- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #4.741
Burda birçok kişinin kontrol peşpeşe haftaya burası yeni haberlerle senlenecek :)) ay en guzl haberler gelsn inslh ekim anneleri hc fire vermesin :)Hadi bakalım hayırlısı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda birçok kişinin kontrol peşpeşe haftaya burası yeni haberlerle senlenecek :)) ay en guzl haberler gelsn inslh ekim anneleri hc fire vermesin :)Hadi bakalım hayırlısı :)
Sende mi:) ya cok cisim varken duz bir zemine yattigimda elimi karnima bastirinca evet bir sislik fark ediyorum. Ama inan sert degil yumusak yani:) ya yag dokusu cok fazla:) pogaca gibiyim ya da gaz o kadar cok ki ulasamiyorum bebege. Zaten soktor da epey bastiriyor ultrasonda gormek icinBenim karnımın heryeri şiş bulamıyorum bir türlü bebişi
Ya iste o sertligi ben bi turku bulamiyorum:)Nasıl bir sertlik. Bebeği ararken sert bryer var sola yakın ama sağ boş ve yumuşak ondan mı bahsediyorsun?
Hahahahah en birinci benim gobegim:) bugun isyerinde arkadasim bana bi bakti aaa sen kilo vermissin dedi sonra dondu, elini karnima koydu, inanmiyorum hamilesin dedi:) dedim caktirma dur dur:)kirmizigitar dan başka göbeği beliren varmı sanki benm başladı gazdir faln dedm ama 1 haftadır aynı :)) gazimda yok zatn
Bn sağdan yumurtladm nasıl sola gitmiş acaba ama valla sorcam doktora bu bebek nerde diye dokunmak istiyorum ya hissedeym orda olduğunuYa iste o sertligi ben bi turku bulamiyorum:)
Evet :) :) bol giyiyorsun sanırım dar giysen hemen farkederler zaten. Ama ne guzl yaa ay şöyle bizim de ciksaa ne kaa guzl olur severdkk göbeği:)Hahahahah en birinci benim gobegim:) bugun isyerinde arkadasim bana bi bakti aaa sen kilo vermissin dedi sonra dondu, elini karnima koydu, inanmiyorum hamilesin dedi:) dedim caktirma dur dur:)
Kızlar kontroller ne zaman bnm 22 mart az kaldı sanki
Canım merhaba hiç tedirgin olma ben 5+5 de gittim kese vardı ama bebek yoktu ben üzüldüm ağladım kahrettim kendimi ama 2 hafta sonra tekrar gittim 7+2 de gördük bebeğimizi ve kalbini duyduk sabret hiç anormal bi durum yokSelam güzel anne adayları 5 haftalık bebegım keseyı henuz goremedıler çarsamba gunu kısmetse gorulecek mıs sızce gorulmemesı anormal bır durum mu
Maşallah canm :)))) bnde azcik br Ayvacık göbeği var ona seviniyorum ay göbüs çıkıyor diye.. :))Kızlar benim göbeğim de 5 aylık hamile göbeği maşallahı var. saklayamıyorum artık her gören anlıyo. bide şimdi yemek yedim iyice büyüdüm :)
Ya bn çaydan vazgeçemem akşamları çok feci başım tutuyor eğer tekrar ağlama krizine girersem içerim kahve napıyımBendede var reflu ama hamile kaldigimdan beri çok iyiym nasıl oluyo bilmiyorum ama hc daha rahatsız olmadm migdemde ekşime şişkinlik yok öyle. Kahvede normalde yasak bizlere ama bas ağrısına dayanamıyorum okudm birazda gunlk br bardak içilebilir yazıyordu çay icmiyorm dengeler sanırım :)
ard arda kontroller inş. Çok güzel haberlerle gelirizbenim de 1 nisan canım
Doktorlar 2 fincan diyormuş canm kendini kasma Bnce icYa bn çaydan vazgeçemem akşamları çok feci başım tutuyor eğer tekrar ağlama krizine girersem içerim kahve napıyım
Eşimin babaannesi ilişki sırasında sol bacağını kasığına doğru iyice çekip sağa yatarsan oğlun olur demişti. Tam tersi ise kız. Ben ona takılmadım firiii takıldım benim için farketmez diye ama bakalım sende teori tutacak mı. Sağdan yumurtlama olduysa erkek deniliyorBn sağdan yumurtladm nasıl sola gitmiş acaba ama valla sorcam doktora bu bebek nerde diye dokunmak istiyorum ya hissedeym orda olduğunu
Eşimin babaannesi ilişki sırasında sol bacağını kasığına doğru iyice çekip sağa yatarsan oğlun olur demişti. Tam tersi ise kız. Ben ona takılmadım firiii takıldım benim için farketmez diye ama bakalım sende teori tutacak mı. Sağdan yumurtlama olduysa erkek deniliyor
Ben gecen hamileligimde de soldan yumurtlamistim pco var bende yine solda muhtemelen sag yumurtam calismiyo hep soldan soldan geliyom ben:)Bn sağdan yumurtladm nasıl sola gitmiş acaba ama valla sorcam doktora bu bebek nerde diye dokunmak istiyorum ya hissedeym orda olduğunu
Olabildigince gizlemeye calisiyorum ki:) koca koca bluzlar giyiyorum bi de uzun uzun pantolonlari da kapatsin diye. Buna ragmen fark ediyorlarEvet :) :) bol giyiyorsun sanırım dar giysen hemen farkederler zaten. Ama ne guzl yaa ay şöyle bizim de ciksaa ne kaa guzl olur severdkk göbeği:)
bende ikinciyim sanırım herkes şaşırıyo ne kadar çabuk çıktı diye. sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorumHahahahah en birinci benim gobegim:) bugun isyerinde arkadasim bana bi bakti aaa sen kilo vermissin dedi sonra dondu, elini karnima koydu, inanmiyorum hamilesin dedi:) dedim caktirma dur dur:)