• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Dün gittim doktora biseyim yoktu akşam işten gelince oldu birden olmadı gideceğim doktora geçmezse

benimkide bir anda oldu neden oldu hiç anlamadım gün içinde birden yanmaya başladı. gargara biraz rahatlatıyo. çok sıcak şeylerde tüketmemeye çalış daha çok tahriş ediyormuş. geçsin gitsin inşallah :KK68:

cinsiyeti tamamen erkek belirliyor. bilimsel olarak da şu şekildeymiş :) arkadaşım özellikle bunu deneyip kız doğurdu tabiki nasiptir ama banada mantıklı geldi. ama yinede denemezdim bu gebeliğimde ilki gibi süpriz korunduğumuz halde hamile kaldım :KK64:

y kromozomları hızlı hareket edip çabuk ölüyorlarmış x kromozomları ise yavaş hareket edip geç ölüyorlarmış yani bu durumda pozisyonun önemi oluyormuş. bizim ilki süpriz olduğu için kızdı bu da süpriz ve bununda kız olacağını düşünüyorum :) erkek olursada 3. yü hemen doğurmayı düşünüyorum kızımın bir kız kardeşi olur umuduyla :) 4 e kadar yolu var
Valla anlamadi. Offside gibi bisiy bu :(

Valla anlamadi. Offside gibi bisiy bu :KK43:

:D benim kv erkek torun istiyor kızım doğdu hastanede bile söyledi :D küçük altın taktı oğlan doğur bilezik takıcam dedi :D daha 40 ımız çıkmadan ablasının kızını getirdi bana erkek çocuk nasıl yapılır anlattırdı. tabi ben lohusa psikolojisi sinirden köpürdüğüm için dinlemedim bile. yok tek gün yok çift gün ıbıdık zıbıdık şeyler. ama arkadaşın söylediği bilimsel bişeymiş. hatta o arkadaşım yine burdandı kasım 2013 annelerinden :) ilki erkekti ikinciyi kız doğurdu. tabi nasip hayırlısı ama ben yinede denemezdim :)

:KK70: benim kv erkek torun istiyor kızım doğdu hastanede bile söyledi :KK70: küçük altın taktı oğlan doğur bilezik takıcam dedi :KK70: daha 40 ımız çıkmadan ablasının kızını getirdi bana erkek çocuk nasıl yapılır anlattırdı. tabi ben lohusa psikolojisi sinirden köpürdüğüm için dinlemedim bile. yok tek gün yok çift gün ıbıdık zıbıdık şeyler. ama arkadaşın söylediği bilimsel bişeymiş. hatta o arkadaşım yine burdandı kasım 2013 annelerinden :) ilki erkekti ikinciyi kız doğurdu. tabi nasip hayırlısı ama ben yinede denemezdim :)

Ben de hic ugrasmam bile cunku ille erkek cocuk diye tutturan dayimin 4 kizi oldu erkekler en fazla 3 ay duruyo sonra düsüyo biseyi cok istememek lazim :) kiz olsa digerini erkek isticez erkek olsa kiz isticez cunku. Biz erkek istioruz simdi ama nasip yani onun icin cabalamakla ugrasamam Allah hangisini nasip ederse o olsn :):)

Kız bacım ne bileyim insan imreniyor vallahi :) zaten ne kadar yoklasam da hissedemiyorum. Puf böreği gibi karnım maşallah:hamarat:10. haftadayım 2 hafta daha bekleyeyim ama o zaman da çıkmaz bende sanırım zaten göbüşüm var benim yahu :sampiyon:
Ben e de benim de oyle, bende 9+3 oldum ama yok anam yok yani bu millet neyi elliyo buluyo bilmiyom:) neyse yalniz degilmisim

Ben de hic ugrasmam bile cunku ille erkek cocuk diye tutturan dayimin 4 kizi oldu erkekler en fazla 3 ay duruyo sonra düsüyo biseyi cok istememek lazim :) kiz olsa digerini erkek isticez erkek olsa kiz isticez cunku. Biz erkek istioruz simdi ama nasip yani onun icin cabalamakla ugrasamam Allah hangisini nasip ederse o olsn :):)

benim dayımın eşi de erkek çocuk delisidir. biz iki kız kardeştik onun benden 2 yaş büyük kızı ve benden 2 ay küçük oğlu var hepimiz bir arada büyüdük. şimdi ikiside evli kızları bin erkeğe bedel oğulları hala sırtlarında kambur. ama ona rağmen hala bana bile dedi cinsiyet belli olduğunda ilki erkek olaydı keşke diye :D yani gözünün önünde ama hala akıllanmıyor. cinsiyetin ne önemi var hayırlı evlat olsun. sağlıklı olsun. bizim sülalede benden sonra hiç kız olmadı 30 yıl herkesin oğlu oldu ablam çok istedi kızım olsun diye onunda oğlu oldu dedim saltanatımı kimseye kaptırmam kızıma veririm diye :D ne kadar kalpten söylediysem kızım oldu. kızımla benim aramda başka hiç kız yok. şimdi herkes deli oluyor benim kzıma :)

cinsiyeti tamamen erkek belirliyor. bilimsel olarak da şu şekildeymiş :) arkadaşım özellikle bunu deneyip kız doğurdu tabiki nasiptir ama banada mantıklı geldi. ama yinede denemezdim bu gebeliğimde ilki gibi süpriz korunduğumuz halde hamile kaldım :KK64:

y kromozomları hızlı hareket edip çabuk ölüyorlarmış x kromozomları ise yavaş hareket edip geç ölüyorlarmış yani bu durumda pozisyonun önemi oluyormuş. bizim ilki süpriz olduğu için kızdı bu da süpriz ve bununda kız olacağını düşünüyorum :) erkek olursada 3. yü hemen doğurmayı düşünüyorum kızımın bir kız kardeşi olur umuduyla :) 4 e kadar yolu var

Eski insanların kıt düşüncesi işte. Anneye yüklenirken Allah'ın gücüne gider mi diye düşünmezler. Rabbim ikisinin de yokluğunu göstermesin. Kız da gerek erkek te. Ben ikisinden de istiyorum. Allahıııımmmm peş peşe ver bana ve isteyen herkese ya Rabbim.

Kizlar telefonlarinizda hangi android hamilelik programlarini kullaniyorsunuz ?

Kızlar Merhaba 8+4 günlük hamileyim. Keseyi bebeği kalbini gördük ancak nedense hep içimde ya kalbi durursa diye bir korku var nedenini inanin bilmiyorum ama çok korkuyorum. Sizlerde böyle korkular yaşıyor musunuz yoksa ben Çok mu evham yapıyorum.

Kızlar Merhaba 8+4 günlük hamileyim. Keseyi bebeği kalbini gördük ancak nedense hep içimde ya kalbi durursa diye bir korku var nedenini inanin bilmiyorum ama çok korkuyorum. Sizlerde böyle korkular yaşıyor musunuz yoksa ben Çok mu evham yapıyorum.
Hosgeldin canım ayni gruptayiz :)

Back