- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #5.141
İnslh olur canm. Bn daha 21im kısmet hersy tabi .Ben 3e raziyim yas 27 artik zor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnslh olur canm. Bn daha 21im kısmet hersy tabi .Ben 3e raziyim yas 27 artik zor
Naptin canim hersey yolunda miymis? :) bebisi ozledin bahane aradin dimi kofte:)İnslh olur canm. Bn daha 21im kısmet hersy tabi .
Ay keşke öyle olsa özele gittik bakmadilr devlete gidiyorduk yolda kaldk araba bozuldu aksiligin bu kadarıNaptin canim hersey yolunda miymis? :) bebisi ozledin bahane aradin dimi kofte:)
Donun evinize yavrum donun:) evet acillerde kanama felan olmadigi surece bakmiyorlar devlette de bakmazlar muhtemelen biz kanamam oldugu aksam bile zor bulduk doktorAy keşke öyle olsa özele gittik bakmadilr devlete gidiyorduk yolda kaldk araba bozuldu aksiligin bu kadarı
Kuzu ben bugun 2 de yataktan kalktim baktim halim yok gectim tv nin onunde oturuyorum simdi de uzaniyorum hatta hala gecelik uzerimde:) hic halim yok neden boyle bilmiyomKizlar 20 dk kestirmisim kalkinca boyle pir pir oluyorum halsizlik girla bu ne ya ?
Biyle sanki titriyom yaa anlatamam ...kollarim falan yat yat diyor ... sorma yaaa bu kacinci pjamali halimKuzu ben bugun 2 de yataktan kalktim baktim halim yok gectim tv nin onunde oturuyorum simdi de uzaniyorum hatta hala gecelik uzerimde:) hic halim yok neden boyle bilmiyom
Evet bi kesik kesik oluyo vucut kafa kalkmiyo:) ay bi de benim ya anlamiyom abi midem bulanmiyo da bu eksime nerden geliyo agzima aci aci sular hey allahimBiyle sanki titriyom yaa anlatamam ...kollarim falan yat yat diyor ... sorma yaaa bu kacinci pjamali halim
Evet bi kesik kesik oluyo vucut kafa kalkmiyo:) ay bi de benim ya anlamiyom abi midem bulanmiyo da bu eksime nerden geliyo agzima aci aci sular hey allahim
Anaaaa bulanti miymis bu:) kiz bende daha yeni basladi bir kac gundur bende diyorum midemi mi usuttum bi degisik... hep kaybiyo agzima geliyo sanki... ay cok sukur benim de midem bulandi o zaman:)Kiz o bulanti işte, 9 ay cekicen arkadasim diyor bir surup varmış ilerleyen zamanlarda veriyormus doktor . Hamilelik reflusu başlıyormuş genelde ac değilim ama midem yaniyor sanki aci bi su var icerde
Tebrikler canımAnaaaa bulanti miymis bu:) kiz bende daha yeni basladi bir kac gundur bende diyorum midemi mi usuttum bi degisik... hep kaybiyo agzima geliyo sanki... ay cok sukur benim de midem bulandi o zaman:)
Hahahah cok cahil gorundum ordan dimi:) kiz yok deneyimsizim sadece:) yas 30Tebrikler canım
Sen kaç yaşındasın?
Gecen gün kendimi tebrik ettirmistim :)Hahahah cok cahil gorundum ordan dimi:) kiz yok deneyimsizim sadece:) yas 30
Gecen gün kendimi tebrik ettirmistim :)
Bende 27
Cin takvimine gore benim oglum olacakmış hic oyle bisiy duydunuz mu?
Evet hatirliyom kustum beni tebrik edin diyodun:)
Kiz bende arastiedim onu benim de erkek diyo ama pek cikmiyomus:) cin takvimi var yok rus takvimi var. Bence kadinin degil adamin dogum tarihine gore hesaplanmali adamin spermi nasilsa oyle oluyo xunku anneyle alakasi uokki:) sacmalik
Benim Çin takvimine göre kız, maya takvimine göre erkek gönlümden geçen erkek ama sağlıklı ve miyadında gelsin gerisi mühim değilGecen gün kendimi tebrik ettirmistim :)
Bende 27
Cin takvimine gore benim oglum olacakmış hic oyle bisiy duydunuz mu?
AmiinnnnnBenim Çin takvimine göre kız, maya takvimine göre erkek gönlümden geçen erkek ama sağlıklı ve miyadında gelsin gerisi mühim değil
Ben bazen cok merak ediyorum ama bi yandan da ogrenmeyi istemiyorum surpriz olsun:) bana kalsa ogrenmem de esim cok sabirsiz o haftaya gittigimizde ogrenir miyiz diyo:) deli yaw :) kiz olsunmus benim gibi bicir bicir olsunmus he dedim canim ismarlama olmuyo o isler:) dev kadar adam almis kendine bi bucuk metre kadin simdi bakti kucuk geldi bi tane daha olsun da ikisini ust uste koyar bi normal ebatta insan yaparim siyo herhalde:)Oyle bile olsa inanmam ki Öylesine takiliniyor işte :)
Rahimlerde ne olduğunu allah bilir
Ama merak da ediyorum
Hahaha benim ki de oyle bigun karnimla kızım kızım diye konuşuyor... 1.94 benm ki bende 1.64 hakli sonucta ust uste daha tatlı oluruz ama boy genelde babaya benziyormus ya o yuzden uzun olur çocukları bunların:)Ben bazen cok merak ediyorum ama bi yandan da ogrenmeyi istemiyorum surpriz olsun:) bana kalsa ogrenmem de esim cok sabirsiz o haftaya gittigimizde ogrenir miyiz diyo:) deli yaw :) kiz olsunmus benim gibi bicir bicir olsunmus he dedim canim ismarlama olmuyo o isler:) dev kadar adam almis kendine bi bucuk metre kadin simdi bakti kucuk geldi bi tane daha olsun da ikisini ust uste koyar bi normal ebatta insan yaparim siyo herhalde:)