2017 EKİM Anne adayları

Ama yapmaaa d vitamini ilk bir yil cok onemli. Hemde bıngıldagin cabuk kapkapanmasina yardımcı.
Evet onemli ama gunesden yeterince aldigini dusundugum icin vermiyorum
Bingildagimiz cok az kalmis cogu yeri sertlesti
Senin bebegin ki kapandimi?

ben d vitaminini düzenli kullanıyorum. demir aklıma geldiğinde kullanıyorum. doktorumuz et ve yumurta yiyiyorsa kullanmasın önemli değil dedi.
Hangi vitamini kullaniyorsun saglik ocaginin verdigimi
D vit kac aya kadar kullanilmasini oneriyor doktorlar

Evet onemli ama gunesden yeterince aldigini dusundugum icin vermiyorum
Bingildagimiz cok az kalmis cogu yeri sertlesti
Senin bebegin ki kapandimi?
Yok az kaldi benimde.
Ama bak gunesten inan ki almanin saatleri var ve bebegin birek temas etmeli. Sen yine kullan ara ara... Kan ilaci icin bisiy diyemem benm kizimda dusuk 9 cikmis o yuzden veriyorum. Mecburum.

1 yaşa kadar kullanıcak sanırım bence ihmal etme kullan. benim kızımda güneşleniyor ama kullanıyorum

Yok az kaldi benimde.
Ama bak gunesten inan ki almanin saatleri var ve bebegin birek temas etmeli. Sen yine kullan ara ara... Kan ilaci icin bisiy diyemem benm kizimda dusuk 9 cikmis o yuzden veriyorum. Mecburum.
Elimde iki uc ay once acilmis d vit var kizlar yenisini almam gerekiyormu acildiktan sonra kullanim tarihi varmi acaba bunu kullansam sakincasi olurmu
(Duzenleme yapim Atmisim hepsini hic yok arada kullancam dediginiz gibi aliym saglik ocagindan)

Elimde iki uc ay once acilmis d vit var kizlar yenisini almam gerekiyormu acildiktan sonra kullanim tarihi varmi acaba bunu kullansam sakincasi olurmu
(Duzenleme yapim Atmisim hepsini hic yok arada kullancam dediginiz gibi aliym saglik ocagindan)
sağlık ocağından iste verirler.

Al canm sağlık ocağina gitt al. Benm kizima da dua edin kani dusuk :KK43:

Sen findiga gunes kremi suruyon mu???

Bazen disarda aklima aklima geliyor ????
daha hiç güneş kremi kullanmadım. Doktorumuz mustela 50+ önerdi dün onu aldım. onuda sadece deniz için kullanacam. dışarı için sordum dr a gerek yok şapka tak ve 11-16 arası dışarı zorunlu olmadıkça çıkma dedi

daha hiç güneş kremi kullanmadım. Doktorumuz mustela 50+ önerdi dün onu aldım. onuda sadece deniz için kullanacam. dışarı için sordum dr a gerek yok şapka tak ve 11-16 arası dışarı zorunlu olmadıkça çıkma dedi
Nette bir kac doktorda 11-14 arasi sadece d vitamini alinir diyor :KK43:

Hmm bende oyle yapiyorum, devam o zaman.

Nette bir kac doktorda 11-14 arasi sadece d vitamini alinir diyor :KK43:

Hmm bende oyle yapiyorum, devam o zaman.
Ya o saatler arası güneş cilt kanserine sebep oluyormuş. antalya gibi bir yerde çocuk kavrulur. o yüzden çıkarmam. ha evde balkonda biraz güneşlenir o ayrı olabilir

Mavikelebek0134 Mavikelebek0134 canim nasilsin benim kizim son bir aydir acayip gazliydi drye gittik tahliller yapti sute ve yumurtaya alerjimiz cikti cok sıkı olmasada bir perhize girdik. Herşeyi deneyemiyoruz.
İyiyiz canım sağ ol. Geçmiş olsun. En kısa zamanda Atlatırsınız inşaAllah.
Ben artık eskisi kadar kasmıyorum. Yoruldum galiba. Bizim yaptığımız yemeklerden baharat eklemeden ayırıp bizle beraber sofrada yediriyorum. Kendim de zaten tuz tüketmeyen biriyim. Yumurtaya bizim de alerjimiz çıkmıştı 2 ay önce. Geçen gün denedim ağzına bile sürdürmedi.

Mamalardan konu açılmış. Ben hiç mama kullanmıyorum yanlış mı yapıyorum acaba. Kilo olarak biraz fazlası var ona güveniyorum sanırım.

Uyku problemi yaşayan anneler!
İnstagramda paylaşılmış ve herkes etkili olduğunu paylaşmış. Bu akşam ben de deneyeceğim.

Eklentiler

• 78CB8964-326F-4DC9-8979-529DC45FC279.png
    78CB8964-326F-4DC9-8979-529DC45FC279.png
    177,8 KB · Görüntüleme: 59
Uyku problemi yaşayan anneler!
İnstagramda paylaşılmış ve herkes etkili olduğunu paylaşmış. Bu akşam ben de deneyeceğim.
Bende icirdim bakalım :)))

Canim bizim inek sutune ve yumurtaya alerjimiz var bubyuzden cok bos kaliyoruz e malum kiloda az. Bu yuzden gunde bir kez veriyorum . İcine kendi yaptigim preleri koyarak.

X