• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Kizlar sosis yiyomusunuz hamilelikte? Bizim oglen arasinda yemek yeme sansimiz yok hep disardan soyluyoruz bi makarnacimiz var ordan makarna solicekler sanirim ona da sosis koyuyolar yesemmi ki

Hahahhaha basladinmi hamile pantolonlarina:) ben giyiyorum vala sikistiriyo eski hamileligimden pantolonlarim vardi kaldirmistim gormeyeyimmdiye cikarttim yine oh mis gibi giyiyom
Giyiyorum valla
Geçen hafta aldım
Mavi ve h&m den
Yok böyle bir rahatlık

Ben yaz için rahat belden pileli elbise adım cnm pantalon giyerek rahat edeceğimi düşünmüyorum en rahatı elbise valla :)
Böyle hem cool hem rahatbir elbise bulursam bende alırım yaz için
Güzel modeller alır yada görürseniz
Atın buraya resmini :KK200:

Böyle hem cool hem rahatbir elbise bulursam bende alırım yaz için
Güzel modeller alır yada görürseniz
Atın buraya resmini :KK200:
ben tesettürlüyüm cnm uzun sade belden robalı bi elbise aldım mor renkte üstüne eşarbıda hediye :) sen açıkmısın ki ?

ben tesettürlüyüm cnm uzun sade belden robalı bi elbise aldım mor renkte üstüne eşarbıda hediye :) sen açıkmısın ki ?
Açığım evet
Ben böyle spor duran, uzun ayağa kadar,kolları tişort kolu gibi yada uzun olabilir,yeterki askılı olmasın
Öyle birşey istiyorum
Şu gömlek elbiseler gibide olabilir mesela

Açığım evet
Ben böyle spor duran, uzun ayağa kadar,kolları tişort kolu gibi yada uzun olabilir,yeterki askılı olmasın
Öyle birşey istiyorum
Şu gömlek elbiseler gibide olabilir mesela
Anladım cnm , nasıl rahat ediyorsan öyle al tabi kıyafetlerini , doktora muayaneye giderken bende mecburen bi pantalon uzun tişört gibi bişey mecburen alcam , elbisemi komple açacak değilim :D

Canim bendede kabizlik hamilelikten once vardi hamile olunca iyice artti neler yaptim zeytinyagi kayisi suyu kuru kayisi gecmedi kanama bile oluyodu. Doktoruma soyledim. Sabah ilik su ic birde dedi ama yine ilacda istedim bi ilac yazdi 'magnesie calcinee' bunu en fazla gunde 3 kez kullan dedi . Ama ben sabah sicak su icmeye basladim vr gun ivindede iki kez daha iciyorum cok faydasini gördüm bi dene sende istersen. Hatta kilo alimini da engeller biraz diye birazda icine limon sıkıyorum. O gunden beri rahatladim acayip. Karnim 4 5 aylik gibi oluyodu şişten. Olmadi bu ilaci alabilirsin sadece bagirsaklari calistirmak icin kalsiyum ve magnezyum iceriyomus.

ay canım teşekkür ederim ben zaten sıcak su içiyorum yani suyumu sıcak dolduruyorum öyle içiyorum soğuk su içmem hiç bakalım çözücem bir şekilde :işsiz::işsiz:

a
canım sağol bilgi için :KK68::KK68::KK68: bende internette activia diye bir yogurt sindirim sistemi için ben daha once yemiştim ve işe yaramıştı ona mı başlasam diyorum yarın doktora sorcam kayısı bana fayda etmedi valla yiyorum birde üstüne su içiyorum yok banamısın demedi ben hamile kalmadan once konfleks yiyordum süt ile oda fayda etmiyor bana gene aynı oluyor haftada 2 tuvalete çıkarsam şükrediyorum o derece yani birde şimdi mide bulantıları başlayınca çubuk krakere dayandım öğlen çorba içiyorum ama yaramıyor gerçi 2 lt de su içiyorum ama hiçbiri banamısın demiyor :KK23::KK23:
bende çok faza kabızlık yaşıyorum senin gibi. ananas iyi geliyordu yedikten bikaç saat sonra lavaboya gidiyordum. ama geçen yediğimde alerji yaptı aşırıda tüketme tabi ara sıra faydalanabilirsin belki

a

bende çok faza kabızlık yaşıyorum senin gibi. ananas iyi geliyordu yedikten bikaç saat sonra lavaboya gidiyordum. ama geçen yediğimde alerji yaptı aşırıda tüketme tabi ara sıra faydalanabilirsin belki

aaa bak ananas denemedim mevsimi geldi mi ki :KK64::KK64:

Back