2017 EKİM Anne adayları

Hm ayakkabı mağazalarındaki deri ve slikon olam iyi tabanlar var hem ayağı sıcak tutuyorlar hemde ayağı iyi destekliyolar birde onlara bak istersen :)
tamam canım bakayım , yazın olsa sorun olmaz sandalet babet giyerim üşümemde kış benim için her zaman zor

Ben ilk üç ay özele silmek sonra devlete bakmak istiyorum
Canm devlet hastaneleride çok gelişti artk normal devlet çok iyi ama kadın doğum hastanesindeki doktorlar ve özellikle hemşireler cadı gbiler.. umursamaz böyle sinir oluyorum. Tıp fakültesi de çok iyi ama ordada çok inceliyorlar 3 4 kişi birden prof doktor stajyer asistan hepsi br bakıyo çok utanıyorum gene de en iyisi özel bnm gittign hastane ücreti çok değil 35 tl muayenesi normal doğum 250 sezeryan 600 muş kan tahlillerine para alıyor bn o yüzden sağlık ocağında yaptiracagim kalpatışlarını alınca yapacakmis zatn aile hekimi iki yerde nedn yaptiraym.

Yok canm bn adetim bir gün gecikince gittim ayin 30unda olmam gerekti olmadm 31 i sabah evde test yaptm sonrada hastaneye gittm doktor normal demsti bna su andada gerideyz biraz kesem küçük doktor geç döllenme olmuştur dedi çok fark yok sat'la arayi kapatrsin dedi ama bilmiyorum. Önceki hamileligimde 6+2de gttim 16mm di kese bunda 5+5te gittim 8 mm arada 4 gün var ama 8mm fark var buda döllenme ile alakaliymis bakacağız umarm sağlıklı olur hc önemli değil bunlar bn kalp atışlarıni duyaym epey rahatlayacm ondan sonrada kucağımiza almayı bekleyecez..

Canim onceki gebeliginde 16 mm ken bebek var miydi

Canim onceki gebeliginde 16 mm ken bebek var miydi
Yoktu canm 20mm geçince gözükür bebek dedi eski doktor ama boş gebelikmis . Ama 16mmde yolk saç vardı geri 2 hafta sonra 27mm olmuş kese bebekte yolk saçta yoktu kurtaj oldum. Sanırm 2cm olunca gözüküyor bebis.

Adetten 4 gun once 115 cikti hcg 2 gun sonra bugun 363 cikti normalmi sizce bide farkli kurumlarda yaptirdim sikinti olurmu

Cok erken ama nasip bn ata gore 7+2 yim ultrasona gore 5+5 ..daha kese yeni 1,5 cm
Canım yanlış hesaplıyor olabilir misin. Muhtemel Doğum tarihinle aramızda 1 gün var. Bizimki 09.10.2017.
Sata göre 5+4 benimki. Ultrasonunkini sormadım doktora. Bence seninki de sata göre 5+5 tir. İkisi de uyuşuyor yani

X