- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #4.781
İlk zamanlar rahattım son bir haftadır helyum gazı almış balon gibiyimSende mi:) ya cok cisim varken duz bir zemine yattigimda elimi karnima bastirinca evet bir sislik fark ediyorum. Ama inan sert degil yumusak yani:) ya yag dokusu cok fazla:) pogaca gibiyim ya da gaz o kadar cok ki ulasamiyorum bebege. Zaten soktor da epey bastiriyor ultrasonda gormek icin
Bende geçmiyor ama benmki sanırm normal bn yukardan bakınca göbek görürmüsmya benim göbeğim var ama benimki gaz ve kabızlıktan kaynaklı herhalde tuvaletimi yapınca iniyor çünkü çok hafif bir şişlik kalıyor
Ay benm yok az önce yandan foto cektm bide gobegm var diye geçiniyorum :)) ayvayms yahuuu ustten bakınca çok büyük gözüküyor du oysa :)Olabildigince gizlemeye calisiyorum ki:) koca koca bluzlar giyiyorum bi de uzun uzun pantolonlari da kapatsin diye. Buna ragmen fark ediyorlar
Bende geçmiyor ama benmki sanırm normal bn yukardan bakınca göbek görürmüsm) az önce yandan resim çektim azıcık yani oda bnce kilo almaya başladım yoksa daha karn çıkmaz bnm gaz faln olmuyor çok şükür.
Aaa bunu ilk defa duydum denemek lazım çok sağol
Migden mi bulaniyor canm. Valla bn ne gorsem istiyorum ne duysam istiyorum artk eşim ulaan yeter ne hamilelkmis diyecek yani cekiniyorum artk derken . Tvde ne gorsem yani düşün yiyorumda çok şükür :)valla canım ben daha kilo almamışımdır çünkü doğru düzgün bişey yiyemiyorum canımda bişey çekmiyor ama gaz çok var ve kabızlık onlar şişiriyor beni
3 nisanKızlar kontroller ne zaman bnm 22 mart az kaldı sanki
Allah şifanı versin canım. Benim mide bulantılarım baya azaldı ama keyifsizlik var bugün, kalça ağrısıyla birlikte.ay canım sorma kalça ağrısı bende de var özellikle eğildiğimde düzelmekte sıkıntı çekiyorummide bulantısı konusunda dün akşamdan beri berbatım öğürmekten içim dışıma çıktı doğru dürüst yemek yiyemiyorum çubuk kraker yogurt elma falan yemeye çalışıyorum midemi rahatlatsın diye Allah' ım sabrını versin inşallah hepimize
Hafiften var ama o zamanki gibi değil canım dediğin gibi o kadar yoğun oluşu enfeksiyondanmış. Demin arkadaşım yanıma geldi diyor ki suratının rengi kalmadı kansızlık mı var sende. Dediğim aksine her şey yolunda. Bu velet beni şimdiden mahvettiEvet benim de oluyor ara sira bugun mesela kasiklarimda baski var cok ve kalca agrisi cok kotu dedigin gibi sanki kuyruk sokumum ayrilacak:) bacaklarima kadar vuruyo. Enfeksiyondanmis demek senin bulantilar da bak ilac iyi geldi
Evet cok az kaliyor ama enfeksiyondan olanla alakasi yok:) o cok kotu allahimmmmmm:) neyse bak sevindim senin de bitmesine bulantilarinin hem enfeksiyon zarar veriyor bebeklere hem bize baksana. Cok sukur erkenden fark edildi de tedavisini oldukHafiften var ama o zamanki gibi değil canım dediğin gibi o kadar yoğun oluşu enfeksiyondanmış. Demin arkadaşım yanıma geldi diyor ki suratının rengi kalmadı kansızlık mı var sende. Dediğim aksine her şey yolunda. Bu velet beni şimdiden mahvettiAnne olmak çok zormuş ya annelerimizin ayaklarının altını öpüp başımızın üzerinde taşımamız lazım. Annem annem diyip ağlıyorum kötü oldukça
Hahahahha kuzum ya kiyamam:) ama sen cok zayifsin zatenAy benm yok az önce yandan foto cektm bide gobegm var diye geçiniyorum :)) ayvayms yahuuu ustten bakınca çok büyük gözüküyor du oysa :)
Kuzu yok arama arama ben cozdum olayi yaglardan cok derinde kaliyor bizimki:) 6. Haftada bile fark ediyormus yoksa edenler yani buyuk ya da kucuk olmasiyla alakasi yok sanirim:) o yuzden gercekten bosver bence takilma nette zaten 12 haftada hisseder anne karnina dokundugunda diyoryahu kızlar hakkaten ben de bulamıyorum nerede bu şişlik?benim bulamamam gayet normal ama şişten ve yağlardan yine de bi tarif edin de biraz daha yoklayayım kendimi bulurum ben de belkim
Kuzu yok arama arama ben cozdum olayi yaglardan cok derinde kaliyor bizimki:) 6. Haftada bile fark ediyormus yoksa edenler yani buyuk ya da kucuk olmasiyla alakasi yok sanirim:) o yuzden gercekten bosver bence takilma nette zaten 12 haftada hisseder anne karnina dokundugunda diyor
Profilde uzgun yziyordu da kuzu blok oldu sandim:)Bn zatn burdaydm canm :)))
Nasip :)) ne is yapiyosun canim?Günaydın herkese:) benim iş yerim çarşıda canımcım görüşelim bir ara ya. Beklerim.
Bende var başagrısı. Parol içtimBaş aürısı çeken varmı nasıl tedavi uyguluyorsunuz malum ilaç içemiyoruz
Kızlar dün akşam birden bademciklerim şişti şuan yutkunamıyorum ne yapacağım üstelik çalışıyorum ve ilaç da kullannamayacagim önerisi olan var mı
Kilo durumlariniz nasil kizlar hic kilo alan var mi ben 70le 70.900 arasinda bi inip bi cikiyorum
Evet aslında haklısın hatta tükettiğimiz içecekleri bile ılık içmeye çalışıyorumSicak seyler bakteri cogaltir enfeksiyona soguk daha iyi gelir canim
Bu durum tamamen spermle alakali bi durum yumurtayla hic alakasi yok sagdan veya soldan olmasi biseyi degistirmiyo. Cinsiyeti babadan gelen sperm belirliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?