- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #3.481
Bende keseye göre 7+4 düm cnm :) sat 9 ocak
Niye oluyor çokmu zorluyorsun kendini acaba
Evet kahverengi.Teşekkürlerlekelenmeden kastın kahverengi lekelenme mi canım. eğer öyleyse ben varım. benim drum korkulacak bişey olmadığını söyledi
Teşekkür ederim allah razi olsun guzel dileklerin icinCanım rabbim başka acılar göstermesin inşallah senin için çok üzüldüm ama her şer de bir hayır vardır deyip tevekkül etmek gerek Allah vereceği zamanı biliyordur. Sen sağlıklı ol yine olur Allah'ın izniyle. O yaşadığın acının korkuları hepimizde var aklımıza gelince bile üzülüyoruz rabbim sana sabırlar versin.inşallah daha güzel şeyler yaşayalım hepimiz
Canım ben süpürüyorum valla hiçte sorun olmuyor.Kızlar bu ev süpürme isini ne yapıyorsunuz? Arkadaşlarım sakın yapma diyor , gecen eşim supurdu ama hic icime sinmiyorbir de yeni evliyim malum halilar yeni ve ev hemen toz oluyor ne yapsam
Merhaba... Ben de katilabilir miyim araniza? Bugun kesemizi gorduk. 4+4 haftaligim. Haftaya cuma kalp arisi icin cagirdi dr. Tahminidogum tarihi 12 kasim ama erken dogum riskim cok yuksek. Ekimde olur gibi geliyor. Allahin izniylebu sefersaglikli ilerlerse...
Kızlar size bi soru :
Sizin doktorlarınız gece acil birşey olsa hastaneye geliyormu ? gelse ücret istiyormu ?
Hangi hastane hangi doktora gidiyosunuz ?
Hoşgeldiniz Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsinhoşgeldin canım aramızaAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini bende cumartesi gitcem doktora kalp atışı için geçmedi günler bir türlü Rabbim hepimize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
merhaba yakup beyemi gidiyorsunuz ben ilk doğumumu orda yapmıştım.canım ben surp pırgiç ermeni hastanesine gidiyorum ve doktorumdan inanılmaz memnunum doğuma da oraya gitmeyi düşünüyorum. acil bişey işte doğumun başlaması gibi falan gidiyor diye biliyorum artı telefondan da ulaşabiliyorum ama ücret istiyor mu onu bilmiyorum daha hiç öyle bir durumla karşı karşıya kalmadım canım
merhaba yakup beyemi gidiyorsunuz ben ilk doğumumu orda yapmıştım.
tabikiiiiyok ağavni hanıma gidiyorum kızlığımdan beri doktorum benim peki ben size bişey sorabilir miyim?
tabikiiii
yenidoğan ünitesi vardı .6 sene oldu benim doğumum hala vardır diye düşünüyorum.Ben özel sigorta ile yapmıştım doğumumu.Yakup bey çok iyi ve rahatlatıcı bir doktordu, bir daha şansım olsa gene orda yapardım doğumumu.bende Allah izin verirse orda yapmayı düşünüyorum doğumu. sizing doğumunuz nasıldı memnun kaldınız mı bir de hastanede yenidoğan ünitesi var mı sgk lı mı yapmıştınız doğumu yani sgk karşılıyor mu?
Canm araştırmalarıma Gore tedavisi olan bir duruma bakilmiyormus bu ikili taramada diğerlerini bilmiyorum ama arastiracgm açıkçası bnde düşünmüyorum varsa alınması için yapıyorlar testi deniliyor .Kızlar günaydın ben bişey merak ediyorum bu tarama testlerini yaptırmak istemeyenler neden böyle düşünüyorsunuz ki acaba kimse bebeğinden vaz geçmek istemiyor ama ya anne karnında tedavisi olabilecek bi sıkıntısı çıkarsa siz bunu bilmiceksin belki de düzelme ihtimali varken başka şeylere sebep olucak lütfen bu şekilde düşünmeyin bana kalırsa yapılması gereken her şeyi yaptırın yani down lu bi bebek te olabilir Allah korusun ama bunu bilerek ona göre hazırlık yapmak daha önemli daha sonradan hayal kırıklığına uğramamak için.
Hakkınızı helal edin bu benim içimden geçen kendi düşüncem ve inşallah rabbim hepimize yardım etsin ve evlatlarımızı azasız noksansız sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım
yenidoğan ünitesi vardı .6 sene oldu benim doğumum hala vardır diye düşünüyorum.Ben özel sigorta ile yapmıştım doğumumu.Yakup bey çok iyi ve rahatlatıcı bir doktordu, bir daha şansım olsa gene orda yapardım doğumumu.
Karşıda bulunduğum için gidemiyorum artık.
Ya acil ne olabilir doğum olabilir onada doktor var zaten , bende hiç karşılaşmadım araştırıyorum , bu çatlak oluşumunu önlemek amacıyla lierac alıcam başka araştıranlar varmı ????canım ben surp pırgiç ermeni hastanesine gidiyorum ve doktorumdan inanılmaz memnunum doğuma da oraya gitmeyi düşünüyorum. acil bişey işte doğumun başlaması gibi falan gidiyor diye biliyorum artı telefondan da ulaşabiliyorum ama ücret istiyor mu onu bilmiyorum daha hiç öyle bir durumla karşı karşıya kalmadım canım
Ya acil ne olabilir doğum olabilir onada doktor var zaten , bende hiç karşılaşmadım araştırıyorum , bu çatlak oluşumunu önlemek amacıyla lierac alıcam başka araştıranlar varmı ????
Ya acil ne olabilir doğum olabilir onada doktor var zaten , bende hiç karşılaşmadım araştırıyorum , bu çatlak oluşumunu önlemek amacıyla lierac alıcam başka araştıranlar varmı ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?