• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Sende mi:) ya cok cisim varken duz bir zemine yattigimda elimi karnima bastirinca evet bir sislik fark ediyorum. Ama inan sert degil yumusak yani:) ya yag dokusu cok fazla:) pogaca gibiyim ya da gaz o kadar cok ki ulasamiyorum bebege. Zaten soktor da epey bastiriyor ultrasonda gormek icin
İlk zamanlar rahattım son bir haftadır helyum gazı almış balon gibiyim :skandal:

ya benim göbeğim var ama benimki gaz ve kabızlıktan kaynaklı herhalde tuvaletimi yapınca iniyor çünkü çok hafif bir şişlik kalıyor :anneadayı::anneadayı:
Bende geçmiyor ama benmki sanırm normal bn yukardan bakınca göbek görürmüsm ;)) az önce yandan resim çektim azıcık yani oda bnce kilo almaya başladım yoksa daha karn çıkmaz bnm gaz faln olmuyor çok şükür.

Olabildigince gizlemeye calisiyorum ki:) koca koca bluzlar giyiyorum bi de uzun uzun pantolonlari da kapatsin diye. Buna ragmen fark ediyorlar
Ay benm yok az önce yandan foto cektm bide gobegm var diye geçiniyorum :)) ayvayms yahuuu ustten bakınca çok büyük gözüküyor du oysa :)

Bende geçmiyor ama benmki sanırm normal bn yukardan bakınca göbek görürmüsm :KK66:) az önce yandan resim çektim azıcık yani oda bnce kilo almaya başladım yoksa daha karn çıkmaz bnm gaz faln olmuyor çok şükür.

valla canım ben daha kilo almamışımdır çünkü doğru düzgün bişey yiyemiyorum canımda bişey çekmiyor ama gaz çok var ve kabızlık onlar şişiriyor beni :KK14::KK14:

valla canım ben daha kilo almamışımdır çünkü doğru düzgün bişey yiyemiyorum canımda bişey çekmiyor ama gaz çok var ve kabızlık onlar şişiriyor beni :KK14::KK14:
Migden mi bulaniyor canm. Valla bn ne gorsem istiyorum ne duysam istiyorum artk eşim ulaan yeter ne hamilelkmis diyecek yani cekiniyorum artk derken . Tvde ne gorsem yani düşün yiyorumda çok şükür :)

ay canım sorma kalça ağrısı bende de var özellikle eğildiğimde düzelmekte sıkıntı çekiyorum :KK64::KK64: mide bulantısı konusunda dün akşamdan beri berbatım öğürmekten içim dışıma çıktı doğru dürüst yemek yiyemiyorum çubuk kraker yogurt elma falan yemeye çalışıyorum midemi rahatlatsın diye :KK61::KK61:Allah' ım sabrını versin inşallah hepimize :dua::dua:
Allah şifanı versin canım. Benim mide bulantılarım baya azaldı ama keyifsizlik var bugün, kalça ağrısıyla birlikte.

Evet benim de oluyor ara sira bugun mesela kasiklarimda baski var cok ve kalca agrisi cok kotu dedigin gibi sanki kuyruk sokumum ayrilacak:) bacaklarima kadar vuruyo. Enfeksiyondanmis demek senin bulantilar da bak ilac iyi geldi
Hafiften var ama o zamanki gibi değil canım dediğin gibi o kadar yoğun oluşu enfeksiyondanmış. Demin arkadaşım yanıma geldi diyor ki suratının rengi kalmadı kansızlık mı var sende. Dediğim aksine her şey yolunda. Bu velet beni şimdiden mahvetti :KK48: Anne olmak çok zormuş ya annelerimizin ayaklarının altını öpüp başımızın üzerinde taşımamız lazım. Annem annem diyip ağlıyorum kötü oldukça :cry:

Hafiften var ama o zamanki gibi değil canım dediğin gibi o kadar yoğun oluşu enfeksiyondanmış. Demin arkadaşım yanıma geldi diyor ki suratının rengi kalmadı kansızlık mı var sende. Dediğim aksine her şey yolunda. Bu velet beni şimdiden mahvetti :KK48: Anne olmak çok zormuş ya annelerimizin ayaklarının altını öpüp başımızın üzerinde taşımamız lazım. Annem annem diyip ağlıyorum kötü oldukça :cry:
Evet cok az kaliyor ama enfeksiyondan olanla alakasi yok:) o cok kotu allahimmmmmm:) neyse bak sevindim senin de bitmesine bulantilarinin hem enfeksiyon zarar veriyor bebeklere hem bize baksana. Cok sukur erkenden fark edildi de tedavisini olduk

yahu kızlar hakkaten ben de bulamıyorum nerede bu şişlik? :KK57: benim bulamamam gayet normal ama şişten ve yağlardan :p yine de bi tarif edin de biraz daha yoklayayım kendimi bulurum ben de belkim :skandal:
Kuzu yok arama arama ben cozdum olayi yaglardan cok derinde kaliyor bizimki:) 6. Haftada bile fark ediyormus yoksa edenler yani buyuk ya da kucuk olmasiyla alakasi yok sanirim:) o yuzden gercekten bosver bence takilma nette zaten 12 haftada hisseder anne karnina dokundugunda diyor

Kuzu yok arama arama ben cozdum olayi yaglardan cok derinde kaliyor bizimki:) 6. Haftada bile fark ediyormus yoksa edenler yani buyuk ya da kucuk olmasiyla alakasi yok sanirim:) o yuzden gercekten bosver bence takilma nette zaten 12 haftada hisseder anne karnina dokundugunda diyor

Kız bacım ne bileyim insan imreniyor vallahi :) zaten ne kadar yoklasam da hissedemiyorum. Puf böreği gibi karnım maşallah:hamarat:10. haftadayım 2 hafta daha bekleyeyim ama o zaman da çıkmaz bende sanırım zaten göbüşüm var benim yahu :sampiyon:

Kızlar dün akşam birden bademciklerim şişti şuan yutkunamıyorum ne yapacağım üstelik çalışıyorum ve ilaç da kullannamayacagim önerisi olan var mı

tantum verde diye bir gargara var ben onu kullanıyorum doktorum önerdi anca onunla rahatlıyorum. sende doktoruna danışıp deneyebilirsin.

Kilo durumlariniz nasil kizlar hic kilo alan var mi ben 70le 70.900 arasinda bi inip bi cikiyorum :KK43:

ben ilk hamileliğimde 5 ay hiç kilo almamıştım bunda daha 10. haftadayım 67 den 70 e çıktım. midem çok kötü daha doğrusu tükürük bezlerim acayip çalışıyor oda mide yanması ve bulantı yaıyor sanki bişey yersem iyi gelcekmiş gibi oluyor yiyorum o da kilo yapıyor bide uykuyu sevmeyen ben ki ilk hamileliğimde hiç uyuyamayan ben şimdi deli gibi uyuyorum akşam yemeği yedimmi yatıyorum o da kilo aldırdı sanırım. vücut aynı vücut ama tepkiler farklı :işsiz:

Bu durum tamamen spermle alakali bi durum yumurtayla hic alakasi yok sagdan veya soldan olmasi biseyi degistirmiyo. Cinsiyeti babadan gelen sperm belirliyo

cinsiyeti tamamen erkek belirliyor. bilimsel olarak da şu şekildeymiş :) arkadaşım özellikle bunu deneyip kız doğurdu tabiki nasiptir ama banada mantıklı geldi. ama yinede denemezdim bu gebeliğimde ilki gibi süpriz korunduğumuz halde hamile kaldım :KK64:

y kromozomları hızlı hareket edip çabuk ölüyorlarmış x kromozomları ise yavaş hareket edip geç ölüyorlarmış yani bu durumda pozisyonun önemi oluyormuş. bizim ilki süpriz olduğu için kızdı bu da süpriz ve bununda kız olacağını düşünüyorum :) erkek olursada 3. yü hemen doğurmayı düşünüyorum kızımın bir kız kardeşi olur umuduyla :) 4 e kadar yolu var

Back