Ben ılk hamılelıgımde 2 tane bırı 3 dıgerı 2 bucuk cm ıkı mıyomla hamıle kaldım ve mıyomlarım rahım ıcındeydı bebekte tam yanlarına yerleşmıştı ve hamılelıkte hormonların etkısıyle mıyomlar buyudu , 9 ay boyunca 6.haftada baslamak uzere sureklı deıl ama en az 5 6 kere aktıf kanamalar yasadım (bu kanamalar mıyomdan kaynaklıydı) her gıttıgımde bebegın rahatı yerınde ıcerde oynuyoken gorduk ama 9 ay boyunca kendımı cok yormadan sureklı olmasada mumkun oldugunca dınlenerek gecırdım hamılelıgımı evet mıyomların erken dogum gıbı bı etkısı varmıs ama ben 39 . Haftada dogum yaptım ,erken gelmedı:) sımdı 2 bucuk yasında oglum
Bu haılelıgımdede mıyomlar yerınde duruyo yıne eskı boyutlarına kuculduler bu sefer bebek uzaga yerlesmıs ama yıne lekelenmelerım basladı , ama bu sefer hıc takılmıyorum ben o kanamalarla oglumu kaybetmedıysem ,yıyecegı ekmegı varsa ALlah nasıp ettıyse her turlu gelıyo hemde herseye kafa tuta tuta:)o yuzden sakın takılma ıhmal etme hıcbıseyı ama ıhmal etmemek adına kendını kasma tedbırını al takdırını Allah'a bırak :) merak etme onlar oyle guclulerkı cok guzel savasıyolar ıcerde yeterkı bız stresten uzak durmayı basarabılelım
Insallah bı nebze rahatlarsın:)