• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Lierac parabenliymis zannedersem ve agizda bile hissediliyomus vucut tarafindan emildikten sonra. Bence en iyisi bebe yağı veya badem yagi vs. Onemli olan cildi nemlendirmek neticede

hoşgeldin canım aramıza :KK200::KK200::anneadayı::anneadayı: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini bende cumartesi gitcem doktora kalp atışı için geçmedi günler bir türlü:110::110:Rabbim hepimize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı evlatlar nasip etsin :KK68::KK68:
Aynen cumartesiyi bekliyorum ben de. Geçmiyor gunler. Ne zormuş beklemek

Slm atkadaşlar.Ben az önce yazmıltım kahverengi lekelenme var diye.Birde sırt ağrılarım var endişeleniyorum.şimdi diyeceksiniz ilk gebelikmi .Hayır.9 yaşında kızım var ve bu gebeliği kızım 5 yaşındayken beri istiyoruz çok tedavilerden geçtim.3 dfa histereskopi oldum.Rabbim hepimize yardım etsin

:anne:

Slm atkadaşlar.Ben az önce yazmıltım kahverengi lekelenme var diye.Birde sırt ağrılarım var endişeleniyorum.şimdi diyeceksiniz ilk gebelikmi .Hayır.9 yaşında kızım var ve bu gebeliği kızım 5 yaşındayken beri istiyoruz çok tedavilerden geçtim.3 dfa histereskopi oldum.Rabbim hepimize yardım etsin

:anne:
Kuzum kac haftaliksin? Ben 4. Haftada kanama yasadim simdi de hala ara sira gelen lekelenmelerim var doktorum rahim tertemiz diyo ama bu lekeler nerden geliyo bilmiyorum

Canm araştırmalarıma Gore tedavisi olan bir duruma bakilmiyormus bu ikili taramada diğerlerini bilmiyorum ama arastiracgm açıkçası bnde düşünmüyorum varsa alınması için yapıyorlar testi deniliyor .
Ben araştırdım 3'lü de 4'lü de bir anlam ifade etmiyor. 35 yaş üstü ve ailede anomali durumu varsa ve akraba evliliği varsa doktorlar öneriyor. Ben sadece detaylı ultrasonu düşünüyorum şimdilik. Ondan da emin değilim yaptırmakta. Doktorlar bunu daha çok öneriyor. Varsa bir sorun doğar doğmaz müdahale etmek için. Yani ona göre doktor hazır olur vs.

Ben araştırdım 3'lü de 4'lü de bir anlam ifade etmiyor. 35 yaş üstü ve ailede anomali durumu varsa ve akraba evliliği varsa doktorlar öneriyor. Ben sadece detaylı ultrasonu düşünüyorum şimdilik. Ondan da emin değilim yaptırmakta. Doktorlar bunu daha çok öneriyor. Varsa bir sorun doğar doğmaz müdahale etmek için. Yani ona göre doktor hazır olur vs.
Ayrıntılı ultrasonu bende düşünuyorum canm. Boşver o zamn kalsın diğer testler gerçektn bna çok gereksiz geliyor esimde ne olacak yaptr diyor ama bakalm bn istemediğimi söyleyecek doktoruma. Ne akrabalk var ne ailede öyle br durum olmuş nede 35 yaşını gectm boşver gitsin.

Ayrıntılı ultrasonu bende düşünuyorum canm. Boşver o zamn kalsın diğer testler gerçektn bna çok gereksiz geliyor esimde ne olacak yaptr diyor ama bakalm bn istemediğimi söyleyecek doktoruma. Ne akrabalk var ne ailede öyle br durum olmuş nede 35 yaşını gectm boşver gitsin.

Kizlar içimi rahatlattiniz aynen oyle dusunuyorum ama masallah etraf full bilgi :KK43: Ne çok akıl veren var ... Birde olumsuz şeyler anlatanlar yok mu ? Bilmem nerde yatacaklar :KK43:
Ayrintili ne vakit çekiliyor?

Kizlar içimi rahatlattiniz aynen oyle dusunuyorum ama masallah etraf full bilgi :KK43: Ne çok akıl veren var ... Birde olumsuz şeyler anlatanlar yok mu ? Bilmem nerde yatacaklar :KK43:
Ayrintili ne vakit çekiliyor?
Tam bilmiyorum canm 20.hafta diye duymuştum. Akıl vereni boşver sen arastr neyi istiyorsa canın onu yaptr . Kadın doğumda gormus bnm arkadaş down sendromu dedikleri çocuk sapa sağlam sağlam dedikleri çocuk down sendrom olarak doğmuş bu testler ihtimal sadece kesinliği yok bence kaldı ki kesinlk olsa bile Allah in işine karışılmaz tıp guzl brsey ama baznde gereksiz işte böyle .

Tam bilmiyorum canm 20.hafta diye duymuştum. Akıl vereni boşver sen arastr neyi istiyorsa canın onu yaptr . Kadın doğumda gormus bnm arkadaş down sendromu dedikleri çocuk sapa sağlam sağlam dedikleri çocuk down sendrom olarak doğmuş bu testler ihtimal sadece kesinliği yok bence kaldı ki kesinlk olsa bile Allah in işine karışılmaz tıp guzl brsey ama baznde gereksiz işte böyle .
Canım benim teyzem yaşadı bunu psikoloji diye bisiysi kalmadı.... Ne oldu kızı diger cocuklarindan daha akilli masallah tam bıdık :) Bazı şeylerde kul yerini bilmeli... Gidecegim doktor için kotu seyler diyenler var cok korku sardı beni :(

Kizlar bugun tahliller vermistim. Rubella igg yuksek cikmis. Tsh hormonu da referans araligina göre normal ama 0.86 cikmis. Anlayan varsa bakabilir mi?

Screenshot_20170308-214444.png

Eklentiler

• Screenshot_20170308-214444.png
    Screenshot_20170308-214444.png
    115,1 KB · Görüntüleme: 29
Kizlar bugun tahliller vermistim. Rubella igg yuksek cikmis. Tsh hormonu da referans araligina göre normal ama 0.86 cikmis. Anlayan varsa bakabilir mi?

Eki Görüntüle 1964418
Canim igg nin pozitif çıkması senin bagisikligin olduğu anlamına gelir. Yani rubella riskin yok. Sonuçların çok güzel.

Canim igg nin pozitif çıkması senin bagisikligin olduğu anlamına gelir. Yani rubella riskin yok. Sonuçların çok güzel.
Sagol canim insallah oyledir. Ure miktari 15- 40 araligi diyor bir de o düşük çıkmış 13 yaziyor. Bakalim doktor ne diyecek. Tsh da 0.86 görünce az mi calisiyor acaba diye düşündüm. Evde kedi besliyorum uzun senelerdir toksoplazma da negatif çıkmış ona da şaşırdım :)

Canım benim teyzem yaşadı bunu psikoloji diye bisiysi kalmadı.... Ne oldu kızı diger cocuklarindan daha akilli masallah tam bıdık :) Bazı şeylerde kul yerini bilmeli... Gidecegim doktor için kotu seyler diyenler var cok korku sardı beni :KK43:
Değiştir doktorunu canm. Önemli olan senin rahat hissetmen ve doktorun bilgisi . Bn çok memnunum :) Allah ım nasıl uygun görürse artk .

Back