• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Kizlar sosis yiyomusunuz hamilelikte? Bizim oglen arasinda yemek yeme sansimiz yok hep disardan soyluyoruz bi makarnacimiz var ordan makarna solicekler sanirim ona da sosis koyuyolar yesemmi ki

canım valla normalde sucuk sosis salam yerdim hamile olmadan once ama şimdi yemiyorum bir yerde okumuştum raf ömrü uzun olan dondurulmuş gıdaları yemeyin diyordu o yüzden yemiyorum artık

Kizlar sosis yiyomusunuz hamilelikte? Bizim oglen arasinda yemek yeme sansimiz yok hep disardan soyluyoruz bi makarnacimiz var ordan makarna solicekler sanirim ona da sosis koyuyolar yesemmi ki

canım valla normalde sucuk sosis salam yerdim hamile olmadan once ama şimdi yemiyorum bir yerde okumuştum raf ömrü uzun olan dondurulmuş gıdaları yemeyin diyordu o yüzden yemiyorum artık

Bütün Dr.lar uzak durun diyor. Bence yeme canım. Olmadı içinden seç çıkar sosisleri. Ben normalde çok severdim, üretim aşamasını gördüm bıraktım. Mesele pişmesi değil içinde yer alanlar bence. Tabi karar senin

HAMİLELERİN KESİNLİKLE YEMEMESİ GEREKEN YİYECEKLER NELER?

Kesinlikle yememeniz gereken yiyecekler arasında çiğ ve az pişmiş yumurta ilk başta yer alıyor. Kafein tüketimine ara vermelisiniz. Sigara ve alkol kesinlikle kullanmamalısınız. Sakatatlardan kesinlikle uzat durmalısınız çünkü bakteriye çok açık gıdalardır.

Bazı peynir türlerini de yememelisiniz. Pastörize edilmeyen süt ve süt ürünlerini tüketmemeli, çiğ sütten uzak durmalısınız. Soğuk işlenmiş etler ile az pişmiş etleri de yememeye özen göstermeniz önemlidir.

üssteki bir makaleden alıntı, soğuk işlenmiş et kısmına giriyor sanırım sosis ayrıca sosis salam sucuk da bakteriye açık gıdalardır, ben yememeye gayret ediyorum

Merhabalar,
Benim tuhaf akıntım oluyor,sabahları büyük tuvaletimi yaptıktan sonra tuvalet kağıdına vajinamdan, yeşil sarı , sümüksü balgam gibi birşey geliyor:KK43:
Dr u aradım düşük riski olabilir dedi , hemen muayeneye gittim, çocuk içerde kalbi atıyor, gelişimi de iyi.. hafif kanama alanı var dedi, istirahat et, progestan fitil başla dedi ..
Akıntı konusunda bişey anlamadım, idrar kültürü aldılar, 2 güne çıkacak sonuç. Miyomum var benim keseye çok yakın. Ondan oluyor dedi:KK43: krem verdi

Böyle bişey yaşayan var mı aramızda?
Çok stresliyim, ilk muayeneden beri, miyom var, erken Doğum olabilir, şimdi de düşük olabikir diyor dr. Hiç moral veren bişey demiyor, deliricem
Ben ılk hamılelıgımde 2 tane bırı 3 dıgerı 2 bucuk cm ıkı mıyomla hamıle kaldım ve mıyomlarım rahım ıcındeydı bebekte tam yanlarına yerleşmıştı ve hamılelıkte hormonların etkısıyle mıyomlar buyudu , 9 ay boyunca 6.haftada baslamak uzere sureklı deıl ama en az 5 6 kere aktıf kanamalar yasadım (bu kanamalar mıyomdan kaynaklıydı) her gıttıgımde bebegın rahatı yerınde ıcerde oynuyoken gorduk ama 9 ay boyunca kendımı cok yormadan sureklı olmasada mumkun oldugunca dınlenerek gecırdım hamılelıgımı evet mıyomların erken dogum gıbı bı etkısı varmıs ama ben 39 . Haftada dogum yaptım ,erken gelmedı:) sımdı 2 bucuk yasında oglum
Bu haılelıgımdede mıyomlar yerınde duruyo yıne eskı boyutlarına kuculduler bu sefer bebek uzaga yerlesmıs ama yıne lekelenmelerım basladı , ama bu sefer hıc takılmıyorum ben o kanamalarla oglumu kaybetmedıysem ,yıyecegı ekmegı varsa ALlah nasıp ettıyse her turlu gelıyo hemde herseye kafa tuta tuta:)o yuzden sakın takılma ıhmal etme hıcbıseyı ama ıhmal etmemek adına kendını kasma tedbırını al takdırını Allah'a bırak :) merak etme onlar oyle guclulerkı cok guzel savasıyolar ıcerde yeterkı bız stresten uzak durmayı basarabılelım
Insallah bı nebze rahatlarsın:)

benimde öyle sata göre 5 gün küçük , doktorda demişti ama yetişir cnm :) inşşşşş
Doktorum bana tahmini doğum tarihini söylemedi sadece
Bana söyledi canım 30 Ekim dedi ve bundan sonra ona göre değerlendireceğiz dedi. Dediğin gibi ilerde değişir belki.

Unutmam o bebegimi unutur muyum cennette sefaatxim o benim:) ama rabbim insallah bunu hayirlisiyla kucagima almami nasip eder de diner acilarim... simdi anliyorum ki oda felan hic onemli degilmis saglik olduktan sonra...
Aynen öyle Allah ım sağlıklı sıhhatli br ömür nasip etsin onlara verisinin hc önemi yok gerçekten verdiklerine sükur. Nasip etti ya ona şükür

Back