• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Merhaba... Ben de katilabilir miyim araniza? Bugun kesemizi gorduk. 4+4 haftaligim. Haftaya cuma kalp arisi icin cagirdi dr. Tahminidogum tarihi 12 kasim ama erken dogum riskim cok yuksek. Ekimde olur gibi geliyor. Allahin izniylebu sefersaglikli ilerlerse...
Hoşgeldin canım aramıza

Değiştir doktorunu canm. Önemli olan senin rahat hissetmen ve doktorun bilgisi . Bn çok memnunum :) Allah ım nasıl uygun görürse artk .
Yeni gidicem ona daha gitmeden duydum...kadin baya bilgili ve gidenler memnun ama nette duyunca bi acayip oldum ? Yarın bi bakicam artık:)

Kizlar içimi rahatlattiniz aynen oyle dusunuyorum ama masallah etraf full bilgi :KK43: Ne çok akıl veren var ... Birde olumsuz şeyler anlatanlar yok mu ? Bilmem nerde yatacaklar :KK43:
Ayrintili ne vakit çekiliyor?

Tam bilmiyorum canm 20.hafta diye duymuştum. Akıl vereni boşver sen arastr neyi istiyorsa canın onu yaptr . Kadın doğumda gormus bnm arkadaş down sendromu dedikleri çocuk sapa sağlam sağlam dedikleri çocuk down sendrom olarak doğmuş bu testler ihtimal sadece kesinliği yok bence kaldı ki kesinlk olsa bile Allah in işine karışılmaz tıp guzl brsey ama baznde gereksiz işte böyle .

19.haftadan 23.haftanın sonuna kadar çekiliyormuş. Rabbim o günleri de göstersin inşaAllah. Ciddi şekilde inceliyorlarmış. Tek tek organ organ usg görüntüsü alıyorlarmış. Bir doktorun makalesini okumuştum.

Günaydın, bulantı sorunuyla ilgili olarak komşumdan zofran diye bir hap duydum doktorum ilerde kullan dedi 12 haftada ama zaten 3 aydan sonra bulantım kalmaz siz duydunuz mu hiç zofran diye bir ilaç?

Günaydın, bulantı sorunuyla ilgili olarak komşumdan zofran diye bir hap duydum doktorum ilerde kullan dedi 12 haftada ama zaten 3 aydan sonra bulantım kalmaz siz duydunuz mu hiç zofran diye bir ilaç?
Günaydın canım bu konuda doktoru dinleme taraftarıyım.adını verdiğin ilacı hiç duymadım ben zaten belli bir süre sonra geçiyor bulantı birazcık sabret bebeğin için :anneadayı:

Gunaydin kizlar. Bu sabah bulantilari tam bitti diyodum sanirim bugun yine basladi. Hep yataktan kalkmadan olur derlerdi ama benim kalktiktan 1saat sonra filan artiyo oglene kadar geciyo genelde. Benim gibi olan var mi?

Gunaydin kizlar. Bu sabah bulantilari tam bitti diyodum sanirim bugun yine basladi. Hep yataktan kalkmadan olur derlerdi ama benim kalktiktan 1saat sonra filan artiyo oglene kadar geciyo genelde. Benim gibi olan var mi?
Benim de böyle oluyor bulantilarim hemen kalkınca değilde yarim saat veya 1 saat sonra basliyo

Gunaydin benimde oyle oluyor ama cok sukur hic cikarmadim aksam yemek yaparken genelde daha cok bulaniyorum 2 kere çıkardığım oldu onda da:KK64:

Canım 7 hafta 5 günlük.bende 4.haftada başladım lekelenmeye.Benimde ara ara oluyo.Banada dr.um rahimde sorun yok dedi.Hatta ile başlayabilirsin dedi başladığım gün tekrar lekelenmeler gördüm.Hatırlusı artık ne diyelim Rabbim hepsini korusun ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...:nazar:

Gunaydin benimde oyle oluyor ama cok sukur hic cikarmadim aksam yemek yaparken genelde daha cok bulaniyorum 2 kere çıkardığım oldu onda da:KK64:
Ben hic cikartmadim daha ama boyle bi hafif hafif bulanti hali... cok garip bazen ac karnina bulaniyo bazende yemekten hemen sonra... surekli soda icme istegi duyuyorum yasak olmasa gun icinde 15-20 tane soda icebilirim:) ama maksimum 3 tane icmek gerekiyormus sanirim

Canım 7 hafta 5 günlük.bende 4.haftada başladım lekelenmeye.Benimde ara ara oluyo.Banada dr.um rahimde sorun yok dedi.Hatta ile başlayabilirsin dedi başladığım gün tekrar lekelenmeler gördüm.Hatırlusı artık ne diyelim Rabbim hepsini korusun ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...:nazar:
Canim benim 4. Haftada yogun kanamam olmustu sonra dindi ama ara ara sari akintiyla birlikte hep lekelenmelerim oldu doktorum rahim temiz diyor ama ben hep pembe kahve felan akinti goruyordum

İdrar tahlili yaptirdigimda enfeksiyon cikti doktor antibiyotik verdi antibiyotige basladigim gun inanilmaz yogun lekelenmem oldu cok korktum herhalde dusurucem bebegimi dedim ama ertesi gun kesildi ve cok sukur simdi hic kalmadi lekelenmelerim doktorum idrar yolu enfeksiyonundan degildir diyor ama ben eminim enfeksiyon bende lekelenme yapti

bugün bende de kahverengi pıhtılar geldi sabah korktum şimdi leke var pıhtı yok önemli birşeymidir sendede böyle oluyormuydu canım kirmizigitar kirmizigitar . birde sizlere dr bu kanama sebebini söyledi mi.
geçen gün progestanı herzaman akşam 9 gibi kullanırken unutum uyuduğum için 12 gibi uyanıp kullandım ondan olabilirmi dün çok halsizdim ve nokta kadar kanamam oldu sonrası kahverengi lekeler halinde devam etti

Valla sürekli lekelendi kanama oldu diyosunuz ya , her saat kontrol ediyorum yeminki
Bişey olcak diye tırsmaya başladım o_O

bugün bende de kahverengi pıhtılar geldi sabah korktum şimdi leke var pıhtı yok önemli birşeymidir sendede böyle oluyormuydu canım kirmizigitar kirmizigitar . birde sizlere dr bu kanama sebebini söyledi mi.
geçen gün progestanı herzaman akşam 9 gibi kullanırken unutum uyuduğum için 12 gibi uyanıp kullandım ondan olabilirmi dün çok halsizdim ve nokta kadar kanamam oldu sonrası kahverengi lekeler halinde devam etti
Benim ilk kanamam oldugunda cok yogun olmustu doktor dusuk riskin var o yuzden olmus dedi ama ben kanama olmadan bir kac gun once aspirin kullanmaya baslamistim kesinlikle aspirinden oldugunu dusunuyorum o kanamanin.

Sonrasinda kahverengi gibi lekeler olunca dotkora ozellikle sordum hayir rahim tertemiz dedi

valla canım bende çubuk krakerle çözmeye çalışıyorum dün iyiydim ama bugün yine fenayım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah şu 3 ayı bir atlatsak Allah ın izniyle :dua::dua:

Kizlar bisi dicem, ilk kontrolde keseyi gorduk sonrakinde kalp atisini gorduk sonra kalp atisini dinledik ve doktor 12. Haftaya kadar tekrar gelmene gerek yok dedi cok sukur problemim de yok su an 12. Haftayi bekliyorm.

Yani son gittigimde 7+4 tu, simdi 12 haftaya kadar hic gitmicem nerdeyse bir ay. Sizlerin de boylemi muayene sureleri?

Kizlar bisi dicem, ilk kontrolde keseyi gorduk sonrakinde kalp atisini gorduk sonra kalp atisini dinledik ve doktor 12. Haftaya kadar tekrar gelmene gerek yok dedi cok sukur problemim de yok su an 12. Haftayi bekliyorm.

Yani son gittigimde 7+4 tu, simdi 12 haftaya kadar hic gitmicem nerdeyse bir ay. Sizlerin de boylemi muayene sureleri?
Ben en son gittiğimde 6+3 tü , 28 şubat cnm , 1 ay sonra tekrar gel dedi bana doktorum büyük ihtimalle ikili testi filan yaptıracak tahminim , ama ne kadarlık oluyorum o zaman bilemicem

Ben en son gittiğimde 6+3 tü , 28 şubat cnm , 1 ay sonra tekrar gel dedi bana doktorum büyük ihtimalle ikili testi filan yaptıracak tahminim , ama ne kadarlık oluyorum o zaman bilemicem
Bir tek benim doktorum mu bir ay sonra gel dedi diyorum bende acaba:) benim doktor hastanede nobetci doktor ve haftanin hangi gunleri calistigi belli olmuyor o yuzden 11-12 haftada haberleselim dedi sadece. Artik ararim ay sonu gibi ne zaman geleyim soyler bana:)

Su 12. Hafta kontrolunde herseyin yolunda oldugunu gorelim kizlar hayirlisiyla hepimiz oyle rahatlicam ki anlatamam...

Bir tek benim doktorum mu bir ay sonra gel dedi diyorum bende acaba:) benim doktor hastanede nobetci doktor ve haftanin hangi gunleri calistigi belli olmuyor o yuzden 11-12 haftada haberleselim dedi sadece. Artik ararim ay sonu gibi ne zaman geleyim soyler bana:)

Su 12. Hafta kontrolunde herseyin yolunda oldugunu gorelim kizlar hayirlisiyla hepimiz oyle rahatlicam ki anlatamam...
Genelde öyleymiş cnm her hafta bebeği görsek ne değişecekki :) inş cnm bi an önce görelim :)

Back