• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Hemen o sekilde soyleyebiliyorlar mi erkenden kese arayi kapatmaz mi gelisimi ile yoksa hep oyle mi devam eder?
Bebeğin boyunu ölçerek bundan sonra senin sat tarihini bunu kabul edicez dedi çünkü 3 kontrolde de aynı çıktı. Doğum tarihini de 30 Ekim diye söyledi. Benim sat tarihim 18 Ocaktı şuan 23 Ocak kabul ediyoruz.

Buna neden bu kadar takiliyorsunuz ki? Her ay ayni gun yumurtlamayabilir insan, yumurtladigin hun degisebildigi icin aat a gore bebegin ebatlari da degisir... bence bosuna didikliyosunjz
Valla canım ben hiç didiklemedim doktora sormadım bile çünkü geç yumurtladığımı biliyorum döngümün 17. günü yumurtladım. Doktor muhtemel doğum tarihini de söyledi alttaki imzamı ona göre değiştirdim :)

Buna neden bu kadar takiliyorsunuz ki? Her ay ayni gun yumurtlamayabilir insan, yumurtladigin hun degisebildigi icin aat a gore bebegin ebatlari da degisir... bence bosuna didikliyosunjz
Ya hu bilmedigim icin soruyorum :) didikledigim birsey yok bende nasil oluyorsa o sekilde ogreneyim veya bekleyeyim diye sordum bunda birsey var mi? :)

Bebeğin boyunu ölçerek bundan sonra senin sat tarihini bunu kabul edicez dedi çünkü 3 kontrolde de aynı çıktı. Doğum tarihini de 30 Ekim diye söyledi. Benim sat tarihim 18 Ocaktı şuan 23 Ocak kabul ediyoruz.
Anladim canim tesekkur ederim bende ona gore yol izlemeyi dusundumde bakalim bi dahaki muayenede nasil cikacak hayirlisi ile

Selam kizlar hastaneden geldim bebegin kalp sesini duymak icin gittim duyduk cok sukur 122 imis ama ben 7. Haftadayim bebegim 6 hafta 3 gunlukmus pazartesi gittigimde 6 hafta 1 gunluk idi 4 gunde 2 gunluk buyumus bu beni uzdu biraz crl pazartesi 0.46cm cuma 0.61cm bu degerlere gore yorumlar misiniz doktor pek yorum yapmadi gec dollenme olmus olabilir dedi ustunkoru:KK43:
Çarşamba biz de kalp atışı icin gittik cnm dinledik çok şükür. 6+3 du çarşamba doktorda onayladı satla uyumlu gidiyoruz. Boyu da 6.25 mm ama beniki erken döllenme. Kimseyle kiyaslama cnm senin ki gec dollenmedir yemeyle alakasi yok ben 10 gündür bisey yiyemiyorum. Icini rahat tut sıkıntı yapma ;)

Valla canım ben hiç didiklemedim doktora sormadım bile çünkü geç yumurtladığımı biliyorum döngümün 17. günü yumurtladım. Doktor muhtemel doğum tarihini de söyledi alttaki imzamı ona göre değiştirdim :)
Iyi yapmissin cnm çünkü ilk aylardaki ultrason görüntüsünün verdigi tarihler daha saglikli zaman ilerledikçe sapmalar artiyo. Ilk cocugumda benim doktorum da aynısını yapmıştı ;) o tarih sabitlenir diger aylardaki tarihler pek dikkate alinmaz...

Çarşamba biz de kalp atışı icin gittik cnm dinledik çok şükür. 6+3 du çarşamba doktorda onayladı satla uyumlu gidiyoruz. Boyu da 6.25 mm ama beniki erken döllenme. Kimseyle kiyaslama cnm senin ki gec dollenmedir yemeyle alakasi yok ben 10 gündür bisey yiyemiyorum. Icini rahat tut sıkıntı yapma :KK66:
Insallah tesekkur ederim

Iyi yapmissin cnm çünkü ilk aylardaki ultrason görüntüsünün verdigi tarihler daha saglikli zaman ilerledikçe sapmalar artiyo. Ilk cocugumda benim doktorum da aynısını yapmıştı :KK66: o tarih sabitlenir diger aylardaki tarihler pek dikkate alinmaz...
Bak sen benden sonra öğrendin benim önüme geçtin :KK48:

Cok duygulandim la:) hamile kaldigimdan beri ilk defa canim cikileta cekti isyerindeyim tenefuse cikmistik esim naber diye mesaj atmis dedim cikileta cekti canim la aserdim mi ne 5 dk gecmedi bi baktim getir de getirelim diye bi site var ya ordan bir koca poset cikileta geldi:) ay kiyamam nasi duygulandim la ben bu adama 30 tane dogurayim hakediyo vallaha

Back