• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Canım rabbim başka acılar göstermesin inşallah senin için çok üzüldüm ama her şer de bir hayır vardır deyip tevekkül etmek gerek Allah vereceği zamanı biliyordur. Sen sağlıklı ol yine olur Allah'ın izniyle. O yaşadığın acının korkuları hepimizde var aklımıza gelince bile üzülüyoruz rabbim sana sabırlar versin.inşallah daha güzel şeyler yaşayalım hepimiz
Teşekkür ederim allah razi olsun guzel dileklerin icin

Kızlar bu ev süpürme isini ne yapıyorsunuz? Arkadaşlarım sakın yapma diyor , gecen eşim supurdu ama hic icime sinmiyor :KK43: bir de yeni evliyim malum halilar yeni ve ev hemen toz oluyor ne yapsam :KK43:
Canım ben süpürüyorum valla hiçte sorun olmuyor.

Bencede o kadar da ustune dusmemek gerek. Ne kadar hareket olursa dogum da o kadar rahat olur diye dusunuyorum. Sonucta elektrik supurgesi yani ne sorun olcak ki. Cok agir bisey kaldirmadiktan sonra supurgenin bi zarari olmaz bence

Merhaba... Ben de katilabilir miyim araniza? Bugun kesemizi gorduk. 4+4 haftaligim. Haftaya cuma kalp arisi icin cagirdi dr. Tahminidogum tarihi 12 kasim ama erken dogum riskim cok yuksek. Ekimde olur gibi geliyor. Allahin izniylebu sefersaglikli ilerlerse...

hoşgeldin canım aramıza :KK200::KK200::anneadayı::anneadayı: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini bende cumartesi gitcem doktora kalp atışı için geçmedi günler bir türlü:110::110:Rabbim hepimize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı evlatlar nasip etsin :KK68::KK68:

Keseleriniz hangi haftada hangi boydaydi kizlar . Bebegi goremeyenler olarak keseleri konusalim :işsiz:

Kızlar size bi soru :
Sizin doktorlarınız gece acil birşey olsa hastaneye geliyormu ? gelse ücret istiyormu ?
Hangi hastane hangi doktora gidiyosunuz ?

canım ben surp pırgiç ermeni hastanesine gidiyorum ve doktorumdan inanılmaz memnunum doğuma da oraya gitmeyi düşünüyorum. acil bişey işte doğumun başlaması gibi falan gidiyor diye biliyorum artı telefondan da ulaşabiliyorum ama ücret istiyor mu onu bilmiyorum daha hiç öyle bir durumla karşı karşıya kalmadım canım o_Oo_O

hoşgeldin canım aramıza :KK200::KK200::anneadayı::anneadayı: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini bende cumartesi gitcem doktora kalp atışı için geçmedi günler bir türlü:110::110:Rabbim hepimize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı evlatlar nasip etsin :KK68::KK68:
Hoşgeldiniz Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin

canım ben surp pırgiç ermeni hastanesine gidiyorum ve doktorumdan inanılmaz memnunum doğuma da oraya gitmeyi düşünüyorum. acil bişey işte doğumun başlaması gibi falan gidiyor diye biliyorum artı telefondan da ulaşabiliyorum ama ücret istiyor mu onu bilmiyorum daha hiç öyle bir durumla karşı karşıya kalmadım canım o_Oo_O
merhaba yakup beyemi gidiyorsunuz ben ilk doğumumu orda yapmıştım.

bende Allah izin verirse orda yapmayı düşünüyorum doğumu. sizing doğumunuz nasıldı memnun kaldınız mı bir de hastanede yenidoğan ünitesi var mı sgk lı mı yapmıştınız doğumu yani sgk karşılıyor mu?
yenidoğan ünitesi vardı .6 sene oldu benim doğumum hala vardır diye düşünüyorum.Ben özel sigorta ile yapmıştım doğumumu.Yakup bey çok iyi ve rahatlatıcı bir doktordu, bir daha şansım olsa gene orda yapardım doğumumu.
Karşıda bulunduğum için gidemiyorum artık.

Kızlar günaydın ben bişey merak ediyorum bu tarama testlerini yaptırmak istemeyenler neden böyle düşünüyorsunuz ki acaba kimse bebeğinden vaz geçmek istemiyor ama ya anne karnında tedavisi olabilecek bi sıkıntısı çıkarsa siz bunu bilmiceksin belki de düzelme ihtimali varken başka şeylere sebep olucak lütfen bu şekilde düşünmeyin bana kalırsa yapılması gereken her şeyi yaptırın yani down lu bi bebek te olabilir Allah korusun ama bunu bilerek ona göre hazırlık yapmak daha önemli daha sonradan hayal kırıklığına uğramamak için.
Hakkınızı helal edin bu benim içimden geçen kendi düşüncem ve inşallah rabbim hepimize yardım etsin ve evlatlarımızı azasız noksansız sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım
Canm araştırmalarıma Gore tedavisi olan bir duruma bakilmiyormus bu ikili taramada diğerlerini bilmiyorum ama arastiracgm açıkçası bnde düşünmüyorum varsa alınması için yapıyorlar testi deniliyor .

yenidoğan ünitesi vardı .6 sene oldu benim doğumum hala vardır diye düşünüyorum.Ben özel sigorta ile yapmıştım doğumumu.Yakup bey çok iyi ve rahatlatıcı bir doktordu, bir daha şansım olsa gene orda yapardım doğumumu.
Karşıda bulunduğum için gidemiyorum artık.

canım bende kartalda oturuyorum burden gidiyorum oraya. hiç zor gelmiyor inanki ağavni hanımda öyle hiç doctor gibi değil abla gibi yaklaşıyor o kadar rahatlatıyor ki anlatamam o yüzden doktorumu değiştirmicem :KK68::KK68::KK68: çok sağol canım cevap verdiğin için cumartesi gittiğimde sorarım sgk karşılıyormu diye muayeneyi karşılıyor da doğumu bilmiyorumo_Oo_O

Ya acil ne olabilir doğum olabilir onada doktor var zaten , bende hiç karşılaşmadım araştırıyorum , bu çatlak oluşumunu önlemek amacıyla lierac alıcam başka araştıranlar varmı ????

Ya acil ne olabilir doğum olabilir onada doktor var zaten , bende hiç karşılaşmadım araştırıyorum , bu çatlak oluşumunu önlemek amacıyla lierac alıcam başka araştıranlar varmı ????

valla canım ben hala çatlak için ne alıcam bilmiyorum araştırmadım da doktora sorsam verirmi ki o_Oo_O

9 haftada basliuo mu catlak :KK61:

Back