• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Sizin o kadar büyüdü mü masallah
Bilemedim ki. Hamile kalmadan önceleri hep 62kiloydum. Hamile olduğumu öğrendiğim ay 59 çıktım. Bugün Doktorda yine tartıldım yine 59. Zayıflamışım ama herşey sıkıyor gibi. Hafif göbeğim çıktı o kadar. Bazen daral geliyor, yok bu çocuk sığmıyor içerde diyorum.

Slm.Ben 8+5 deyim lekelenmeler devam.Moral bozuklıuğ devam.Sırt ağrılarım var.Pazartesi yoğun bir lekelenmem oldu,salı sabah dr.a gittim bebekte herşey normal bunlar progestanı fitil olarak kullandığından olabiliyor dedi.İstirhate devam.o günen beri siyah gibi koyu renk ve daha sık sanki.Bazı arkadaşlarımın12. Haftaya kadar da sürdüğü olmumuş.Bakalım hayırlısı:110:

Slm.Ben 8+5 deyim lekelenmeler devam.Moral bozuklıuğ devam.Sırt ağrılarım var.Pazartesi yoğun bir lekelenmem oldu,salı sabah dr.a gittim bebekte herşey normal bunlar progestanı fitil olarak kullandığından olabiliyor dedi.İstirhate devam.o günen beri siyah gibi koyu renk ve daha sık sanki.Bazı arkadaşlarımın12. Haftaya kadar da sürdüğü olmumuş.Bakalım hayırlısı:110:
Çok kırmızı olmadığı sürece korkma eski içerdeki kanamalar akintiyla gelebiliyormus yeni olsa kırmızı olur. Mümkün oldukça uzanmaya bak

melis343434 melis343434 kuzu bugun kontrolun vardi:) haber vermedin hala?
canım selam
dün yazamadım.Bebek çok iyi çok şükür:8+6 çıktık .Doktora tek kelimeyle bayıldım.Çok rahatlattı beni.ishal için bir gastrocu doktorla konuşmamı önerdi.herşey çok iyi tabiki ağrıların olacak tabiki gazın olacak.
öyle köşe yastığı gibi oturmayacaksın çık dolaş uçak bileti al git gez dedi.
ben doktor olmama rağmen 9 ay içinde önüne geçemeyeceğimiz bişry olursa zaten ıkımızde bısey yapamayız.o yuzden dedı oturup karaları baglama oramda suramdı dıe dedi.
onlem alırız sonrası Allahtan.
cok rahatladım dunden berı.yani hıcbır belırtı kotu degılmıs.3 hafta sonra riskli gebeliklere bakan bir doktora ikili test için gidicem.kadın doğumcuda 6 hafta sonra görüşelim dedi.

Canım kahve yasak değil mi ? Bnde reflüde var kahve içmem fermanımı yazmam gibi bişey :KK43:
Bendede var reflu ama hamile kaldigimdan beri çok iyiym nasıl oluyo bilmiyorum ama hc daha rahatsız olmadm migdemde ekşime şişkinlik yok öyle. Kahvede normalde yasak bizlere ama bas ağrısına dayanamıyorum okudm birazda gunlk br bardak içilebilir yazıyordu çay icmiyorm dengeler sanırım :)

Bendede var reflu ama hamile kaldigimdan beri çok iyiym nasıl oluyo bilmiyorum ama hc daha rahatsız olmadm migdemde ekşime şişkinlik yok öyle. Kahvede normalde yasak bizlere ama bas ağrısına dayanamıyorum okudm birazda gunlk br bardak içilebilir yazıyordu çay icmiyorm dengeler sanırım :)
Kahveyi dert etme bu kadar canım :) Günlük bir fincan kahve veya iki bardak açık çay hakkımız var için rahat olsun :) Benim hala ara ara kasık ağrım oluyor bugün sağ kasigimda hafif hafif ağrılar var mesela birazda bel ağrım doktoruma sorduğumda normal rahim büyüyor diyor ama insan ışte korkuyoruz :( Biraz daha geçse günler buyuseler de biraz rahatlasa içimiz...

Kahveyi dert etme bu kadar canım :) Günlük bir fincan kahve veya iki bardak açık çay hakkımız var için rahat olsun :) Benim hala ara ara kasık ağrım oluyor bugün sağ kasigimda hafif hafif ağrılar var mesela birazda bel ağrım doktoruma sorduğumda normal rahim büyüyor diyor ama insan ışte korkuyoruz :KK43: Biraz daha geçse günler buyuseler de biraz rahatlasa içimiz...
Hareketleri hissetsem rahatlayacm diyorum ama bakalm umarm öyle olur :) çok pozitifm hc aklıma kötü şey gelmiyor . Dün rüyamda ultrasonda bebeğimi görüyorm doktor bak bu ney diyor aa bu erkek diyorum Evet diyor ve bna ordan gülüyor bebegm çok güzeldi birazda komikti :)) enteresan rüyalar görüyorum..
Bu arada bel ağrısı bndede oluyor hc geçmiyor sırt üstü yatamiyorm :KK43: kasik ağrısı arada oluyor ama 3 gundur brden ağrı giriyor ya belimden ya alt vajinadan bıçak saplanır gbi bunun sebebi nedir acaba hareket mi ediyor ?

canım selam
dün yazamadım.Bebek çok iyi çok şükür:8+6 çıktık .Doktora tek kelimeyle bayıldım.Çok rahatlattı beni.ishal için bir gastrocu doktorla konuşmamı önerdi.herşey çok iyi tabiki ağrıların olacak tabiki gazın olacak.
öyle köşe yastığı gibi oturmayacaksın çık dolaş uçak bileti al git gez dedi.
ben doktor olmama rağmen 9 ay içinde önüne geçemeyeceğimiz bişry olursa zaten ıkımızde bısey yapamayız.o yuzden dedı oturup karaları baglama oramda suramdı dıe dedi.
onlem alırız sonrası Allahtan.
cok rahatladım dunden berı.yani hıcbır belırtı kotu degılmıs.3 hafta sonra riskli gebeliklere bakan bir doktora ikili test için gidicem.kadın doğumcuda 6 hafta sonra görüşelim dedi.
Cok sevindim canim benim:) bende hic belirtim kalmadi sanki bi gergindim boyle... neyse sizlerden iyi haberler aldikca benim de icim rahatliyor. Rabbim bana da kismet etsin insallah surda guzel seyler paylasmayi

Hareketleri hissetsem rahatlayacm diyorum ama bakalm umarm öyle olur :) çok pozitifm hc aklıma kötü şey gelmiyor . Dün rüyamda ultrasonda bebeğimi görüyorm doktor bak bu ney diyor aa bu erkek diyorum Evet diyor ve bna ordan gülüyor bebegm çok güzeldi birazda komikti :)) enteresan rüyalar görüyorum..
Bu arada bel ağrısı bndede oluyor hc geçmiyor sırt üstü yatamiyorm :KK43: kasik ağrısı arada oluyor ama 3 gundur brden ağrı giriyor ya belimden ya alt vajinadan bıçak saplanır gbi bunun sebebi nedir acaba hareket mi ediyor ?
Vajina agrisi rahim yukari ciktikca olurmus. Bende daha baslamadi. Ben bol bol bel ve sirt agrisi cekiyorum

Bugün bana da bi kere oldu hafif bir agri girdi alt tarafa.Kasik ağrım hep sağ tarafta adet agrisina benziyor ama farklı gibi geriliyor sanki içerden.Bu agrilarimizin aciklamasi bebeğin büyümesi bence, içerden kaslar geriliyor rahim büyüyor vs..Bir mucize oluşuyor butun vücut değişiyor normal aynı haftamiz günümüz seninle benim kontrolum 25 inde..Seninki ne zaman.

Bugün bana da bi kere oldu hafif bir agri girdi alt tarafa.Kasik ağrım hep sağ tarafta adet agrisina benziyor ama farklı gibi geriliyor sanki içerden.Bu agrilarimizin aciklamasi bebeğin büyümesi bence, içerden kaslar geriliyor rahim büyüyor vs..Bir mucize oluşuyor butun vücut değişiyor normal aynı haftamiz günümüz seninle benim kontrolum 25 inde..Seninki ne zaman.
Benmde 25inde :) az kaldı yaa çok şükür çok özledim onu ;)) büyüsnde o ağrısın hc mesele degl ;)))))

Back