• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Benim karnımın heryeri şiş :KK70:bulamıyorum bir türlü bebişi:rolleyes:
Sende mi:) ya cok cisim varken duz bir zemine yattigimda elimi karnima bastirinca evet bir sislik fark ediyorum. Ama inan sert degil yumusak yani:) ya yag dokusu cok fazla:) pogaca gibiyim ya da gaz o kadar cok ki ulasamiyorum bebege. Zaten soktor da epey bastiriyor ultrasonda gormek icin

kirmizigitar kirmizigitar dan başka göbeği beliren varmı :KK66: sanki benm başladı gazdir faln dedm ama 1 haftadır aynı :)) gazimda yok zatn
Hahahahah en birinci benim gobegim:) bugun isyerinde arkadasim bana bi bakti aaa sen kilo vermissin dedi sonra dondu, elini karnima koydu, inanmiyorum hamilesin dedi:) dedim caktirma dur dur:)

Hahahahah en birinci benim gobegim:) bugun isyerinde arkadasim bana bi bakti aaa sen kilo vermissin dedi sonra dondu, elini karnima koydu, inanmiyorum hamilesin dedi:) dedim caktirma dur dur:)
Evet :) :) bol giyiyorsun sanırım dar giysen hemen farkederler zaten. Ama ne guzl yaa ay şöyle bizim de ciksaa ne kaa guzl olur severdkk göbeği:)

Selam güzel anne adayları 5 haftalık bebegım keseyı henuz goremedıler çarsamba gunu kısmetse gorulecek mıs sızce gorulmemesı anormal bır durum mu
Canım merhaba hiç tedirgin olma ben 5+5 de gittim kese vardı ama bebek yoktu ben üzüldüm ağladım kahrettim kendimi ama 2 hafta sonra tekrar gittim 7+2 de gördük bebeğimizi ve kalbini duyduk sabret hiç anormal bi durum yok

Kızlar benim göbeğim de 5 aylık hamile göbeği maşallahı var. saklayamıyorum artık her gören anlıyo. bide şimdi yemek yedim iyice büyüdüm :)
Maşallah canm :)))) bnde azcik br Ayvacık göbeği var ona seviniyorum ay göbüs çıkıyor diye.. :))

Bendede var reflu ama hamile kaldigimdan beri çok iyiym nasıl oluyo bilmiyorum ama hc daha rahatsız olmadm migdemde ekşime şişkinlik yok öyle. Kahvede normalde yasak bizlere ama bas ağrısına dayanamıyorum okudm birazda gunlk br bardak içilebilir yazıyordu çay icmiyorm dengeler sanırım :)
Ya bn çaydan vazgeçemem akşamları çok feci başım tutuyor eğer tekrar ağlama krizine girersem içerim kahve napıyım :(

Bn sağdan yumurtladm nasıl sola gitmiş acaba :KK70: ama valla sorcam doktora bu bebek nerde diye dokunmak istiyorum ya hissedeym orda olduğunu :KK66:
Eşimin babaannesi ilişki sırasında sol bacağını kasığına doğru iyice çekip sağa yatarsan oğlun olur demişti. Tam tersi ise kız. Ben ona takılmadım firiii takıldım benim için farketmez diye ama bakalım sende teori tutacak mı. Sağdan yumurtlama olduysa erkek deniliyor

Eşimin babaannesi ilişki sırasında sol bacağını kasığına doğru iyice çekip sağa yatarsan oğlun olur demişti. Tam tersi ise kız. Ben ona takılmadım firiii takıldım benim için farketmez diye ama bakalım sende teori tutacak mı. Sağdan yumurtlama olduysa erkek deniliyor

Bu durum tamamen spermle alakali bi durum yumurtayla hic alakasi yok sagdan veya soldan olmasi biseyi degistirmiyo. Cinsiyeti babadan gelen sperm belirliyo

Evet :) :) bol giyiyorsun sanırım dar giysen hemen farkederler zaten. Ama ne guzl yaa ay şöyle bizim de ciksaa ne kaa guzl olur severdkk göbeği:)
Olabildigince gizlemeye calisiyorum ki:) koca koca bluzlar giyiyorum bi de uzun uzun pantolonlari da kapatsin diye. Buna ragmen fark ediyorlar

bende ikinciyim sanırım herkes şaşırıyo ne kadar çabuk çıktı diye. sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorum:D

Back