- 31 Temmuz 2016
- 1.192
- 897
- 123
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #3.601
İnşallah sonuclarin iyi cikar canim. Ama stres yapma cunku stres tsh hormonunu yükseltebiliyor. Gonlunu ferah tut sen bebisini dusunDaha ilac yazmadı birçok test yapti salı çıkacak sonuçlar, Bu sonuc saglik ocaginda yapılmıştı doktor her testin referans aralığı ayni degil dedi o yuzden tekrar yapti eger yine yuksekse ilac vericem dediUmarım herşey yolundadır...cevap için teşekkürler......allah yardımcın olsun kardeşim... Bende boyle bisiy yoktu
Canm bizim ailede de yok ne ablalarm ne annem ama bnde oluyor önceki düsügm de de oldu hemde cok fena annemn bir çocukta olms oda bnden sonraki erkek gebeliginde . Yaa eskiler cinsiyet değişimlerinde bulantı çok olur derlermiş aslı varmı acaba?Hersey bünye meselesi endişe etmeyin :) Benim doktorum şanslı grup diyor bulantısı olmayanlara :) Bizim ailedeki kadınlar hiç bulantı bilmez hepimizin sapasağlam evlatları var :)) Allah bulantısı olanlarida tez zamanda rahata erdirsin...
Ay gerçekten çok alemsinAllahim ne kadar isterdim boylr cahil cuhela bilgisiz ilgisiz bir hamile olmayi:) tek hayalimdi ama allahim of kendimden nefret ediyorum bazen!
İlk bebegimi kaybettim kurtaj sonrasi ara kanamam oldu bir kac gun sonrasi da yumurtlama akintisi ( yumurtlamiyorum normalde ben) doktoruma attigim mesaj aynen su: carsamba gunu ovulasyon kanamasi yasadim iki gun sonra da yumurtlama akintimi gordum bu durumda 14 gun sonra adet olmam gerekiyor olmazsa goruselim mi?
Tekrar hamile kaliyorum kan testim 164 cikiyor doktora mesaj atiyorum 5 gun sonra goruselim diyor adama diyorum ki daha deger 1000 felan olur 5 gun sonra keseyi goremeyiz hic gelmeyeyim bosuna...
Sari akintilarim oluyor adami ariyorum gel bakalim diyor sonra muayenede enfeksiyon gormuyor gebeliktendir diyor bir kac gun sonra idrar tahlilimde enfeksiyon cikiyor adama sonuclari gonderip su mesaji yaziyorum sari akintilarimin sebebi enfeksiyonmus:)
Adam kan pihtilasmasi icin igne yazdi aspirine gerek yok dedi adama hocam emin misiniz tek basina igne yeterli gelir mi aspirin de kullanayim bence dedim...
Adamin butun bilgilerini sorguluyorum sanki allahim nasil gicigim:)
Adam 2008 tus birincisi, turkiyede ilklere imza atmis su an doc icin calisan genc yagiz bir delikanli:) ben adama uc kurus internet bilgimle ahkam kesip duruyorum
Esim doktora attigim mesajlari okuyup vallahi adam sana gicik oluyodur git kendine baska doktor bul dese hakediyosun diye kiziyor:)
Vala benimki de kdinlar kulubu yasagi koyuyo. Allahtan cok yogun calisiyo da pek bana sarmaya firsat bulamiuo:)Ay gerçekten çok alemsindoktor çıldırıyormus birgün oyleyz malesf bnde sürekli soruyorum onu nerden cikrdin diyor doktorum . İnternetten okuyup okuyup kuruyoruz kendimizi valla . Allah eşlerimizle ve doktorimiza yrdm etsn eşim böyle devam edersn tlfonuna el koyarm çocuğumu rahat bırak diyor..
Kadınlar kulübü konusunda 7/24itina ile laf sokuyor ama duymuyorumVala benimki de kdinlar kulubu yasagi koyuyo. Allahtan cok yogun calisiyo da pek bana sarmaya firsat bulamiuo:)
Ahh bu stres daha ne kadar karşıma çıkacakİnşallah sonuclarin iyi cikar canim. Ama stres yapma cunku stres tsh hormonunu yükseltebiliyor. Gonlunu ferah tut sen bebisini dusun
:)) Hiç bilemiyorum ki oğluma hamileyken bende çok merak edip arastirmistim internette yazana göre kız çocukta mide çok bulanirmis erkek çocukta ya çok az yada hiç bulanmazmis..Asli varmi bilemiyorum bir sende oku istersen netten.Ben oglumda hamileyken hastanede çalışıyordum orda kzilar birbirine mide bulantısı varsa kız yoksa erkek diye tahmin ediyorlardı.Ama bence hepsi varsayım.Bulantı bunye meselesi...Bakalim cinsiyetler belli olsun burdan paylasiriz tecrubelerimizi :))Yemeklerden sonra benimde midem karışıyor ama ben onu bulantı saymıyorum...Anladigim kadariyla yanlis takip etmediysem seninkide agir bulanti degil ara ara hafif,o kadar olur..Sürekli ogurup kusmak çok kötü diyorlar Allahim bulantısı olan arkadaslarada yardım etsin..Hepimize bir solukta evlatlarımızi nasip etsin :)))Canm bizim ailede de yok ne ablalarm ne annem ama bnde oluyor önceki düsügm de de oldu hemde cok fena annemn bir çocukta olms oda bnden sonraki erkek gebeliginde . Yaa eskiler cinsiyet değişimlerinde bulantı çok olur derlermiş aslı varmı acaba?
Bn bireyden tiksinince kusuyorum canm yada aniden geliyor kusuyorum geçiyor yoksa sabahlari veya gün içinde sürekli olan br. Bulantm yok önceki ki duskte hc bise yemedm 2 hafta sermla gezdm bnde cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum yapısal birsy bence baksana ablam erkek doğurdu hc kusmams bride kız oda kusmadi bnm ki ney acaba merk ediyorum bnde ama kız gbi geliyor.:)) Hiç bilemiyorum ki oğluma hamileyken bende çok merak edip arastirmistim internette yazana göre kız çocukta mide çok bulanirmis erkek çocukta ya çok az yada hiç bulanmazmis..Asli varmi bilemiyorum bir sende oku istersen netten.Ben oglumda hamileyken hastanede çalışıyordum orda kzilar birbirine mide bulantısı varsa kız yoksa erkek diye tahmin ediyorlardı.Ama bence hepsi varsayım.Bulantı bunye meselesi...Bakalim cinsiyetler belli olsun burdan paylasiriz tecrubelerimizi :))Yemeklerden sonra benimde midem karışıyor ama ben onu bulantı saymıyorum...Anladigim kadariyla yanlis takip etmediysem seninkide agir bulanti degil ara ara hafif,o kadar olur..Sürekli ogurup kusmak çok kötü diyorlar Allahim bulantısı olan arkadaslarada yardım etsin..Hepimize bir solukta evlatlarımızi nasip etsin :)))
Bende çok sıkıntıdaydım o konuda. Sabah akşam 3er kuru kayısı yiyordum ama ne fayda.ya kızlar bişey soracağım size ben kabızlık problem yaşıyorum ama sadece hamilelikte olan bişey değil bu daha öncede yaşıyordum. kuru kayısı aldım sabahları yiyip üstüne su içiyorum ama fayda etmedi activia yogurt var hamilelerinde kullanabileceği yazıyor hatta faydalı olduğu yazıyyor doktoruna soran oldu mu hiç bu tarz bir konuyu?
Benmde böyle canım 7+1de gittim 12.haftada gel dedi allaha şükür tehlikeli bi durum yok sürekli ultrasona girmek iyi bişey değil dediKizlar bisi dicem, ilk kontrolde keseyi gorduk sonrakinde kalp atisini gorduk sonra kalp atisini dinledik ve doktor 12. Haftaya kadar tekrar gelmene gerek yok dedi cok sukur problemim de yok su an 12. Haftayi bekliyorm.
Yani son gittigimde 7+4 tu, simdi 12 haftaya kadar hic gitmicem nerdeyse bir ay. Sizlerin de boylemi muayene sureleri?
4. 5. Haftada oluyrdu bnde canım gece kanıyordu ama öyle çok değilKızlar bulantı ıyıdır ,bulantı dmeek hamılelıgın ıyı gıtmsı demek derler ,sıkıntı degıl :) bu arada hıc burnu kanayan oldu mu kızlarcım ??????????
Ayrıca cınsıyet ogrenen var mı?
O sorun bende var canım doktorum bana imom omega adında vitamin takviyesi verdi bn onun neden olduğunu düşünüyorum iki gündür içmyrm biraz rahatım ama ilacı içmediğim için tedirginim ne yaptysam yenemedim şu kabızlığı mahfoldumya kızlar bişey soracağım size ben kabızlık problem yaşıyorum ama sadece hamilelikte olan bişey değil bu daha öncede yaşıyordum. kuru kayısı aldım sabahları yiyip üstüne su içiyorum ama fayda etmedi activia yogurt var hamilelerinde kullanabileceği yazıyor hatta faydalı olduğu yazıyyor doktoruna soran oldu mu hiç bu tarz bir konuyu?
Zaman zaman hepimizde oluyor bu merak etme. Bende de var mesela su an hatta bazen gogus hassasiyeti bile kayboluyor... hicbirsey hissetmiyorum sanki bombos icim boyle cok tedirgin oluyorum ama son kontrole girmeden kac gun boyle hissetmistim ama kontrolde bebegim iyiydi o yuzden dedim ki kirmizigitar sacmalama 1.25 cm pihtinin neyini hissedicen otur edebinle cocuk buyusun rahat rahat:)Ya kızlar çok tedirginim 6+3 günüm bitti bugn ama gögüs hassasiyeti dısında hiç bir belirtim yok midemde bulanmıyor cmrtesi doktora gidicem 6+5 olcam o zamana en son bebeği görememistik 5+5de gittimizde çok korkuyorum bazen öyle oluyorki hamie değilmişim gibi hissediyorum varmı sizlerdede hiç belirtisi olmayan
Endişe etme canım. 5+5 te görünememesi normal. Bu gidişinde belki kalp atışını bile duyarsın ama. Duyamasan da erken, belki sadece hareketi görünür.Ya kızlar çok tedirginim 6+3 günüm bitti bugn ama gögüs hassasiyeti dısında hiç bir belirtim yok midemde bulanmıyor cmrtesi doktora gidicem 6+5 olcam o zamana en son bebeği görememistik 5+5de gittimizde çok korkuyorum bazen öyle oluyorki hamie değilmişim gibi hissediyorum varmı sizlerdede hiç belirtisi olmayan
Hehehhee gene doktorlanmissin:) hadi ordan bebisini ozledin bahane ettin de gittin dimi:) nabiyo kerata? Ne kaaa olmus?Endişe etme canım. 5+5 te görünememesi normal. Bu gidişinde belki kalp atışını bile duyarsın ama. Duyamasan da erken, belki sadece hareketi görünür.
Belirtiler herkeste aynı olmuyor. Ben 9+3üm ama hiç bişeyim yok. Bulantı da yok. Lekelenmelerim var can sıkan.
Birgün çok fazla leke gelince ve hiç bir belirtim de yok diye korkup bi koşu doktora gittim. Çok şükür Rabbime aklıma gelen başıma gelmedi. Keyfi de yerinde görünüyordu. Burda biçok kişi bende bi belirti kalmadı diye doktora gidip mutlu döndü.
Stres çok daha zararlı. Herşey olacağına varırmış. Sakin ol, bebeğinle konuş, dua et iyi gelir. Güzel haberlerini alacağız inşaAllah
Zaman zaman hepimizde oluyor bu merak etme. Bende de var mesela su an hatta bazen gogus hassasiyeti bile kayboluyor... hicbirsey hissetmiyorum sanki bombos icim boyle cok tedirgin oluyorum ama son kontrole girmeden kac gun boyle hissetmistim ama kontrolde bebegim iyiydi o yuzden dedim ki kirmizigitar sacmalama 1.25 cm pihtinin neyini hissedicen otur edebinle cocuk buyusun rahat rahat:)
Endişe etme canım. 5+5 te görünememesi normal. Bu gidişinde belki kalp atışını bile duyarsın ama. Duyamasan da erken, belki sadece hareketi görünür.
Belirtiler herkeste aynı olmuyor. Ben 9+3üm ama hiç bişeyim yok. Bulantı da yok. Lekelenmelerim var can sıkan.
Birgün çok fazla leke gelince ve hiç bir belirtim de yok diye korkup bi koşu doktora gittim. Çok şükür Rabbime aklıma gelen başıma gelmedi. Keyfi de yerinde görünüyordu. Burda biçok kişi bende bi belirti kalmadı diye doktora gidip mutlu döndü.
Stres çok daha zararlı. Herşey olacağına varırmış. Sakin ol, bebeğinle konuş, dua et iyi gelir. Güzel haberlerini alacağız inşaAllah
Bu gün gitmedim kıızz. Salı günkü olayı anlattım. Bigün dedim. Özledikçe ultrason resmine bakıyorum :)Hehehhee gene doktorlanmissin:) hadi ordan bebisini ozledin bahane ettin de gittin dimi:) nabiyo kerata? Ne kaaa olmus?
Kedi kumu çok çok tehlikeli.yok canım ama bu hastalık kedilerden çok çiğ et veya iyi yıkanmamış sebzelerden bulaşıyormuş. ben son zamanlarda dışardan yemek zorunda kaldım. o yüzden biraz tedirğinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?