2017 EKİM Anne adayları

Acikcasi cinsiyetini ogrenmesem diye hile dusunuyordum ne yalan solim benim icin tek kriter saglikli olmasi cunku. Ama demekki icten ice merak ediyormusum ki ruyalarima girmis:)
Tabiki ilk başta sağlık canım benim , sağlıklı olması herşeyden çok çok önemli
Ama herkesin kendine göre hissettiği veya istediği vardır , ben erkek istiyordum ve şimdide hissediyorum :)
Eşimde diyorki kız olsun bana düşkün olsun

Canim bende ayni. Ilk 4+4te gittim kese gorduk sora 7+4 te kalp atislarini dinledik bir ay sonra görüşelim dedi 12. Haftada gidicem ikili tarama yapicak. Suan 8+6dayiz 12 yi bekliyoruz.

Gunaydin kizlar. Bu sabah bulantilari tam bitti diyodum sanirim bugun yine basladi. Hep yataktan kalkmadan olur derlerdi ama benim kalktiktan 1saat sonra filan artiyo oglene kadar geciyo genelde. Benim gibi olan var mi?

valla canım benim gece bir başlıyor bazen öğlene kadar bazen tüm gün devam ediyor zor yemek yiyorum yemek görünce bile midem bulanıyor

Ben hayatim boyunca soda icemedim esim icerken bir yudum aliyorum ne zorlukla yutuyorum nasil iciyosunuz yaa tadi yok bisey yok

Sağol. Canm. :) Bnde araştırdım dün akşam gerçekten muhakkak yaptrmaliyz bunu :)

Günaydın hanımlar bu bulantılardan mahvoldum artık sadece bulansa yine iyi istifra etmeden kesinlikle geçmiyo bugün artık akşama kadar geçmezse akşam acile gitmeyi düşünüyorum ne kadar zor bir şeymiş ya

Kızlar bulantı ıyıdır ,bulantı dmeek hamılelıgın ıyı gıtmsı demek derler ,sıkıntı degıl :) bu arada hıc burnu kanayan oldu mu kızlarcım ??????????

Ayrıca cınsıyet ogrenen var mı?

kızlar ben 11. haftaya girdim hayırlısıyla hiç mide bulantısı yaşamayan varmı benimle aynı olanınız varmı

Bn 5+5 7+2 sonra 8+5 de gittim en son doktor 3 hafta sonra gel dedi yani tam 12+0 da yine gidecegm genelde herkesi öyle cagirmislardi.

Orasi hic belli olmuyor ya kimisi hiiiic bulanti bilmeden 9 ayi bitirip kutur kutur doguruyor...

Cinsiyet icin daha coooook erken:)

Tahlil sonuçları için gitmistim gtmisken gene dinledk kalp atışlarıni :) 12 . Haftada 2li test için çağırmıştır ama bn yaptırmak istemiyorum belki cinsiyeti söyler
12 hafta kontrolunu beni de ikili test icin cagirdi ama acikcasi yaptirmayi bende dusunmuyorum da doktorum beni ikna ederse yaptirabilrim belki bilmiyom:) tamamen o anki psikolojime bagli. Ama sonuc ne cikarsa ciksin degismeyecek benim icin.

Tek derdim 12. Haftada ekranda hareket eden bebegimi gormek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…