- Konu Sahibi dilarazeynel
- #3.541
Kizlar bu arada ruyamda dun kiz bebegim olacagini fisildadi birisi bana:) hayir olsun dedim ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben söyledim sana , doktorunda cinsiyetini söyleyince bize haber verirsin , ben eminim bebeğin kız olacak senın :)Kizlar bu arada ruyamda dun kiz bebegim olacagini fisildadi birisi bana:) hayir olsun dedim ama
Acikcasi cinsiyetini ogrenmesem diye hile dusunuyordum ne yalan solim benim icin tek kriter saglikli olmasi cunku. Ama demekki icten ice merak ediyormusum ki ruyalarima girmis:)Ben söyledim sana , doktorunda cinsiyetini söyleyince bize haber verirsin , ben eminim bebeğin kız olacak senın :)
Tabiki ilk başta sağlık canım benim , sağlıklı olması herşeyden çok çok önemliAcikcasi cinsiyetini ogrenmesem diye hile dusunuyordum ne yalan solim benim icin tek kriter saglikli olmasi cunku. Ama demekki icten ice merak ediyormusum ki ruyalarima girmis:)
Canim bende ayni. Ilk 4+4te gittim kese gorduk sora 7+4 te kalp atislarini dinledik bir ay sonra görüşelim dedi 12. Haftada gidicem ikili tarama yapicak. Suan 8+6dayiz 12 yi bekliyoruz.Kizlar bisi dicem, ilk kontrolde keseyi gorduk sonrakinde kalp atisini gorduk sonra kalp atisini dinledik ve doktor 12. Haftaya kadar tekrar gelmene gerek yok dedi cok sukur problemim de yok su an 12. Haftayi bekliyorm.
Yani son gittigimde 7+4 tu, simdi 12 haftaya kadar hic gitmicem nerdeyse bir ay. Sizlerin de boylemi muayene sureleri?
Gunaydin kizlar. Bu sabah bulantilari tam bitti diyodum sanirim bugun yine basladi. Hep yataktan kalkmadan olur derlerdi ama benim kalktiktan 1saat sonra filan artiyo oglene kadar geciyo genelde. Benim gibi olan var mi?
Ben hayatim boyunca soda icemedim esim icerken bir yudum aliyorum ne zorlukla yutuyorum nasil iciyosunuz yaa tadi yok bisey yokBen hic cikartmadim daha ama boyle bi hafif hafif bulanti hali... cok garip bazen ac karnina bulaniyo bazende yemekten hemen sonra... surekli soda icme istegi duyuyorum yasak olmasa gun icinde 15-20 tane soda icebilirim:) ama maksimum 3 tane icmek gerekiyormus sanirim
İçine limon sıkınca içebiliyorum ben zor da olsa :) Sen de öyle dene istersen.Ben hayatim boyunca soda icemedim esim icerken bir yudum aliyorum ne zorlukla yutuyorum nasil iciyosunuz yaa tadi yok bisey yok
Sağol. Canm. :) Bnde araştırdım dün akşam gerçekten muhakkak yaptrmaliyz bunu :)19.haftadan 23.haftanın sonuna kadar çekiliyormuş. Rabbim o günleri de göstersin inşaAllah. Ciddi şekilde inceliyorlarmış. Tek tek organ organ usg görüntüsü alıyorlarmış. Bir doktorun makalesini okumuştum.
Mantikli aslinda bir deneyeyim insallah icebilirimİçine limon sıkınca içebiliyorum ben zor da olsa :) Sen de öyle dene istersen.
Asla icemezdim bende sonra hir alistim allahim:) sudan daha cok seviyorum nasi guzel geliyo alismakla alakali tamamenBen hayatim boyunca soda icemedim esim icerken bir yudum aliyorum ne zorlukla yutuyorum nasil iciyosunuz yaa tadi yok bisey yok
Bn 5+5 7+2 sonra 8+5 de gittim en son doktor 3 hafta sonra gel dedi yani tam 12+0 da yine gidecegm genelde herkesi öyle cagirmislardi.Kizlar bisi dicem, ilk kontrolde keseyi gorduk sonrakinde kalp atisini gorduk sonra kalp atisini dinledik ve doktor 12. Haftaya kadar tekrar gelmene gerek yok dedi cok sukur problemim de yok su an 12. Haftayi bekliyorm.
Yani son gittigimde 7+4 tu, simdi 12 haftaya kadar hic gitmicem nerdeyse bir ay. Sizlerin de boylemi muayene sureleri?
Orasi hic belli olmuyor ya kimisi hiiiic bulanti bilmeden 9 ayi bitirip kutur kutur doguruyor...Kızlar bulantı ıyıdır ,bulantı dmeek hamılelıgın ıyı gıtmsı demek derler ,sıkıntı degıl :) bu arada hıc burnu kanayan oldu mu kızlarcım ??????????
Ayrıca cınsıyet ogrenen var mı?
kızlar ben 11. haftaya girdim hayırlısıyla hiç mide bulantısı yaşamayan varmı benimle aynı olanınız varmı
8+5 te neden gitmistin? 7+2 de kalp atislarini duymustun diye hatirliyorumBn 5+5 7+2 sonra 8+5 de gittim en son doktor 3 hafta sonra gel dedi yani tam 12+0 da yine gidecegm genelde herkesi öyle cagirmislardi.
Tahlil sonuçları için gitmistim gtmisken gene dinledk kalp atışlarıni :) 12 . Haftada 2li test için çağırmıştır ama bn yaptırmak istemiyorum belki cinsiyeti söyler8+5 te neden gitmistin? 7+2 de kalp atislarini duymustun diye hatirliyorum
12 hafta kontrolunu beni de ikili test icin cagirdi ama acikcasi yaptirmayi bende dusunmuyorum da doktorum beni ikna ederse yaptirabilrim belki bilmiyom:) tamamen o anki psikolojime bagli. Ama sonuc ne cikarsa ciksin degismeyecek benim icin.Tahlil sonuçları için gitmistim gtmisken gene dinledk kalp atışlarıni :) 12 . Haftada 2li test için çağırmıştır ama bn yaptırmak istemiyorum belki cinsiyeti söyler