• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Slm.Ben 7 hafta 4günlük hamileyim.4 haftalıkjen lekelenmelerim başladı bildiğiniz meşhur şu progestanları kullandım dinlendim geçti.Pazartesi işe başlayabilirsin dedi dr.um ama o günden beri lekelenmem tekrar başladı.şimdi yine dinleniyor ve dua ediyorumİnşallah bebeğime birşey olmaz.Benim gibi lekelenmesi olan arkadaşlar varmı?
Bende keseye göre 7+4 düm cnm :) sat 9 ocak
Niye oluyor çokmu zorluyorsun kendini acaba

Slm.Ben 7 hafta 4günlük hamileyim.4 haftalıkjen lekelenmelerim başladı bildiğiniz meşhur şu progestanları kullandım dinlendim geçti.Pazartesi işe başlayabilirsin dedi dr.um ama o günden beri lekelenmem tekrar başladı.şimdi yine dinleniyor ve dua ediyorumİnşallah bebeğime birşey olmaz.Benim gibi lekelenmesi olan arkadaşlar varmı?
lekelenmeden kastın kahverengi lekelenme mi canım. eğer öyleyse ben varım. benim drum korkulacak bişey olmadığını söyledi

Çok sevindim canım senin adına boş yere o kadar dert ettin kendine bak bebişin ne güzel büyüyo :)
Ben radyasyon yüzünden cok üzüldüm canim insallah etkilenmemistir kuzum. Ultrason cihazi cok kötüydu kalp.atisini gorduk ama sesini duyamadik bu kez. Sirf bu yuzden doktoru mu degistirsem diyorum ama doktorumu da sevdim.

Çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir hamilelik nasip etsin. İlk hamileligimde ben de düşük yaptım. Gelişim geriliği demişlerdi haftasiyla uyumlu değildi yani. Ne kadar küçük de olsa insan üzülüyor. Ama rabbimin bir bildiği vardır. Daha büyük mutluluklar yasayacaksinizdir inşallah...
Amin insallahhh

Ben radyasyon yüzünden cok üzüldüm canim insallah etkilenmemistir kuzum. Ultrason cihazi cok kötüydu kalp.atisini gorduk ama sesini duyamadik bu kez. Sirf bu yuzden doktoru mu degistirsem diyorum ama doktorumu da sevdim.
Gördüysen sorun yoktur ama her seferinde böyle olucaksa bencr başka bir dr bakabilirsin özele mi gidiyodun

Gördüysen sorun yoktur ama her seferinde böyle olucaksa bencr başka bir dr bakabilirsin özele mi gidiyodun
Evet canim ozele gidiyorum. Cihaz cidden cok kötü bebek zor görünüyor. Bu olaylar olunca acile baska bir hastaneye gittik orda bebek daha kucuktu ama kalp sesini duyduk goruntu resmen hd kaliteydi. Doktorum da cok anlayisli ilgili o yüzden tereddut ediyorum. Bir de sanirim sadece sezeryan yaptiriyormus burdan bir arkadas oyle yazmis.

Evet canim ozele gidiyorum. Cihaz cidden cok kötü bebek zor görünüyor. Bu olaylar olunca acile baska bir hastaneye gittik orda bebek daha kucuktu ama kalp sesini duyduk goruntu resmen hd kaliteydi. Doktorum da cok anlayisli ilgili o yüzden tereddut ediyorum. Bir de sanirim sadece sezeryan yaptiriyormus burdan bir arkadas oyle yazmis.
Özelde ve böyle kötü cihaz çok ilginç ben hem özele hem devlete gidiyorum devletteki bile çok güzel gösteriyordu ama doktorun iyiyse bi kaç kere daha deneyebilirsin bence canım

Kızlar size bi soru :
Sizin doktorlarınız gece acil birşey olsa hastaneye geliyormu ? gelse ücret istiyormu ?
Hangi hastane hangi doktora gidiyosunuz ?

günaydın herkese
Gzm1111 çok geçmiş olsun.Bende yeni farkettim mesajını.

İki gündür gene bu karın ağrıları beni mahvetmiş durumda anlamadım hala geçmedi.Bir iki gün iyi oluyorum sonra sil baştan gene başlıyor.
Hala benim gibi karnı ağrıyan varmı?
Adet olcakmışım gibi benimde ağrıyor canım hatta bazen sağ bazen sol kaşığımda keskin net bıçak saplanması gibi bi ağrı giriyor rahim büyüdüğü İçin oluyor sanırım kanama lekelenme falan yoksa çok endişe edilecek bi durum değil ama ıstirhaat et bol bol dinlen gerekmedikçe kalkma 3 ay dolana kadar sabır.

Canım rabbim başka acılar göstermesin inşallah senin için çok üzüldüm ama her şer de bir hayır vardır deyip tevekkül etmek gerek Allah vereceği zamanı biliyordur. Sen sağlıklı ol yine olur Allah'ın izniyle. O yaşadığın acının korkuları hepimizde var aklımıza gelince bile üzülüyoruz rabbim sana sabırlar versin.inşallah daha güzel şeyler yaşayalım hepimiz
Amin dua edin hamilelerin duasi kabul olur

Kizlar aranizda progestan kullanan var mi ya. Benim daha onceden bi dusugum var diye doktor bana progestan verdi ama ne kadar kullanmam gerektigini soylemedi. Lekelenme felan yok acaba bitene kadar kullanmali miyim bunu

Kizlar aranizda progestan kullanan var mi ya. Benim daha onceden bi dusugum var diye doktor bana progestan verdi ama ne kadar kullanmam gerektigini soylemedi. Lekelenme felan yok acaba bitene kadar kullanmali miyim bunu
Ben kullanıyorum canım benim kahverengi lekelenmeler olduğu İçin vermişti ama çok şükür şuan olmuyor ben yinede kullanıyorum bi paket bitene kadar . Benim ki fitil ama sen ne kullanıyorsun?belki ilk düşük olduğu İçin önlem amaçlı vermiştir bi zararı olduğunu bilmiyorum kullanmanda şakınca yoktur ama İçin rahat etmezse dr ara sor

Ben kullanıyorum canım benim kahverengi lekelenmeler olduğu İçin vermişti ama çok şükür şuan olmuyor ben yinede kullanıyorum bi paket bitene kadar . Benim ki fitil ama sen ne kullanıyorsun?belki ilk düşük olduğu İçin önlem amaçlı vermiştir bi zararı olduğunu bilmiyorum kullanmanda şakınca yoktur ama İçin rahat etmezse dr ara sor

Bi zarari olmazsa ben de kullaniyim hem garanti olur ben hap kullaniyorum 100 mg

Kızlar size bi soru :
Sizin doktorlarınız gece acil birşey olsa hastaneye geliyormu ? gelse ücret istiyormu ?
Hangi hastane hangi doktora gidiyosunuz ?
Canım gece acil bişey olduğunda Allah korusun Zaten acilde dr müdahale eder muhtemelen illa ki bi kadın doğumcu vardır nöbetçi o hastanede Doğum olmadığı sürece seni o sırada tedavi etmek için bi dr bulunur demek istedim yani illa ki. En azından bizim öyle. Hani kendi dr gelmesi gereken bi durum ancak Doğum olur sanırım. Ben özel e gidiyorum acil den de gitsen giriş ücreti oluyor illa ki ama yok benim kendi dr gelsin gibi bişey yaşamadım hiç öyle olunca sanırım illa ki eklerler muayene ücretini

Bi zarari olmazsa ben de kullaniyim hem garanti olur ben hap kullaniyorum 100 mg
Hani bütün ilaçlar öyle ya bitirmeden yarım bırakınca tedavi yarım kalmış oluyor diyorlar ben öyle düşünüyorum o yüzden paketi bitirene kadar kullanırım illaki. Ama sen yine de ben hap içiyorum bişey olmaz deyip dikkat etmemezlik yapma Allah korusun önce tedbir sonra takdir demişler. Dinlen elinden geldiğince fırsat buldukça.

Hani bütün ilaçlar öyle ya bitirmeden yarım bırakınca tedavi yarım kalmış oluyor diyorlar ben öyle düşünüyorum o yüzden paketi bitirene kadar kullanırım illaki. Ama sen yine de ben hap içiyorum bişey olmaz deyip dikkat etmemezlik yapma Allah korusun önce tedbir sonra takdir demişler. Dinlen elinden geldiğince fırsat buldukça.

Tabiiii :dondurma:

Back