• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

inan varya hamilelik öyle bişey ki istersen doktor ol ama yinede insan tedirgin oluyo :KK43: bende doktora sormuştum benimde çok ağrıyo belim sırtım sen hemşire değil misin normal bunlar bilmen lazım bebek daha rahimde göbeğe çıkmadığı için olur dedi bende bişey diyemedim sadece doğru dedim:)) hemşire olunca bişeyde sormaya korkuyorum sen nasıl hemşiresin dicek diye napaym kendi canın başka
Aynen öyle valla. Cinsiyet belli dimi senin :)

Çok şükür inşallah geçer ne kadar sonra durdu kanama
Canim benim kanama biraz degisikti ya once benden pembe akinti geldi doktorumu aradim progestan al dedi 3 gun aktinti devam etti sonra ben dus almistim uzanmistim gunduz uyandim tuvalete girdigimde elime sumuksu bir bordoya yakin pihtili kanama geldi ama nasil akiyo biliyomusun neye ugradigimi sasirdim hemen ped bile koymadan tuvalet kagidini boca ettim oraya koydum apar topar hastaneye gittik ama bi daha olmadi kanama koydugum tuvalet kagidina bile gelmemis. Ama ben depot igne oldum 3 gun hep ust uste ve progestan felan gunde 3 defa aliyoodum epey sonra kahverengi lekeler geldi vala 8. Haftaya kadar ara ara hep geldi ama cok sukur hi daha hic gelmedi

Biz bu acelecilikle 9 ayi nasil geciriceZ:) doktorum diyo ki doguk tarihi 16 ekim gorunuyor normal dogum istersen 23 rkim e kadar bekleriz ama bence sen 16 ekime kadar bile bekleyemezsin:)
:KK70::KK70:nasilda biliyor :) ya bn internette okudum hepte normal doğum 38.hafta genelde doguyormus bebisler 39yada öyle olursa bn eylül sonunda dogururum çok sevinirim eylül de dogsa benm doğum günü de 18 eylül . Keşke bebiste başak burcu olsaydı ama 20 eylül öncesi doğmasını istemem çok erken olur bnm doğum 7 ekim gözüküyor

Benim karnimdaki siskinlik azaldi sanki normalmi bu ya
:) biliyomusun bu sabah bende fark ettim la benim siskinlik gitmis dun hamile pantolonu bile sikistiriyodu karnimi sanki ama bugun normal pantolon bile giyebilirim gibi... bu sabah biraz ondan da depresyona gridim ben ama sanirim vucut hamilelige alisiyo o huzden geciyo duymustum eylul annelerinde de olmustu

Canim birsey soracam igneyi dr bana sabah yapacaksin dedi ben de ise gidiyorum diye esim hergun sabah 7 de yapiyor igneyi .ac karnina yapilmasi sikinti yaratir mi acaba
Sanmıyorum canm ya deri altına olduğundan sorun olmaz bn hergun 12de yapıyorum akşam coraspini alıyorum bazn aç oluyorum iğneyi yaparken bazn tok hc sorun yasamadm

:KK70::KK70:nasilda biliyor :) ya bn internette okudum hepte normal doğum 38.hafta genelde doguyormus bebisler 39yada öyle olursa bn eylül sonunda dogururum çok sevinirim eylül de dogsa benm doğum günü de 18 eylül . Keşke bebiste başak burcu olsaydı ama 20 eylül öncesi doğmasını istemem çok erken olur bnm doğum 7 ekim gözüküyor
Ben ilk bebegimin kalbi durdugunda dedim ki bi daha hamile kalirsam doktor artik bu bebek disarda yasayabilir dediginde kacinci haftada olursa olsun isterse 20 haftalik olsun alin dicem ben onu disarda gozumu kirpmam bakarim ama karnimda mudehale edemiyorum demistim... o kasar korktum ki tekrar ayni seyi yasamaktan...allah dusmanima yasatmasin

:) biliyomusun bu sabah bende fark ettim la benim siskinlik gitmis dun hamile pantolonu bile sikistiriyodu karnimi sanki ama bugun normal pantolon bile giyebilirim gibi... bu sabah biraz ondan da depresyona gridim ben ama sanirim vucut hamilelige alisiyo o huzden geciyo duymustum eylul annelerinde de olmustu
aynı zamanlardayız seninle aramızda 4 gun fark var ozaman normal:)) demekki bu zamanlarda siskinlik azalıyor :) biz boyle herseyden birseymi cıkarıcaz devamlı:)

Ben ilk bebegimin kalbi durdugunda dedim ki bi daha hamile kalirsam doktor artik bu bebek disarda yasayabilir dediginde kacinci haftada olursa olsun isterse 20 haftalik olsun alin dicem ben onu disarda gozumu kirpmam bakarim ama karnimda mudehale edemiyorum demistim... o kasar korktum ki tekrar ayni seyi yasamaktan...allah dusmanima yasatmasin
Amin canm . Genede öyle düşünme ordaki zamanlarını tamamlasinlar ciğerleri gelismeli erken dogumda sıkıntılı olur bence Rabbim acılarını gostermesin

Yaa demeee :)

Bencede eskiden ne anlarlardi :)
Tabi canm iş güç . Ay bide konusuyorsun bilmiş bilmiş dedm hamilelklerinin bile çocuğunu ikinci ayda öğrenmişsn dedm senin aklın yetmiyor dedm :KK70: bu arada annecim 7 kere hamilelik yaşamış sağ olan 5 çocuk :) takılıyorm anneme öyle işte:sampiyon:

Tabi canm iş güç . Ay bide konusuyorsun bilmiş bilmiş dedm hamilelklerinin bile çocuğunu ikinci ayda öğrenmişsn dedm senin aklın yetmiyor dedm :KK70: bu arada annecim 7 kere hamilelik yaşamış sağ olan 5 çocuk :) takılıyorm anneme öyle işte:sampiyon:
Vayy be helal olsun ;) yarısı da bize :)

Vayy be helal olsun :KK66: yarısı da bize :)
İnslh canm ya bnm bu 3. Gebelk tabi ilk iki düşük . Artk sağlıklı bebekler elde edene kadr kaç kere hamilelik ve er başımdan bilmiyorum. :) Genede hedefm 4 çocuk inslh nasip olur 2 erkek 2 kız kimse yanlz kalmasn daha ne isterm kardeş candır :)

Kızlar bel ağrısından kıvranıyorum eşime haber verdm sanırım hastaneye gideceğiz bu kadr çok neden ağrır ki ya . Birde ozellerin acilinde bakarlarmi normalde acil durum olmadan k.dogumcular gelmiyor acil doktoru bakıyormudur acaba . Bizim burdaki devlet çok saçma uğramak bile istemiyorum.

Kızlar bel ağrısından kıvranıyorum eşime haber verdm sanırım hastaneye gideceğiz bu kadr çok neden ağrır ki ya . Birde ozellerin acilinde bakarlarmi normalde acil durum olmadan k.dogumcular gelmiyor acil doktoru bakıyormudur acaba . Bizim burdaki devlet çok saçma uğramak bile istemiyorum.
Geçmiş olsun canım endişelenme aklına kötü şeyler getirme ben yaşadığım için o zamanları oyüzden söylyrm bi kere işteyken aynen öyle ağrıdı belim eve gelene kadar ağladım ağrıdan değil bebeğime bişey olcak diye hemen kendimi lavaboya attm kanama var mı diye çok şükür yoktu ama o ağrıyı çektim inşallah seninde normal bi ağrıdır :dua::dua:

İnslh canm ya bnm bu 3. Gebelk tabi ilk iki düşük . Artk sağlıklı bebekler elde edene kadr kaç kere hamilelik ve er başımdan bilmiyorum. :) Genede hedefm 4 çocuk inslh nasip olur 2 erkek 2 kız kimse yanlz kalmasn daha ne isterm kardeş candır :)
Ben 3e raziyim yas 27 artik zor ;)

Bisey yoktur kuzu ya dayanamicak gibi misin?

Geçmiş olsun canım endişelenme aklına kötü şeyler getirme ben yaşadığım için o zamanları oyüzden söylyrm bi kere işteyken aynen öyle ağrıdı belim eve gelene kadar ağladım ağrıdan değil bebeğime bişey olcak diye hemen kendimi lavaboya attm kanama var mı diye çok şükür yoktu ama o ağrıyı çektim inşallah seninde normal bi ağrıdır :dua::dua:
Ağrıyı çekmek mesele degl korkuyorum birsy mi oluyor acaba diye suan hastanedeym acilde bakarlarsa tabi özel fiş kestrdik ama bakmiyorz derlerse şaşırmam.

Back