- Konu Sahibi dilarazeynel
- #3.821
Hizliyimdir senden 4 gun önce yumurtladim cnm ondanBak sen benden sonra öğrendin benim önüme geçtin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hizliyimdir senden 4 gun önce yumurtladim cnm ondanBak sen benden sonra öğrendin benim önüme geçtin
Canim zaten gebelik reglinden itibaren hesaplanir:)Kızlar bısey sorucam normalde gecen cuma doktota gıttıgımde 6+6 demıstı tam reglimin ılk gunu ıle aynıydı ama bugun gıttım 7+1 dedılermı normalmı boyle olması.reglimin ılk gunu yumurtlayamayacagıma gore boyle duzene gırmesı normal heralde dımı
Yok anlatamadımGecen hafta 6+6 bugun 7+1 neden oyle oldu.Canim zaten gebelik reglinden itibaren hesaplanir:)
ölçüm noktalarına göre değişiyor. +- 5 olarak değerlendirmelisin diyor araştırmalarımda ki benim drumda +-3 fark olabilir o ölçümle alakalı dediBüyümemişmi yani onu anlamadım
Bende de sabırsızlık var ama ilkinden daha rahatım. Ayda bir mı gideceksin.ben gecen ay gıtmıstım ,bu ay 18 martta gıdıcem ama cok sabırsıızzım bı turlu gecmıyor ya cok merak edıyorum ya
Canim simdilik yok cumartesi gunu olmustu en sson gecen hafta bi daha olmadi tam o gun israr yolu icin antibiyotige baslamistim sanki antibiyotikle artti ve sonra bitti gibi anlamadim yani.kirmizigitar senin lekelenmeler bittimi acaba
Risk yoksa cinsellik yasak degil benim doktorum en azindan surekli bunu dile getiriyor ama ben dusunmuyorum istemiyorum hicHamis anneler.. brsey soracagm size.. bnm hamileligim 7 haftalk oldu suanda.. hersey yolunda cok sukur bir risk yok.. ama esimle yaknlasmktan korkuorm.. bir tane dusugum olmustu onn da etkisi var galiba.. druma da sormayi unuttum.. ama bi risk faktörü suan icjn yok..benmle ayni durumda olan var mi acaba
Kızlar herkes reglinin ilk günü ile birebir aynı haftadamıCanim zaten gebelik reglinden itibaren hesaplanir:)
Ben değilim. Regle göre 7+2 olmam gerekirken doktorun bebegi olcumune gore 6+4 um. Gec yumurtladim o yuzden.Kızlar herkes reglinin ilk günü ile birebir aynı haftadamı
Yok be yavrum mumkun mu? Ben de zaten sorun var gec yumurtluyorum 29 aralikta adet oldum ben ordan hesaplarsak 11 haftalik filan olmam lazim ama yumurtlama 23 ocakta olmus nerdeyse 1 ay sonra dusunsene...Kızlar herkes reglinin ilk günü ile birebir aynı haftadamı
Ya benim anlattıgımı anladınmı sen.geçen cuma 6+6 yken bugün tam bir hafta sonra 7+1 çıktı.gerçi iki farklı doktor biri alttan biri üstten ölçtü fark olurmu anlamadım.yoksa büyümemiş gözüküyor.Yok be yavrum mumkun mu? Ben de zaten sorun var gec yumurtluyorum 29 aralikta adet oldum ben ordan hesaplarsak 11 haftalik filan olmam lazim ama yumurtlama 23 ocakta olmus nerdeyse 1 ay sonra dusunsene...
Risk yoksa cinsellik yasak degil benim doktorum en azindan surekli bunu dile getiriyor ama ben dusunmuyorum istemiyorum hic
Canim dedim ya benim de basima geldi. Bir muayenede 6+2 dedi bir hafta sonra ayni gun tekrar kontrolum vardi 6+6 dedi bende bir haftada az buyumus nasil olmus takildim. 3 gun sonra tekrar oontrolum vardi (baska bi odadaydi ayni doktor cihaz farkliydi) o gun 7+4 cikti bebegin olcusu de iki kat buyuk cikmisti... bu su demek, cihazdan, bebegin pozisyonundan, bunkadar kucuk haftalarda degisiklikler olabioir merak etmeeeYa benim anlattıgımı anladınmı sen.geçen cuma 6+6 yken bugün tam bir hafta sonra 7+1 çıktı.gerçi iki farklı doktor biri alttan biri üstten ölçtü fark olurmu anlamadım.yoksa büyümemiş gözüküyor.
Esinin boyle bir talebi ve israri var mi?Bende öyleyim ama bir yandan da eşini düşünüyor insan. . Ne bileyim arada kaldım çok
Esinin boyle bir talebi ve israri var mi?
E tamam yahu bosver o zaman:) kendini strese sokmaya gerek yokYok siz iyi olun ben ne yemek isterim.ne baska birsey diyor canm ya kıyamam