• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Bu gün gitmedim kıızz. Salı günkü olayı anlattım. Bigün dedim. Özledikçe ultrason resmine bakıyorum :)
12+1de randevum. Ozaman gidicem kısmetse. Eşim çok yoğun çalıştığı için hadi gidelimler pek olamıyor bizde.
Hehehehhe:) bende son ultrason resmini esim makyaj masasindaki aynaya ilistirmis gelip gecip kurban oluruyuuuum diye boguruyorum evde:) rabbim korusun hepsini

Bn bireyden tiksinince kusuyorum canm yada aniden geliyor kusuyorum geçiyor yoksa sabahlari veya gün içinde sürekli olan br. Bulantm yok önceki ki duskte hc bise yemedm 2 hafta sermla gezdm bnde cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum yapısal birsy bence baksana ablam erkek doğurdu hc kusmams bride kız oda kusmadi bnm ki ney acaba merk ediyorum bnde ama kız gbi geliyor.
Bana seninki erkek gibi geliyor :) Altıncı hislerim genelde kuvvetlidir oglum olacagini doktor 11 haftalikken soyledi ama ben sasirmadim biliyordum :) ama bilemiyorum yinede dönem dönem değişiyor hislerim :)) En önce hayırlısı tabiki hepimiz için...

Bana seninki erkek gibi geliyor :) Altıncı hislerim genelde kuvvetlidir oglum olacagini doktor 11 haftalikken soyledi ama ben sasirmadim biliyordum :) ama bilemiyorum yinede dönem dönem değişiyor hislerim :)) En önce hayırlısı tabiki hepimiz için...
Ayyy ilk çocukta çok emindim erkek dedim hep öyle oldu.bu sefer kararsız kaldım acaba nedenkiiii

Hayirlisi canm . İnslh sağlıklı olsunda bn ilk çocuğumu erkek istedm hep Rabbim nasip ederse ne ala. Eşimin de hisleri çok kuvvetli oda erkek diyor hep bakalm iki hafta kaldı.

Oyle diyolar. Ama benimkinde bi gariplik var 7. Haftada 2 gun arayla iki farkli makinada bakildi birinde sagda birinde solda:) birinde makinanin acisi asagiya dogru birinde yukari dogru. Doktorun o aleti tuttugu sekle gore segisiyor mu bu acaba:)
Bence seninki kesenin heryerini kesfetmeye çalışıyor :skandal: oyyy bebisler iyi olsun da cinsiyet farketmiyor. Biz sabirsiz olduğ:KK55:umuzdan ogrenmek istiyoruz iste

Duydum canm benm ki 7.hafta solda 8.hafta sagdaydi yer değiştirmiş :)))) hayırlısı artk seninki ne tarafta?
Benim 7. Haftada iki farkli makinada cikti var elimde ama hani acisi var ya birinde asagidan yukari birinde yukaridan asagi muhtemelen doktorun cihazi turusuna gore degisiyo birinde sagda birinde solda bilemedim:)

Benim 7. Haftada iki farkli makinada cikti var elimde ama hani acisi var ya birinde asagidan yukari birinde yukaridan asagi muhtemelen doktorun cihazi turusuna gore degisiyo birinde sagda birinde solda bilemedim:)
Benm ilkinde karnıma dik tuttu aleti ikincisinde yan tuttu bebeği yandan alabilmek için valla bn çok inanmadım dediğin gbi doktorun aldığı acıya Gore değişir tek brsye inandm 11 hafta sonrası nub bakıp ona gore yorum yapılıyor ve hep doğru çıkıyor yani %80 diyelm orana.

Benm ilkinde karnıma dik tuttu aleti ikincisinde yan tuttu bebeği yandan alabilmek için valla bn çok inanmadım dediğin gbi doktorun aldığı acıya Gore değişir tek brsye inandm 11 hafta sonrası nub bakıp ona gore yorum yapılıyor ve hep doğru çıkıyor yani %80 diyelm orana.
Evet su nub teorisi muhabbetine bende ilgi duyuyorum cok:)

Gerçekten he . Agzimdan br oğlum çıkıyor bir kızım çocuğunda kafası karıştı :) hele eşim oglm deyp duruyor kızsa çok alınıyordur valla babasna:KK70:
Benim eşim ilkinde inatla kız olacak dedi vee erkek oldu.şimdi hiç yorum yapmıyor hayırlısı diyor. Acaba neden yorum yapmiyoro_O

Back