• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

okeanoss00 okeanoss00 naptin kiz bulantilar gectimi bakim:)
Hiç keyfim yok bugün. Arada yazdıklarınızı okuyorum geri çıkıyorum. Bulantı az eskisi gibi hiç değil maşallah. Ama bugün uyku hali ve kalça ağrısı çekiyorum. Oturduğum koltuk batıyor resmen :( İşim masa başı sıkıntılıyım bugün.

ay inşallah canım benim ama once sen gelceksin haberlerle en son ben galiba :110::110:
Olsun Cnm güzel haberler duyalımda hem gittiğimizde bu sefer inş. Bebek gibi görebileceğiz elleri bacakları oluşmuş olucak bunu düşünüp beklemek en azından strese sokmuyor inş. Herşey çok güzel ilerler hepimiz için :)

Hiç keyfim yok bugün. Arada yazdıklarınızı okuyorum geri çıkıyorum. Bulantı az eskisi gibi hiç değil maşallah. Ama bugün uyku hali ve kalça ağrısı çekiyorum. Oturduğum koltuk batıyor resmen :KK43: İşim masa başı sıkıntılıyım bugün.

ay canım sorma kalça ağrısı bende de var özellikle eğildiğimde düzelmekte sıkıntı çekiyorum :KK64::KK64: mide bulantısı konusunda dün akşamdan beri berbatım öğürmekten içim dışıma çıktı doğru dürüst yemek yiyemiyorum çubuk kraker yogurt elma falan yemeye çalışıyorum midemi rahatlatsın diye :KK61::KK61:Allah' ım sabrını versin inşallah hepimize :dua::dua:

Olsun Cnm güzel haberler duyalımda hem gittiğimizde bu sefer inş. Bebek gibi görebileceğiz elleri bacakları oluşmuş olucak bunu düşünüp beklemek en azından strese sokmuyor inş. Herşey çok güzel ilerler hepimiz için :)

amin canım benim amin ben minnoşumu çok özledim daha geçen hafta gittik doktora ama özledim :anne::anne:

Hiç keyfim yok bugün. Arada yazdıklarınızı okuyorum geri çıkıyorum. Bulantı az eskisi gibi hiç değil maşallah. Ama bugün uyku hali ve kalça ağrısı çekiyorum. Oturduğum koltuk batıyor resmen :KK43: İşim masa başı sıkıntılıyım bugün.
Evet benim de oluyor ara sira bugun mesela kasiklarimda baski var cok ve kalca agrisi cok kotu dedigin gibi sanki kuyruk sokumum ayrilacak:) bacaklarima kadar vuruyo. Enfeksiyondanmis demek senin bulantilar da bak ilac iyi geldi

Back