- 31 Temmuz 2014
- 185
- 178
- 103
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #3.841
E tamam yahu bosver o zaman:) kendini strese sokmaya gerek yok
Dimi..haklısın valla ya :) snrasnda gene stres yasamak benm icn dha zor olacak.. tsk ettim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E tamam yahu bosver o zaman:) kendini strese sokmaya gerek yok
Haklısın. Acaba daha sonraları bulanır mı ki diye düşunmeden de edemiyorAslinda cok cok sansliyiz midesi bulanmayanlar olarak ama yine de insan bi neden acaba diye soruyo yani kendi kendine
Bende göğüs hassasiyeti de yok. Tek belirtim sürekli uykumun gelmesi ve sol kasığımda hafif bir ağrı olması.Ya kızlar çok tedirginim 6+3 günüm bitti bugn ama gögüs hassasiyeti dısında hiç bir belirtim yok midemde bulanmıyor cmrtesi doktora gidicem 6+5 olcam o zamana en son bebeği görememistik 5+5de gittimizde çok korkuyorum bazen öyle oluyorki hamie değilmişim gibi hissediyorum varmı sizlerdede hiç belirtisi olmayan
Kesinlikle takılma buna benimde geçen hafta üstten baktı doktor 6+1 çıktı tam bir hafta sonra alttan baktı 7+5 çıktı üstten bakınca biraz daha küçük görülüyor benceYa benim anlattıgımı anladınmı sen.geçen cuma 6+6 yken bugün tam bir hafta sonra 7+1 çıktı.gerçi iki farklı doktor biri alttan biri üstten ölçtü fark olurmu anlamadım.yoksa büyümemiş gözüküyor.
Çok teşekkür ederim biraz daha rahatladım şimdi.Kesinlikle takılma buna benimde geçen hafta üstten baktı doktor 6+1 çıktı tam bir hafta sonra alttan baktı 7+5 çıktı üstten bakınca biraz daha küçük görülüyor bence
Benim ki birebir gidiyo cnm :)Kızlar herkes reglinin ilk günü ile birebir aynı haftadamı
Ishal kullandigin ilaçtan kaynaklı olabilir. Benim kullandığım ilaç ishal yapti bıraktım duzeldi .Çok teşekkür ederim biraz daha rahatladım şimdi.
Herşey sanki beni buluyor şimdide ishal oldum karnım dahada ağrıyor.
hep diyorum ya benim ilkinde 12.haftada basaldı ve sanırım yine öyle olacak gibi..Haklısın. Acaba daha sonraları bulanır mı ki diye düşunmeden de edemiyor
Çok şükür şimdilik sıkıntısız. Senin?Nbr nasılsınız kızlar nasıl geçiyor günler?
Neden korkuyorsunYarın kontrole gidicem. 2 ayri doktorla devam etmeye karar verdim. Ama yarin icin cok korkuyorum. Kafami dagitmak icin türlü çeşit sey yaptim ama olmuyor
Gecen gebeligimde bu haftamda bebegimin kalbinin durdugunu öğrendim. Bu aralar belirtilerim de azaldiNeden korkuyorsun
Allah korusun allah esirgesin ama hayırlısı neyse o olsun.ben ikinci bu ilki sağlıklı büyüdü çok şükür. Bunda pek çok taktım dr a da soyledim.dr olacaksa olacak hayat bu hayatta garanti mi var deyince rahatladım yani kader neyse odur.iyi düşün hepsi aynı kaderde olmaz.iyi sağlıklı olsun tüm evlatlar içinde benimkiler de dahil amin.Gecen gebeligimde bu haftamda bebegimin kalbinin durdugunu öğrendim. Bu aralar belirtilerim de azaldi
Evet ayni şeyleri tekrar aklimdan gecirip duruyorum. Bebegimin ve benim kaderim neyse o olucak. benim kv esime hamileyken esimi düşürmek cok istemis tuhaf tuhaf seyler yapmis ama esim dunyaya gelmis. Bunu düşünüp rahatlamaya çalışıyorum. Allah senin cocuklarini da bağışlasın bizimkileri deAllah korusun allah esirgesin ama hayırlısı neyse o olsun.ben ikinci bu ilki sağlıklı büyüdü çok şükür. Bunda pek çok taktım dr a da soyledim.dr olacaksa olacak hayat bu hayatta garanti mi var deyince rahatladım yani kader neyse odur.iyi düşün hepsi aynı kaderde olmaz.iyi sağlıklı olsun tüm evlatlar içinde benimkiler de dahil amin.
Evet ayni şeyleri tekrar aklimdan gecirip duruyorum. Bebegimin ve benim kaderim neyse o olucak. benim kv esime hamileyken esimi düşürmek cok istemis tuhaf tuhaf seyler yapmis ama esim dunyaya gelmis. Bunu düşünüp rahatlamaya çalışıyorum. Allah senin cocuklarini da bağışlasın bizimkileri de
Seni cok iyi anliyorum canim. Kalp atışı icin gitmemek icin bilerek alarmi kapatip uyuyordum. Sonra cevreme uyuyakladim diyordum ama eşim bir gun götürdü. Cok şükür duyduk. Umarim yarin da guzel haberler duyarimBen de sırf bu yüzden hala kalp atısı icin doktora gitmedim. Erteleyip duyuyorum ya duyamazsam yine diye.
Çok nadir belirti vermezmis.annem hemşire ona da sordum genelde kasik agrisi kanama vs olur dedi.Ben de sırf bu yüzden hala kalp atısı icin doktora gitmedim. Erteleyip duyuyorum ya duyamazsam yine diye.