• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

12 hafta kontrolunu beni de ikili test icin cagirdi ama acikcasi yaptirmayi bende dusunmuyorum da doktorum beni ikna ederse yaptirabilrim belki bilmiyom:) tamamen o anki psikolojime bagli. Ama sonuc ne cikarsa ciksin degismeyecek benim icin.

Tek derdim 12. Haftada ekranda hareket eden bebegimi gormek
Bnm tek isteğimde o ama olumsuz düşünmek istemiyorum inslh gorecegm o hareketleri :) Esimde bna öyle diyor yaptrmayacam diyorsun da doktor sni ikna eder diyor o yaptrmamdan yama zaten . Ama bnm doktorumn işi hc belli olmaz belki o bile yaptiralm demez çok dogalci bir adam ..

Bnm tek isteğimde o ama olumsuz düşünmek istemiyorum inslh gorecegm o hareketleri :) Esimde bna öyle diyor yaptrmayacam diyorsun da doktor sni ikna eder diyor o yaptrmamdan yama zaten . Ama bnm doktorumn işi hc belli olmaz belki o bile yaptiralm demez çok dogalci bir adam ..
Benim doktor da bi degisik ama bilmiyom hic kestiremiyorum tavirlarini artik:) en son beni kovdugundan beri herseyi yapabilir bilemicem:)

Benimde sadece sabahları bulanıyor kusma yok böyle devam edecez galiba :KK76:bugün biraz karnım ağrıyordu müzik dinledim hemen geçti :rapci:benim bebek oynamayı seviyor sanırım:skandal:

Aslinda cok cok sansliyiz midesi bulanmayanlar olarak :halay: ama yine de insan bi neden acaba diye soruyo yani kendi kendine :KK1:

Benim doktor da bi degisik ama bilmiyom hic kestiremiyorum tavirlarini artik:) en son beni kovdugundan beri herseyi yapabilir bilemicem:)
Ama seni kovmasa sen 3 günde br gidersin :) şaka bi yana iyi yaptı senin için endişe iyi değil inslh sağ saglim alalım kucağımiza

Ama seni kovmasa sen 3 günde br gidersin :) şaka bi yana iyi yaptı senin için endişe iyi değil inslh sağ saglim alalım kucağımiza
Hehehehhe ne var yani sali gunu gitmissem cuma yine gitmissem nolmus yani? Hih cok biliyo o:)

Ben gitmicem simdi 12 hafta dolana kadar hadi bakalim hayirlisiyla

Hehehehhe ne var yani sali gunu gitmissem cuma yine gitmissem nolmus yani? Hih cok biliyo o:)

Ben gitmicem simdi 12 hafta dolana kadar hadi bakalim hayirlisiyla
Dün komşunun geliniyle konuştum oda 7 haftalk hamileyms iğne vuruluyor iğnenin ne için verildiğini bile bilmiyor :( düşuk tehlikesi varmis neyden dolayı olduğunu bilmiyor kesenin yeri mi iyi değil etrafnda kanamami var şu mu bu mu hc bise sormams biz neden boyleyz ki :(

kızlar ben 11. haftaya girdim hayırlısıyla hiç mide bulantısı yaşamayan varmı benimle aynı olanınız varmı
Ben varım canım :) Şükür bizde de ailece bulantı olmaz masallahlari var çocuklarımızın :) Bulantinin hamileliğin seyriyle hiçbir ilgisi yok tamamen bünye meselesi :)

Ben... cok nadir midem bulaniyo hatta yorumlari okuyunca acaba bi sorun mu var diyorum valla.:KK57:
Hersey bünye meselesi endişe etmeyin :) Benim doktorum şanslı grup diyor bulantısı olmayanlara :) Bizim ailedeki kadınlar hiç bulantı bilmez hepimizin sapasağlam evlatları var :)) Allah bulantısı olanlarida tez zamanda rahata erdirsin...

Aslinda cok cok sansliyiz midesi bulanmayanlar olarak :halay: ama yine de insan bi neden acaba diye soruyo yani kendi kendine :KK1:
Evet kesinlikle,çok şükür :) Sorma bence bisey kendi kendine,,doktor bebeğin gelismi iyi gidiyor diyorsa keyfine bak hamileligin tadını çıkar agirlasmadan :) Hepimiz sağ salim kucagimiza alalım inşallah...

Dün komşunun geliniyle konuştum oda 7 haftalk hamileyms iğne vuruluyor iğnenin ne için verildiğini bile bilmiyor :KK43: düşuk tehlikesi varmis neyden dolayı olduğunu bilmiyor kesenin yeri mi iyi değil etrafnda kanamami var şu mu bu mu hc bise sormams biz neden boyleyz ki :KK43:
Allahim ne kadar isterdim boylr cahil cuhela bilgisiz ilgisiz bir hamile olmayi:) tek hayalimdi ama allahim of kendimden nefret ediyorum bazen!

İlk bebegimi kaybettim kurtaj sonrasi ara kanamam oldu bir kac gun sonrasi da yumurtlama akintisi ( yumurtlamiyorum normalde ben) doktoruma attigim mesaj aynen su: carsamba gunu ovulasyon kanamasi yasadim iki gun sonra da yumurtlama akintimi gordum bu durumda 14 gun sonra adet olmam gerekiyor olmazsa goruselim mi?

Tekrar hamile kaliyorum kan testim 164 cikiyor doktora mesaj atiyorum 5 gun sonra goruselim diyor adama diyorum ki daha deger 1000 felan olur 5 gun sonra keseyi goremeyiz hic gelmeyeyim bosuna...

Sari akintilarim oluyor adami ariyorum gel bakalim diyor sonra muayenede enfeksiyon gormuyor gebeliktendir diyor bir kac gun sonra idrar tahlilimde enfeksiyon cikiyor adama sonuclari gonderip su mesaji yaziyorum sari akintilarimin sebebi enfeksiyonmus:)

Adam kan pihtilasmasi icin igne yazdi aspirine gerek yok dedi adama hocam emin misiniz tek basina igne yeterli gelir mi aspirin de kullanayim bence dedim...

Adamin butun bilgilerini sorguluyorum sanki allahim nasil gicigim:)

Adam 2008 tus birincisi, turkiyede ilklere imza atmis su an doc icin calisan genc yagiz bir delikanli:) ben adama uc kurus internet bilgimle ahkam kesip duruyorum

Esim doktora attigim mesajlari okuyup vallahi adam sana gicik oluyodur git kendine baska doktor bul dese hakediyosun diye kiziyor:)

do
Ben varım canım :) Şükür bizde de ailece bulantı olmaz masallahlari var çocuklarımızın :) Bulantinin hamileliğin seyriyle hiçbir ilgisi yok tamamen bünye meselesi :)
ktora sordum flimlerdekı gıbı niye bende olmuyor dedım güldü daha ne istiyorsun rahat bır hamılelık geçıreceksın dedı :)bende sustum

b
Allahim ne kadar isterdim boylr cahil cuhela bilgisiz ilgisiz bir hamile olmayi:) tek hayalimdi ama allahim of kendimden nefret ediyorum bazen!

İlk bebegimi kaybettim kurtaj sonrasi ara kanamam oldu bir kac gun sonrasi da yumurtlama akintisi ( yumurtlamiyorum normalde ben) doktoruma attigim mesaj aynen su: carsamba gunu ovulasyon kanamasi yasadim iki gun sonra da yumurtlama akintimi gordum bu durumda 14 gun sonra adet olmam gerekiyor olmazsa goruselim mi?

Tekrar hamile kaliyorum kan testim 164 cikiyor doktora mesaj atiyorum 5 gun sonra goruselim diyor adama diyorum ki daha deger 1000 felan olur 5 gun sonra keseyi goremeyiz hic gelmeyeyim bosuna...

Sari akintilarim oluyor adami ariyorum gel bakalim diyor sonra muayenede enfeksiyon gormuyor gebeliktendir diyor bir kac gun sonra idrar tahlilimde enfeksiyon cikiyor adama sonuclari gonderip su mesaji yaziyorum sari akintilarimin sebebi enfeksiyonmus:)

Adam kan pihtilasmasi icin igne yazdi aspirine gerek yok dedi adama hocam emin misiniz tek basina igne yeterli gelir mi aspirin de kullanayim bence dedim...

Adamin butun bilgilerini sorguluyorum sanki allahim nasil gicigim:)

Adam 2008 tus birincisi, turkiyede ilklere imza atmis su an doc icin calisan genc yagiz bir delikanli:) ben adama uc kurus internet bilgimle ahkam kesip duruyorum

Esim doktora attigim mesajlari okuyup vallahi adam sana gicik oluyodur git kendine baska doktor bul dese hakediyosun diye kiziyor:)[/QUOTE
ben doktorun yerınde olsam sen herşeyi biliyorsun nıye geldin kalkayım yerımden buyur otur derdım :)doktorlar bilmiş hastalardan hoşlanmazlar ne kadar bılsende ses cıkarmamak lazım :)

Hanımlar izmir de olanlar doktor tavsiye edebilir misiniz ben şu an başka bi ilde yaşıyorum ama doğum için izmir i de düşünüyorum bilgilendirirseniz sevinirim hem doktor hem fiyatlar açısından

Kizlar bisi dicem, ilk kontrolde keseyi gorduk sonrakinde kalp atisini gorduk sonra kalp atisini dinledik ve doktor 12. Haftaya kadar tekrar gelmene gerek yok dedi cok sukur problemim de yok su an 12. Haftayi bekliyorm.

Yani son gittigimde 7+4 tu, simdi 12 haftaya kadar hic gitmicem nerdeyse bir ay. Sizlerin de boylemi muayene sureleri?
Beni bi kere iki hafta sonra gel dedi ,son gittiğimde de 3 hafta sonra gel dedi 11+3 oluyorum gittiğim zaman

selam kızlar toksoplazma igg negatif çıkanlar her ay yeniden test yaptırıyor musunuz. ben 7. haftamda yaptırmıştım. şimdi tekrar yaptırsam mı diye düşünüyorum.

Back