- 9 Temmuz 2014
- 6.836
- 10.345
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #34.841
aslında erkende başlamışsın neden yemiyor acaba. püremi veriyorsun ne şekilde veriyorsun5. Aydan beri deniyoruz canım ama asla yemiyor. Yarın kan değerlerine baktırcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında erkende başlamışsın neden yemiyor acaba. püremi veriyorsun ne şekilde veriyorsun5. Aydan beri deniyoruz canım ama asla yemiyor. Yarın kan değerlerine baktırcam
Evet onemli ama gunesden yeterince aldigini dusundugum icin vermiyorumAma yapmaaa d vitamini ilk bir yil cok onemli. Hemde bıngıldagin cabuk kapkapanmasina yardımcı.
Hangi vitamini kullaniyorsun saglik ocaginin verdigimiben d vitaminini düzenli kullanıyorum. demir aklıma geldiğinde kullanıyorum. doktorumuz et ve yumurta yiyiyorsa kullanmasın önemli değil dedi.
d vitaminini sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum. demir sidefer kullanıyorum.Hangi vitamini kullaniyorsun saglik ocaginin verdigimi
D vit kac aya kadar kullanilmasini oneriyor doktorlar
1 yaşa kadar kullanıcak sanırım bence ihmal etme kullan. benim kızımda güneşleniyor ama kullanıyorumHangi vitamini kullaniyorsun saglik ocaginin verdigimi
D vit kac aya kadar kullanilmasini oneriyor doktorlar
aslında erkende başlamışsın neden yemiyor acaba. püremi veriyorsun ne şekilde veriyorsun
Yok az kaldi benimde.Evet onemli ama gunesden yeterince aldigini dusundugum icin vermiyorum
Bingildagimiz cok az kalmis cogu yeri sertlesti
Senin bebegin ki kapandimi?
Neyle başladın??5. Aydan beri deniyoruz canım ama asla yemiyor. Yarın kan değerlerine baktırcam
1 yaşa kadar kullanıcak sanırım bence ihmal etme kullan. benim kızımda güneşleniyor ama kullanıyorum
Elimde iki uc ay once acilmis d vit var kizlar yenisini almam gerekiyormu acildiktan sonra kullanim tarihi varmi acaba bunu kullansam sakincasi olurmuYok az kaldi benimde.
Ama bak gunesten inan ki almanin saatleri var ve bebegin birek temas etmeli. Sen yine kullan ara ara... Kan ilaci icin bisiy diyemem benm kizimda dusuk 9 cikmis o yuzden veriyorum. Mecburum.
sağlık ocağından iste verirler.Elimde iki uc ay once acilmis d vit var kizlar yenisini almam gerekiyormu acildiktan sonra kullanim tarihi varmi acaba bunu kullansam sakincasi olurmu
(Duzenleme yapim Atmisim hepsini hic yok arada kullancam dediginiz gibi aliym saglik ocagindan)
Al canm sağlık ocağina gitt al. Benm kizima da dua edin kani dusukElimde iki uc ay once acilmis d vit var kizlar yenisini almam gerekiyormu acildiktan sonra kullanim tarihi varmi acaba bunu kullansam sakincasi olurmu
(Duzenleme yapim Atmisim hepsini hic yok arada kullancam dediginiz gibi aliym saglik ocagindan)
Sen findiga gunes kremi suruyon mu???d vitaminini sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum. demir sidefer kullanıyorum.
daha hiç güneş kremi kullanmadım. Doktorumuz mustela 50+ önerdi dün onu aldım. onuda sadece deniz için kullanacam. dışarı için sordum dr a gerek yok şapka tak ve 11-16 arası dışarı zorunlu olmadıkça çıkma dediSen findiga gunes kremi suruyon mu???
Bazen disarda aklima aklima geliyor ????
Nette bir kac doktorda 11-14 arasi sadece d vitamini alinir diyordaha hiç güneş kremi kullanmadım. Doktorumuz mustela 50+ önerdi dün onu aldım. onuda sadece deniz için kullanacam. dışarı için sordum dr a gerek yok şapka tak ve 11-16 arası dışarı zorunlu olmadıkça çıkma dedi
Kan ilacini kullaniyormusunAl canm sağlık ocağina gitt al. Benm kizima da dua edin kani dusuk
Ya o saatler arası güneş cilt kanserine sebep oluyormuş. antalya gibi bir yerde çocuk kavrulur. o yüzden çıkarmam. ha evde balkonda biraz güneşlenir o ayrı olabilirNette bir kac doktorda 11-14 arasi sadece d vitamini alinir diyor
Hmm bende oyle yapiyorum, devam o zaman.
İyiyiz canım sağ ol. Geçmiş olsun. En kısa zamanda Atlatırsınız inşaAllah.Mavikelebek0134 canim nasilsin benim kizim son bir aydir acayip gazliydi drye gittik tahliller yapti sute ve yumurtaya alerjimiz cikti cok sıkı olmasada bir perhize girdik. Herşeyi deneyemiyoruz.
Emeğe saygı olarak paylaşım sahibini de yazayım #kumsalbalinmenuleriUyku problemi yaşayan anneler!
İnstagramda paylaşılmış ve herkes etkili olduğunu paylaşmış. Bu akşam ben de deneyeceğim.
Bende icirdim bakalım :)))Uyku problemi yaşayan anneler!
İnstagramda paylaşılmış ve herkes etkili olduğunu paylaşmış. Bu akşam ben de deneyeceğim.