrop ve yatak hali koymaya yer yok dusun ciplak yerler:) cocuk odasina bi yatak koyup orda yaticam herhalde yada babasini salona aticaz:)

Bu arada cocuklari sallanmaya alistirmamak lazim sallanmasin bosver hep istiyo sipalar sonra

Benim yatak odam zaten takim degil ben azicik ters insanim da. Komodin felan bisey yok 4 kapi gardrop ve yatak hali koymaya yer yok dusun ciplak yerler:) cocuk odasina bi yatak koyup orda yaticam herhalde yada babasini salona aticaz:)

Bu arada cocuklari sallanmaya alistirmamak lazim sallanmasin bosver hep istiyo sipalar sonra
Biz 3 kisi yatarız da ayrılamayız ;) Kız oda bakacak san babası mı?

Ya bu sallama işi hep muallak aslinda nasil alistirirsan oyle kalmaz mi? Sallamazsak istemez demi?

Biz 3 kisi yatarız da ayrılamayız :KK66: Kız oda bakacak san babası mı?

Ya bu sallama işi hep muallak aslinda nasil alistirirsan oyle kalmaz mi? Sallamazsak istemez demi?
Tabiki sallamazsan istemez ne bilcek ayol o sallanmayi bosver sakin alistirma:) bak aman isik acik olsun korkmasin aman gurultu yapmayayim uyusun da yapma. Birak gurultu de de uyumaya alissin karanlikta da. Naisl alistirirsan oyle gidiuo cunku.

Kac tane yegen buyuttum tecrubeyle sabit:)

Tabiki sallamazsan istemez ne bilcek ayol o sallanmayi bosver sakin alistirma:) bak aman isik acik olsun korkmasin aman gurultu yapmayayim uyusun da yapma. Birak gurultu de de uyumaya alissin karanlikta da. Naisl alistirirsan oyle gidiuo cunku.

Kac tane yegen buyuttum tecrubeyle sabit:)
Bende oyle kac kuzen buyuttum ama anaları hep bozuk yetistirmisti bende onun üzerinden gittim hep :)
Bak benim oglan olucak haaa ;)

Bende oyle kac kuzen buyuttum ama anaları hep bozuk yetistirmisti bende onun üzerinden gittim hep :)
Bak benim oglan olucak haaa :KK66:
Ben anlam pes pese bi sene arayla dogurdugu icin bana birakti egitilme isini o sadece mama yapma ev supurme islerine bakiyodu baya baya egitimi bana kalmisti vala iyi deneyim kazandim:) goz kapali nasil mama hazirlanir, bebek ayakta sallanirken nasil uyunur hepsini deneyimledim:) kesinlikle neye alistirirsan oyle gidiyo...

Bak kuzenimin ucuzleri oldu daha yeni, gecen gormeye gittik farkli sehirdeler ve kari koca calisiyolar ve o sehirde tek baslarinalar ikisinin de ailesi uok. Biri mama yiyodu digerleri bekliyo oylece dedim nasi oluyo bu, baktilar aglasalar da yetisemiyorum simdi hepsi sirasini bekliyo dedi nasi gorsen 3 ayliklar daha ama kuzu kuzu bekliyolar:)

Ben anlam pes pese bi sene arayla dogurdugu icin bana birakti egitilme isini o sadece mama yapma ev supurme islerine bakiyodu baya baya egitimi bana kalmisti vala iyi deneyim kazandim:) goz kapali nasil mama hazirlanir, bebek ayakta sallanirken nasil uyunur hepsini deneyimledim:) kesinlikle neye alistirirsan oyle gidiyo...

Bak kuzenimin ucuzleri oldu daha yeni, gecen gormeye gittik farkli sehirdeler ve kari koca calisiyolar ve o sehirde tek baslarinalar ikisinin de ailesi uok. Biri mama yiyodu digerleri bekliyo oylece dedim nasi oluyo bu, baktilar aglasalar da yetisemiyorum simdi hepsi sirasini bekliyo dedi nasi gorsen 3 ayliklar daha ama kuzu kuzu bekliyolar:)
Vayy be sen resmen cirakliktan kalfaliga kalfaliktan ustaliga geçmişsin... Bu cocuk senn eserin olcek ;)

Donun evinize yavrum donun:) evet acillerde kanama felan olmadigi surece bakmiyorlar devlette de bakmazlar muhtemelen biz kanamam oldugu aksam bile zor bulduk doktor
Eve dokuzda geldk arabanın yapılmasını bekledk ve çok soguktu dizlerim tuttu gene şuanda zor duruyorum anlayacağın daha kötü oldum bel ağrısına brde romatizma ağrısı eklendi hayırlısı bakalm geri eve gelirken de kaza yapmaktan son anda kurtuldk bu arada arabamizi yapmaya gelen tamircininde arabası bozuldu orda kaldı bugn kabus gbiydi anlayacağınız :(

Eve dokuzda geldk arabanın yapılmasını bekledk ve çok soguktu dizlerim tuttu gene şuanda zor duruyorum anlayacağın daha kötü oldum bel ağrısına brde romatizma ağrısı eklendi hayırlısı bakalm geri eve gelirken de kaza yapmaktan son anda kurtuldk bu arada arabamizi yapmaya gelen tamircininde arabası bozuldu orda kaldı bugn kabus gbiydi anlayacağınız :KK43:
Aman kuzu gecmis olsunnnnnn hastanee gidebildiniz mi bari? Onca ugrastiniz bebegi gormeden mi geldiniz eve

Back