• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Lina:) sakin bende yoksa sende nasil olsun yahu:) neyse cok sukur yalniz degilmisim:)

Ya burda bir grup tutturdu karnimda sertlik var bebegin oldugu yerde diye karnimi mincirmaktan bir hal oldum bulamadim vallaha
Bnm o bulduğum sertklik kaybolmuş demk ki bağırsakti o :KK70: 13 14.haftada dışardan eline gelirmiş böyle küçük br top gbi suan daha 11.haftadaym zatn ..

Ahaaa bide hemşire :halay: en sevdiğim ikisi bir arada. Şaka maka bir yanada bnm felaket belim agriyo ve sol bacağımn belle birleşme kısmına bıçak saplaniyo gbi ağrı giriyor yürüdükce gebelikte olur mu bu yoksa farklı br sorun mu? Sende oldumu yani
Benimde alt karnimin orta kismi boyle sanki cimdik atilir gibi oluyor :(

Benimde alt karnimin orta kismi boyle sanki cimdik atilir gibi oluyor :KK43:
Bebektr kız o :) bn dün bebegm hareket etti dedmde kimse inanmadi:KK12: hele annem o daha ancak minicik kollarını sallar bunu sen asla hissedemezsn dedi :63: sanırm kendi hissedemedi o yüzden kıskaniyor bn erken hissettim diye :halay:

Bnm o bulduğum sertklik kaybolmuş demk ki bağırsakti o :KK70: 13 14.haftada dışardan eline gelirmiş böyle küçük br top gbi suan daha 11.haftadaym zatn ..
La kac gunumu telef ettiniz sertlik bulcam diye:)

Neyse, evet bende 14 haftada filan ele geliuo duye hiliyorum daha var yani... benim karnimda hep bi baski var sanki surekli titriyo gibi muhtelemen kan akisindan oluyo kan depolaniyo ya ama bilemedim yani. Bi de ara sira biri cimdikliyo etimi sanki...

Vajinaya baski ufaktan bende de oluyo ama en cok bel kalca ve bacak agrisi hissediyorum.

Bebektr kız o :) bn dün bebegm hareket etti dedmde kimse inanmadi:KK12: hele annem o daha ancak minicik kollarını sallar bunu sen asla hissedemezsn dedi :63: sanırm kendi hissedemedi o yüzden kıskaniyor bn erken hissettim diye :halay:
Yaa demeee :)

Bencede eskiden ne anlarlardi :)

La kac gunumu telef ettiniz sertlik bulcam diye:)

Neyse, evet bende 14 haftada filan ele geliuo duye hiliyorum daha var yani... benim karnimda hep bi baski var sanki surekli titriyo gibi muhtelemen kan akisindan oluyo kan depolaniyo ya ama bilemedim yani. Bi de ara sira biri cimdikliyo etimi sanki...

Vajinaya baski ufaktan bende de oluyo ama en cok bel kalca ve bacak agrisi hissediyorum.
O kalça ağrısı bendede var. Kuzum bn sen sorunca söyledim :) acele ediyoruz bence

Ahaaa bide hemşire :halay: en sevdiğim ikisi bir arada. Şaka maka bir yanada bnm felaket belim agriyo ve sol bacağımn belle birleşme kısmına bıçak saplaniyo gbi ağrı giriyor yürüdükce gebelikte olur mu bu yoksa farklı br sorun mu? Sende oldumu yani
inan varya hamilelik öyle bişey ki istersen doktor ol ama yinede insan tedirgin oluyo :KK43: bende doktora sormuştum benimde çok ağrıyo belim sırtım sen hemşire değil misin normal bunlar bilmen lazım bebek daha rahimde göbeğe çıkmadığı için olur dedi bende bişey diyemedim sadece doğru dedim:)) hemşire olunca bişeyde sormaya korkuyorum sen nasıl hemşiresin dicek diye napaym kendi canın başka

Back