• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Arkadaşlar vitamin başlayan var mı?ben hiç bişey yiyemediğim için multivitamin verdi ama bir taneiçtim yarım saat sonra çıkardım mide kabul etmiyor. regenesis Max adında omega 3 lü bir vitamin mineral karışımıo_O

Allahim ne kadar isterdim boylr cahil cuhela bilgisiz ilgisiz bir hamile olmayi:) tek hayalimdi ama allahim of kendimden nefret ediyorum bazen!

İlk bebegimi kaybettim kurtaj sonrasi ara kanamam oldu bir kac gun sonrasi da yumurtlama akintisi ( yumurtlamiyorum normalde ben) doktoruma attigim mesaj aynen su: carsamba gunu ovulasyon kanamasi yasadim iki gun sonra da yumurtlama akintimi gordum bu durumda 14 gun sonra adet olmam gerekiyor olmazsa goruselim mi?

Tekrar hamile kaliyorum kan testim 164 cikiyor doktora mesaj atiyorum 5 gun sonra goruselim diyor adama diyorum ki daha deger 1000 felan olur 5 gun sonra keseyi goremeyiz hic gelmeyeyim bosuna...

Sari akintilarim oluyor adami ariyorum gel bakalim diyor sonra muayenede enfeksiyon gormuyor gebeliktendir diyor bir kac gun sonra idrar tahlilimde enfeksiyon cikiyor adama sonuclari gonderip su mesaji yaziyorum sari akintilarimin sebebi enfeksiyonmus:)

Adam kan pihtilasmasi icin igne yazdi aspirine gerek yok dedi adama hocam emin misiniz tek basina igne yeterli gelir mi aspirin de kullanayim bence dedim...

Adamin butun bilgilerini sorguluyorum sanki allahim nasil gicigim:)

Adam 2008 tus birincisi, turkiyede ilklere imza atmis su an doc icin calisan genc yagiz bir delikanli:) ben adama uc kurus internet bilgimle ahkam kesip duruyorum

Esim doktora attigim mesajlari okuyup vallahi adam sana gicik oluyodur git kendine baska doktor bul dese hakediyosun diye kiziyor:)
Bence hepimiz doktoruz bize diploma versinler :rolleyes:

Arkadaşlar vitamin başlayan var mı?ben hiç bişey yiyemediğim için multivitamin verdi ama bir taneiçtim yarım saat sonra çıkardım mide kabul etmiyor. regenesis Max adında omega 3 lü bir vitamin mineral karışımıo_O
Bende multivitamin kullanıyorum ama aynısı değil doktor mide bulantın çok olursa bırakırız demişti ama ben ısrarla içmeye devam ediyorum az kaldı zaten bitmesine yemek arası içerseniz çok fazla mide bulantısı yapmıyo tavsiye ederim

yani igg negatif çıktı bağışıklığım yok her an Allah korusun risk altındayım. o yüzden
Benim de negatif çıktı. Bir de benim evde kedim var. Aşıları düzenli yapılıyor. Tuvaletini hamile olduğumu öğrendiğimden beri eşim temizliyor. Tekrarlanması gerekir mi diye doktoruma soracağım ben de haftasonu.

Benim de negatif çıktı. Bir de benim evde kedim var. Aşıları düzenli yapılıyor. Tuvaletini hamile olduğumu öğrendiğimden beri eşim temizliyor. Tekrarlanması gerekir mi diye doktoruma soracağım ben de haftasonu.
bize de bilgi verir misin canım. ben de haftaya yaptırmayı düşünüyorum.

yok canım ama bu hastalık kedilerden çok çiğ et veya iyi yıkanmamış sebzelerden bulaşıyormuş. ben son zamanlarda dışardan yemek zorunda kaldım. o yüzden biraz tedirğinim

Disarida salata yemedigin surece risk cok yok merak etme. Sucuk salam sosis pastirma vs yemedigin surece bisey olmaz doktorum korkma demisti bana sebzeleri iyi yika yeter demisti

Merhaba arkadaşlar bugün yeni doktoruma gittim, oteki doktorun hesabina gore 7+4 olmaliydi ama bu doktor hayır 8+4 dedi şaştım kaldım... Gorseniz cok tatlı hareket bile ediyor kendi kendine :) Sanki erkek gibi geldi bana :)

Ama bir sıkıntım var tsh normal aralikta ama yuksekmis 2lerde olmalıymış bende 3 lerde :( Doktor tekrar yapicam dedi, bazı testlerde sorun çıkabiliyor dedi eger hala yüksekse ilaç verecekmiş açıkçası korktum bilgi sahibi olan var mı?

ya kızlar bişey soracağım size ben kabızlık problem yaşıyorum ama sadece hamilelikte olan bişey değil bu daha öncede yaşıyordum. kuru kayısı aldım sabahları yiyip üstüne su içiyorum ama fayda etmedi activia yogurt var hamilelerinde kullanabileceği yazıyor hatta faydalı olduğu yazıyyor doktoruna soran oldu mu hiç bu tarz bir konuyu?

Selam kızlar:KK25:

Bugün yine kontrolüm vardı ve bebişin kalp atışlarını gösterdi bugün doktor :KK37:
Bugün mide bulantıma bi de istifra etmek de eklendi, yemek ile pek yok o yüzden, zorla yiyorum zarar gelmesin bebeğe diye.
Bugün tam olarak kaçıncı haftada olduğumu da öğrendim : 6+5
Doktorun Vinalac almamı önerdi, bu bulantılara da iyi gelirmiş. Aldığım folikasiti bırakmamı istedi. Yarın Vinalac'a başlayacağım, umarım bulantım en azından azalır.

Merhaba arkadaşlar bugün yeni doktoruma gittim, oteki doktorun hesabina gore 7+4 olmaliydi ama bu doktor hayır 8+4 dedi şaştım kaldım... Gorseniz cok tatlı hareket bile ediyor kendi kendine :) Sanki erkek gibi geldi bana :)

Ama bir sıkıntım var tsh normal aralikta ama yuksekmis 2lerde olmalıymış bende 3 lerde :KK43: Doktor tekrar yapicam dedi, bazı testlerde sorun çıkabiliyor dedi eger hala yüksekse ilaç verecekmiş açıkçası korktum bilgi sahibi olan var mı?
Ben hasimato hastasiyim yani tsh yuksekligi hep vardi bende. Duzenli kontrol ve ilac kullanimiyla tsh degerim dustu ve hamile kalabildim cok sukur. Hamilelik sirasinda tsh degeri artiyor cunku bebek kendi triotini uretemiyor anneden kullaniyor. Doktorum ilac dozajini arttırdı. Duzenli kontrol olmazsa Allah korusun dusuge bile neden olabiliyor :( kontrollerini ve ilaclarini aksatma canim. Ben tsh hormonundan cok cektim baska sorun olursa yazabilirsin canim

Ben hasimato hastasiyim yani tsh yuksekligi hep vardi bende. Duzenli kontrol ve ilac kullanimiyla tsh degerim dustu ve hamile kalabildim cok sukur. Hamilelik sirasinda tsh degeri artiyor cunku bebek kendi triotini uretemiyor anneden kullaniyor. Doktorum ilac dozajini arttırdı. Duzenli kontrol olmazsa Allah korusun dusuge bile neden olabiliyor :KK43: kontrollerini ve ilaclarini aksatma canim. Ben tsh hormonundan cok cektim baska sorun olursa yazabilirsin canim
Daha ilac yazmadı birçok test yapti salı çıkacak sonuçlar, Bu sonuc saglik ocaginda yapılmıştı doktor her testin referans aralığı ayni degil dedi o yuzden tekrar yapti eger yine yuksekse ilac vericem dedi :( Umarım herşey yolundadır...cevap için teşekkürler......allah yardımcın olsun kardeşim... Bende boyle bisiy yoktu :(

Back