• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Ne kadarda farketmez desende merk ediyorsun bence. En önemlisi birşey alacaksın begeniyorsn pembe aldn erkek çıktı :halay:
Bi tek suslemeleri icin ogrenirim muhtemelen. Ben dogum odasi susleme organizasyon isleri yapiyorum normalde. Ogretmenligin disinda ek olarak kucuk bir aile sirketimiz var. Susleme olarak neler yaparim erkege ve kiza gore degisecektir o yuzden ogrenirim muhtemelen. Yoksa kilik kiyafet konusunda bilmiyom ya:) beyaz dururken renkli almam yani gerek yok:)

İlkinde erkek hissettim çok emindim zaten.şimdi hiç emin olamıyorum bazen kiz gibi geliyor bazen erkek gibi :KK46:
Hayirlisi bnde tam emin değilim kız gbi geliyor bnada hayırlısı olsun diyelm merakla su 15 günün geçmesini beklicem artk ;)

Bi tek suslemeleri icin ogrenirim muhtemelen. Ben dogum odasi susleme organizasyon isleri yapiyorum normalde. Ogretmenligin disinda ek olarak kucuk bir aile sirketimiz var. Susleme olarak neler yaparim erkege ve kiza gore degisecektir o yuzden ogrenirim muhtemelen. Yoksa kilik kiyafet konusunda bilmiyom ya:) beyaz dururken renkli almam yani gerek yok:)
Oda doğru beyaz yeşil sarı yeterli olur. Ama oda için haklisin bnde mobilyaları beyaz düşünüyorum .

Benim için de sağlıkli olması umidiyle allahın verdiği kabulümdür.ikili testi psikolojikmen yaptıracam.
Sebebimiz aynı psikojk olarak takıntılı br insan oldugum için en ufak br puruz de hayati kendme zehir etmemk için yatrmayacm . Elbette ki her turlu sonuç kabulümz.

Oda doğru beyaz yeşil sarı yeterli olur. Ama oda için haklisin bnde mobilyaları beyaz düşünüyorum .
Benim bebegimin odasi hazir biliyomusun:) zaten cok komik oldu:) biz tasinma arifesindeydik hamile oldugumunogrendigimde bos bir odaya beyaz renk iki kapili bir gardrop bir de beyaz sifonyer kaldi dedim ki odasi bile hazir sipanin cok bekletmese bari:) tasinmadan 1 hafta once hamile oldugumu ogrendim:) sadece suslemeleri nasil yapicam onu dusunuyorum simdi

Merhaba guzel anne adaylari benim de sat 16 ocak muhtemel dogum tarihi 23.10.2017. Beni de alir misiniz araniza. Benim 3 hafta oldu ogreneli ama 4 haftadir kanamam oldugu icin ne oldugunu anlamamistik ilk hafta. Çünkü adet tarihimden bi gun once kanama başladı. Şükür bugun kalp atimini duyunca emin olduk bebekten kanamam da yerini beyaz ya da hafif koyu akintilara birakti cok şükür. Gecek haftaya kadar progestan kullandim. Progestan bitti kanamam bitti diyebilirim. Ama cok zor bi süreçti benim icin:( bebek var mi yok mu bilmeyisim.. Surekli kabuslar görüp hickira hickira aglayarak uyanışım... Surekli uyku ve halsizlik halim... Ayaga kalkmamaya gayret edip tum gün hasta gibi yatisim... Hepsi cok zordu... Omrumden ömür gitti :( ve hep saglikliysa benimle kalmasini istedim.. Insallah öyledir de bugun kalp atışlarını duymusuzdur...

Benim bebegimin odasi hazir biliyomusun:) zaten cok komik oldu:) biz tasinma arifesindeydik hamile oldugumunogrendigimde bos bir odaya beyaz renk iki kapili bir gardrop bir de beyaz sifonyer kaldi dedim ki odasi bile hazir sipanin cok bekletmese bari:) tasinmadan 1 hafta once hamile oldugumu ogrendim:) sadece suslemeleri nasil yapicam onu dusunuyorum simdi
Ayy ne guzl olmuş ya :)) Allahm bebeğine güle güle kullanmk nasip etsn. Bakalm nasıl halledicz bnm boş odam yok ya ev değiştireceğim yda yatak odama bir kose yapacağım :( bn ev değiştirmek istiyorum ama hayırlısı bakalm esimde biraz idare edersiniz inslh br kaç seneye ev aliriz diyor bilmiyorum. :)

Merhaba guzel anne adaylari benim de sat 16 ocak muhtemel dogum tarihi 23.10.2017. Beni de alir misiniz araniza. Benim 3 hafta oldu ogreneli ama 4 haftadir kanamam oldugu icin ne oldugunu anlamamistik ilk hafta. Çünkü adet tarihimden bi gun once kanama başladı. Şükür bugun kalp atimini duyunca emin olduk bebekten kanamam da yerini beyaz ya da hafif koyu akintilara birakti cok şükür. Gecek haftaya kadar progestan kullandim. Progestan bitti kanamam bitti diyebilirim. Ama cok zor bi süreçti benim icin:KK43: bebek var mi yok mu bilmeyisim.. Surekli kabuslar görüp hickira hickira aglayarak uyanışım... Surekli uyku ve halsizlik halim... Ayaga kalkmamaya gayret edip tum gün hasta gibi yatisim... Hepsi cok zordu... Omrumden ömür gitti :KK43: ve hep saglikliysa benimle kalmasini istedim.. Insallah öyledir de bugun kalp atışlarını duymusuzdur...
CNim aramiza hosgeldin insallah hepimiz saglik sihatle aliriz kucagimiza bebislerimizi. Kalp atisini duymussun ne mutlu sana:) ne kadarlik su an?

Ayy ne guzl olmuş ya :)) Allahm bebeğine güle güle kullanmk nasip etsn. Bakalm nasıl halledicz bnm boş odam yok ya ev değiştireceğim yda yatak odama bir kose yapacağım :KK43: bn ev değiştirmek istiyorum ama hayırlısı bakalm esimde biraz idare edersiniz inslh br kaç seneye ev aliriz diyor bilmiyorum. :)
Benim bi evim vardi iste cok seviyodum evimi ama cocuk icin bi odam yoktu ayirabilecegim gectigimiz yaz korunurken hamile kalinca hungur hungur agladim bu evde cocuk dogurmak istemiyorum diye ( allahim affetsin cok pismanim) hemen evi satisa cikarttik o arada ben bebegimi kaybettim ve ayni donemde evimiz satildi. Sonra uzerine kredi cekip kocaman bir ev aldik hamdolsun iste yeni eve tasinmaya ugrasiyoduk bende cocuk odasi olur dedigim odaya fazla esyalar cikinca heh dedim sipa gecen defa odam yok diye gelmedi bu kez neyi bahane edecek acaba ki ben bu cumleyi kurdugumda hamileymisim haberim yok:)

Tasinma ustu kanamalar felan olunca ben evimi hic duzenleyemedim hicbir is yapamadim hala da yapmiyorum henuz yabanci gibiyim ama hele bebisim iyice kurulsun annesinin gobusune sonra yapicaz biz cocugumla herseyi :)

Allah kismet eder olur vakti geldiginde cok kasmamak lazim ben cok kastirdim bak sonra ev oldu ama bebegiminkaybettim allaha bin sukur tekrar verdi ama o ilk bebegimin acisini unutamam bazen benim yuzumden mi diye bile dusunuyorum rabbim insallah oyle cezalandirmaz beni

Benim bi evim vardi iste cok seviyodum evimi ama cocuk icin bi odam yoktu ayirabilecegim gectigimiz yaz korunurken hamile kalinca hungur hungur agladim bu evde cocuk dogurmak istemiyorum diye ( allahim affetsin cok pismanim) hemen evi satisa cikarttik o arada ben bebegimi kaybettim ve ayni donemde evimiz satildi. Sonra uzerine kredi cekip kocaman bir ev aldik hamdolsun iste yeni eve tasinmaya ugrasiyoduk bende cocuk odasi olur dedigim odaya fazla esyalar cikinca heh dedim sipa gecen defa odam yok diye gelmedi bu kez neyi bahane edecek acaba ki ben bu cumleyi kurdugumda hamileymisim haberim yok:)

Tasinma ustu kanamalar felan olunca ben evimi hic duzenleyemedim hicbir is yapamadim hala da yapmiyorum henuz yabanci gibiyim ama hele bebisim iyice kurulsun annesinin gobusune sonra yapicaz biz cocugumla herseyi :)

Allah kismet eder olur vakti geldiginde cok kasmamak lazim ben cok kastirdim bak sonra ev oldu ama bebegiminkaybettim allaha bin sukur tekrar verdi ama o ilk bebegimin acisini unutamam bazen benim yuzumden mi diye bile dusunuyorum rabbim insallah oyle cezalandirmaz beni
Aa öyle düşünme ya bnce hayırlısı öyleydi belkide sağlıksızdı ve vücut attı gebeliği Allah br daha yasatmasn. İnslh 3.gebeligim 3undede dedm bu ev küçük çocuk odası yok tasinalm diye ama ne bebek nasip oldu ne evden çıkmak bz kiradayz aslında bağlayan birşey yok esimi ikna edebilirsm değiştiriniz çok kasmicam napm bnde br beşik br dolap alırım olmadı . O acılar unutulmuyor ama tecrübe oluyor hayatta herzamn Allah kimseye yaşatmasın bnce sen unut o gebeliği ilk bebegn ilk gebeligm gbi düşünerek devam etmeye çalış .

Aa öyle düşünme ya bnce hayırlısı öyleydi belkide sağlıksızdı ve vücut attı gebeliği Allah br daha yasatmasn. İnslh 3.gebeligim 3undede dedm bu ev küçük çocuk odası yok tasinalm diye ama ne bebek nasip oldu ne evden çıkmak bz kiradayz aslında bağlayan birşey yok esimi ikna edebilirsm değiştiriniz çok kasmicam napm bnde br beşik br dolap alırım olmadı . O acılar unutulmuyor ama tecrübe oluyor hayatta herzamn Allah kimseye yaşatmasın bnce sen unut o gebeliği ilk bebegn ilk gebeligm gbi düşünerek devam etmeye çalış .
Unutmam o bebegimi unutur muyum cennette sefaatxim o benim:) ama rabbim insallah bunu hayirlisiyla kucagima almami nasip eder de diner acilarim... simdi anliyorum ki oda felan hic onemli degilmis saglik olduktan sonra...

Back