• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Bu arada kalp atışını da duymadım gördüm. Dr duyurması bebeğin vücut ısısını yükseltir ilk aylarda gördüğünü duymana gerek yok dedi.

Benim suan arasira kasıkta batmalar oluyo. Ve dün hic bi mide bulantisi yasamiyoken bugün sabahtan itibaren hem mide yanmasi hem de asiri derece bi bulantim var. Sadece sodayla midem kendine geliyo. Her gebelik bir olcak diye bisey yok da iste insan o olumsuz dusuncelerden siyrilamiyo bi turlu. Bide bu ay ben cok zor zamanlar gecirdim babami kaybettim. O yuzden o korkulu uzuntulu gunler acaba bebegi de olumsuz etkilemismidir diye de korkuyorum. Yani bilmiyorum :KK43:

Benim suan arasira kasıkta batmalar oluyo. Ve dün hic bi mide bulantisi yasamiyoken bugün sabahtan itibaren hem mide yanmasi hem de asiri derece bi bulantim var. Sadece sodayla midem kendine geliyo. Her gebelik bir olcak diye bisey yok da iste insan o olumsuz dusuncelerden siyrilamiyo bi turlu. Bide bu ay ben cok zor zamanlar gecirdim babami kaybettim. O yuzden o korkulu uzuntulu gunler acaba bebegi de olumsuz etkilemismidir diye de korkuyorum. Yani bilmiyorum :KK43:
Basın sağolsun. Yani etkileyebilirdi ama etkileseydi belirti verirdi diye düşünüyorum.

Bu arada kalp atışını da duymadım gördüm. Dr duyurması bebeğin vücut ısısını yükseltir ilk aylarda gördüğünü duymana gerek yok dedi.
Benim doktorum sa ayni seyi soyledi ben sesini acti makinain ama cok kisik acti ayarlanmis aanirim isi vermemek icin sese takilma bizim icin kalp grafisi onemli dedi. Beni bu forumda korkuttular cok ama sonra inceleyince aslinda 12. Haftadan sonra kalp sesini dinlemenin riskli oldugunu ogrendim takilmiyorum artik. Doktor bir problem gorurse zaten soyluyor

Canim benim basin sagolsun ne kadar aci bir donemdesindir kimbilir... allah sabir versin insallah bebegin sana babanin acisini unutturur...

Merak etme olmaz birsey bebegine, rabbim koruyor onlari

Canim benim basin sagolsun ne kadar aci bir donemdesindir kimbilir... allah sabir versin insallah bebegin sana babanin acisini unutturur...

Merak etme olmaz birsey bebegine, rabbim koruyor onlari

Insallah. Cok mucize gibi bisey oldu zaten 1 yildir korunmuyoduk olmadi hic ummadigimiz bi anda geliverdi. Rabbim bi yandan alirken bi yandan da bi umut veriyo insana demek ki. Insallah ayni sorunlar yasanmaz kalir benle bebegim :)

Başın sağolsun canim Allah sabır versin. Rabbim bir yandan alirken bir yandan veriyor işte. Korkma bebegine bir sey olmamistir Allah'ın izniyle.

Back