- Konu Sahibi dilarazeynel
- #4.761
Bebek olsa sert olur karnim bildigin gaz benimki fosur fosur pogaca gibi:) ay pogaca cekti canim:)bende ikinciyim sanırım herkes şaşırıyo ne kadar çabuk çıktı diye. sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek olsa sert olur karnim bildigin gaz benimki fosur fosur pogaca gibi:) ay pogaca cekti canim:)bende ikinciyim sanırım herkes şaşırıyo ne kadar çabuk çıktı diye. sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum
zaten bebeğin o kadar büyümesi imkansız bende gastrit vardı zaten hamilelikte iyice arttı. birde kabızlık kilo artışı yok zaten sadece şişBebek olsa sert olur karnim bildigin gaz benimki fosur fosur pogaca gibi:) ay pogaca cekti canim:)
Hemen deneyeceğim. İşten izin aldım evde yapıp dinleniyorum şuan evde portakal var onu yiyorum akşam eşime limon aldırırım denerim çok sağol canimIlık limonlu suyla atlattım.
Ama sirt agrisi yapiyo bende cok yaaaa one cekiyo memeler felan:)zaten bebeğin o kadar büyümesi imkansız bende gastrit vardı zaten hamilelikte iyice arttı. birde kabızlık kilo artışı yok zaten sadece şiş
Aaa bunu ilk defa duydum denemek lazım çok sağolVanilyali dondurma ye su ile
Hiç keyfim yok bugün. Arada yazdıklarınızı okuyorum geri çıkıyorum. Bulantı az eskisi gibi hiç değil maşallah. Ama bugün uyku hali ve kalça ağrısı çekiyorum. Oturduğum koltuk batıyor resmen İşim masa başı sıkıntılıyım bugün.okeanoss00 naptin kiz bulantilar gectimi bakim:)
bende sırt ağrısı yok ama şişkinlik nedeniyle hayattan soğudum resmen. göğüs sızısı başka bişey zaten geçmedi gitti dokunulmuyo resmenAma sirt agrisi yapiyo bende cok yaaaa one cekiyo memeler felan:)
ard arda kontroller inş. Çok güzel haberlerle geliriz
Olsun Cnm güzel haberler duyalımda hem gittiğimizde bu sefer inş. Bebek gibi görebileceğiz elleri bacakları oluşmuş olucak bunu düşünüp beklemek en azından strese sokmuyor inş. Herşey çok güzel ilerler hepimiz için :)ay inşallah canım benim ama once sen gelceksin haberlerle en son ben galiba
Hiç keyfim yok bugün. Arada yazdıklarınızı okuyorum geri çıkıyorum. Bulantı az eskisi gibi hiç değil maşallah. Ama bugün uyku hali ve kalça ağrısı çekiyorum. Oturduğum koltuk batıyor resmen İşim masa başı sıkıntılıyım bugün.
Olsun Cnm güzel haberler duyalımda hem gittiğimizde bu sefer inş. Bebek gibi görebileceğiz elleri bacakları oluşmuş olucak bunu düşünüp beklemek en azından strese sokmuyor inş. Herşey çok güzel ilerler hepimiz için :)
Evet benim de oluyor ara sira bugun mesela kasiklarimda baski var cok ve kalca agrisi cok kotu dedigin gibi sanki kuyruk sokumum ayrilacak:) bacaklarima kadar vuruyo. Enfeksiyondanmis demek senin bulantilar da bak ilac iyi geldiHiç keyfim yok bugün. Arada yazdıklarınızı okuyorum geri çıkıyorum. Bulantı az eskisi gibi hiç değil maşallah. Ama bugün uyku hali ve kalça ağrısı çekiyorum. Oturduğum koltuk batıyor resmen İşim masa başı sıkıntılıyım bugün.
Bebek olsa sert olur karnim bildigin gaz benimki fosur fosur pogaca gibi:) ay pogaca cekti canim:)
Arada bir yumusacik oluyor gogus agrilarim boyle bi bakiyorum sonra hobaaaa yine cosmuslar.bende sırt ağrısı yok ama şişkinlik nedeniyle hayattan soğudum resmen. göğüs sızısı başka bişey zaten geçmedi gitti dokunulmuyo resmen
Rezene hic denemedim dur bakayim alirim onu da icerim madem zarari olmaz herhaldebende de gaz çok var canım doctor rezene iç dedi eşim aldı aktardan tane şeklinde akşam zarzor içtim faydası oluyor sende dene istersen
Rezene hic denemedim dur bakayim alirim onu da icerim madem zarari olmaz herhalde
Ya iste o sertligi ben bi turku bulamiyorum:)
Kilo durumlariniz nasil kizlar hic kilo alan var mi ben 70le 70.900 arasinda bi inip bi cikiyorum
kirmizigitar dan başka göbeği beliren varmı sanki benm başladı gazdir faln dedm ama 1 haftadır aynı :)) gazimda yok zatn