- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #3.621
Hehehehhe:) bende son ultrason resmini esim makyaj masasindaki aynaya ilistirmis gelip gecip kurban oluruyuuuum diye boguruyorum evde:) rabbim korusun hepsiniBu gün gitmedim kıızz. Salı günkü olayı anlattım. Bigün dedim. Özledikçe ultrason resmine bakıyorum :)
12+1de randevum. Ozaman gidicem kısmetse. Eşim çok yoğun çalıştığı için hadi gidelimler pek olamıyor bizde.
Bana seninki erkek gibi geliyor :) Altıncı hislerim genelde kuvvetlidir oglum olacagini doktor 11 haftalikken soyledi ama ben sasirmadim biliyordum :) ama bilemiyorum yinede dönem dönem değişiyor hislerim :)) En önce hayırlısı tabiki hepimiz için...Bn bireyden tiksinince kusuyorum canm yada aniden geliyor kusuyorum geçiyor yoksa sabahlari veya gün içinde sürekli olan br. Bulantm yok önceki ki duskte hc bise yemedm 2 hafta sermla gezdm bnde cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum yapısal birsy bence baksana ablam erkek doğurdu hc kusmams bride kız oda kusmadi bnm ki ney acaba merk ediyorum bnde ama kız gbi geliyor.
Ayy benim kesenin solundaydiKizlar 7-8 haftalik ultrason resminde bebek kesenin icinde sagda duruyorsa kiz solda duruyorsa erkekmis. Cogu kiside tutmus bunu bilen varmi?
Ayyy ilk çocukta çok emindim erkek dedim hep öyle oldu.bu sefer kararsız kaldım acaba nedenkiiiiBana seninki erkek gibi geliyor :) Altıncı hislerim genelde kuvvetlidir oglum olacagini doktor 11 haftalikken soyledi ama ben sasirmadim biliyordum :) ama bilemiyorum yinede dönem dönem değişiyor hislerim :)) En önce hayırlısı tabiki hepimiz için...
Bende aynı durumdayım valla nedenki acaba :))Ayyy ilk çocukta çok emindim erkek dedim hep öyle oldu.bu sefer kararsız kaldım acaba nedenkiiii
Az kaldı bakalım benim 30 unda randevum var belli olur mu bilmiyorum.ama öğrenirim belki o gün.Bende aynı durumdayım valla nedenki acaba :))
Oyle diyolar. Ama benimkinde bi gariplik var 7. Haftada 2 gun arayla iki farkli makinada bakildi birinde sagda birinde solda:) birinde makinanin acisi asagiya dogru birinde yukari dogru. Doktorun o aleti tuttugu sekle gore segisiyor mu bu acaba:)Ayy benim kesenin solundaydiultrason ciktisina gore sol dimi
Hayirlisi canm . İnslh sağlıklı olsunda bn ilk çocuğumu erkek istedm hep Rabbim nasip ederse ne ala. Eşimin de hisleri çok kuvvetli oda erkek diyor hep bakalm iki hafta kaldı.Bana seninki erkek gibi geliyor :) Altıncı hislerim genelde kuvvetlidir oglum olacagini doktor 11 haftalikken soyledi ama ben sasirmadim biliyordum :) ama bilemiyorum yinede dönem dönem değişiyor hislerim :)) En önce hayırlısı tabiki hepimiz için...
Bence seninki kesenin heryerini kesfetmeye çalışıyorOyle diyolar. Ama benimkinde bi gariplik var 7. Haftada 2 gun arayla iki farkli makinada bakildi birinde sagda birinde solda:) birinde makinanin acisi asagiya dogru birinde yukari dogru. Doktorun o aleti tuttugu sekle gore segisiyor mu bu acaba:)
Duydum canm benm ki 7.hafta solda 8.hafta sagdaydi yer değiştirmiş :)))) hayırlısı artk seninki ne tarafta?Kizlar 7-8 haftalik ultrason resminde bebek kesenin icinde sagda duruyorsa kiz solda duruyorsa erkekmis. Cogu kiside tutmus bunu bilen varmi?
Benim 7. Haftada iki farkli makinada cikti var elimde ama hani acisi var ya birinde asagidan yukari birinde yukaridan asagi muhtemelen doktorun cihazi turusuna gore degisiyo birinde sagda birinde solda bilemedim:)Duydum canm benm ki 7.hafta solda 8.hafta sagdaydi yer değiştirmiş :)))) hayırlısı artk seninki ne tarafta?
Aslinda ogrenmeyi dusunmuyorum. Sadece tahmin etmek hosuma gidiyoBence seninki kesenin heryerini kesfetmeye çalışıyoroyyy bebisler iyi olsun da cinsiyet farketmiyor. Biz sabirsiz olduğ umuzdan ogrenmek istiyoruz iste
Ben ogrenmeyi istiyorum. Göbüsümü kizim ya da oglusum diye sevmek istiyorum gayriAslinda ogrenmeyi dusunmuyorum. Sadece tahmin etmek hosuma gidiyo
Benm ilkinde karnıma dik tuttu aleti ikincisinde yan tuttu bebeği yandan alabilmek için valla bn çok inanmadım dediğin gbi doktorun aldığı acıya Gore değişir tek brsye inandm 11 hafta sonrası nub bakıp ona gore yorum yapılıyor ve hep doğru çıkıyor yani %80 diyelm orana.Benim 7. Haftada iki farkli makinada cikti var elimde ama hani acisi var ya birinde asagidan yukari birinde yukaridan asagi muhtemelen doktorun cihazi turusuna gore degisiyo birinde sagda birinde solda bilemedim:)
Ben ogrenmeyi istiyorum. Göbüsümü kizim ya da oglusum diye sevmek istiyorum gayri
Evet su nub teorisi muhabbetine bende ilgi duyuyorum cok:)Benm ilkinde karnıma dik tuttu aleti ikincisinde yan tuttu bebeği yandan alabilmek için valla bn çok inanmadım dediğin gbi doktorun aldığı acıya Gore değişir tek brsye inandm 11 hafta sonrası nub bakıp ona gore yorum yapılıyor ve hep doğru çıkıyor yani %80 diyelm orana.
Aynen bizde paylaşalım burda eğer cinsiyet soylemezse doktorumuz birbirimize fikir veririz :))Evet su nub teorisi muhabbetine bende ilgi duyuyorum cok:)
Benim eşim ilkinde inatla kız olacak dedi vee erkek oldu.şimdi hiç yorum yapmıyor hayırlısı diyor. Acaba neden yorum yapmiyorGerçekten he . Agzimdan br oğlum çıkıyor bir kızım çocuğunda kafası karıştı :) hele eşim oglm deyp duruyor kızsa çok alınıyordur valla babasna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?