• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

He o anlamda :) birazcık banlandmda :)))). Kontrolüm haftaya cumartesi canm 25inde senin ne zamn. Merk ediyorum bebegm ne kadr büyüms..
Dondun ya o yeter :) ben diger hafta herhangi bigun gidecem hem merak ediyorum durumunu hemde ozledim kuzugucumu:)))
 
Dondun ya o yeter :) ben diger hafta herhangi bigun gidecem hem merak ediyorum durumunu hemde ozledim kuzugucumu:)))
Git canm . Bu kez ben çok inat yapıyorum ayın 2 sinde gitmistim 22sine geri çağırdı 3 günde ben koydm 25inde gidecem tam 12+0 da sabetmeye çalışıyorum :)
 
Beni de 13.haftada çağırmıştı sonra 12 bitince gel dedi o da haftaya yapıyor.dun de devlet hasta gittim 11 bitmişti ama Dr 10 haftalık dedi o da haftaya git ikili test için dedi.haftaya gidecez inş bakalım.
 
İyi geceler arkadaşlar ben de sonunda bebegimi ve kalp atışını gördüm çok şükür... 6+6 olduk an itibariyle. Takvimi değiştirdim doktor sat imi değiştirdi geç döllenme olmuş olabilir dedi. Çok garip ilk defa hamileymisim gibi tedirginim. Mide bulantim için doktor hafif bi ilaç yazdı sanki biraz işe yaradı gibi.
Ben gün içinde pek yazamıyorum kızımla ilgilendiğim için. O uyuduktan sonra yani geceleri okuyorum çoğunlukla yazdiklarinizi.
Aranızda bandırma gönen civarında olan var mı acaba?
Bu arada ben de atanamamis bir öğretmenim, bu saatten sonra da zor heralde :(
 
Sen misin sabah enerjik uyanan:) evden ciktim ise gitmek icin otobus duragina geldigimde otobus hareket etmisti kosmayinca binemedim o arada basladi bir yagmur sonraki otobus dolu geldi almadi taksi bulamadim 45 dk yagmurun altinda canim cikti neyse otobus geldi bi tane zor bela bindim ka benim hic bulanmayan mide basladimi bulanmaya.heh dedim kizim senmisin enerjik uyanan... su an donuma kadar sirilsiklam buz gibiyim ve midem bulaniyo 8 daat ders anlaticam bu halde bi de hadi bakalim gazamiz mubsrek ola:)
 
Back