2017 EKİM Anne adayları

Kan ilacini kullaniyormusun
Cokmu dusuk

Canm 11-16 referans kizimin 9.46
Kullaniyorum.

Ya o saatler arası güneş cilt kanserine sebep oluyormuş. antalya gibi bir yerde çocuk kavrulur. o yüzden çıkarmam. ha evde balkonda biraz güneşlenir o ayrı olabilir
Canm birak Antalya'da olmayi Kocaeli'nde bile yaniyoruz. Bu yuzden bana da sacma geldi. Coknkarisik konu. D vit veriyorum , aksam ustleride arada disarilardayiz.

Kızlar tatilden donduk ertesi gunu yuksek ates basladı ben de sonra deri dokuntusu el ayak hastalıgıymıs kızım da bugun ateslendı onda da basladı doktora gittik ikimizde kendi kendine gececek ates dikkat edin diyorlar baska da bir şey yok. Oyle acılı bir dokuntu ki dayanamıyorum kızım nasıl dayanacak bılmıyrm tecrubesı olan var mı ne yapmak gerekir belki dogal bir yontem bılıyorsunuzdur

Canm 11-16 referans kizimin 9.46
Kullaniyorum.

Canm birak Antalya'da olmayi Kocaeli'nde bile yaniyoruz. Bu yuzden bana da sacma geldi. Coknkarisik konu. D vit veriyorum , aksam ustleride arada disarilardayiz.
Antalyaya geldim akşam 4-5 den önce dışarı çıkmıyoruz. o yüzden şimdilik bir sıkıntı yaşamadım.

İyiyiz canım sağ ol. Geçmiş olsun. En kısa zamanda Atlatırsınız inşaAllah.
Ben artık eskisi kadar kasmıyorum. Yoruldum galiba. Bizim yaptığımız yemeklerden baharat eklemeden ayırıp bizle beraber sofrada yediriyorum. Kendim de zaten tuz tüketmeyen biriyim. Yumurtaya bizim de alerjimiz çıkmıştı 2 ay önce. Geçen gün denedim ağzına bile sürdürmedi.

Mamalardan konu açılmış. Ben hiç mama kullanmıyorum yanlış mı yapıyorum acaba. Kilo olarak biraz fazlası var ona güveniyorum sanırım.
kaç kilo şuan canım

Kızlar tatilden donduk ertesi gunu yuksek ates basladı ben de sonra deri dokuntusu el ayak hastalıgıymıs kızım da bugun ateslendı onda da basladı doktora gittik ikimizde kendi kendine gececek ates dikkat edin diyorlar baska da bir şey yok. Oyle acılı bir dokuntu ki dayanamıyorum kızım nasıl dayanacak bılmıyrm tecrubesı olan var mı ne yapmak gerekir belki dogal bir yontem bılıyorsunuzdur
geçmiş olsunn havuza girmişmiydiniz nerden bulaşmış

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun

kaç kilo şuan canım
9 bittiğinde 12 kg idi. Görünürde çok kilolu durmuyor ama. baba da ben de kemikliyiz.

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun

9 bittiğinde 12 kg idi. Görünürde çok kilolu durmuyor ama. baba da ben de kemikliyiz.
Maşallah :)) bizimki 9 aya girmeden 10.4 kilo 74 cm di. Persentile göre %90 larda demişti. Seninki %100 u geçmiştir. Kucakta taşımak epey yoruyordur seni. Ben artık tasiyamiyorum. kollarından tutup yürüttürüyorum

Maşallah tosuncuga :) Benimki hala 10 kg görmedi
Seninkine de maşaAllah canım. Ayına göre iyiyse önemli değil. Bizimki 3.900 doğmuştu zaten canım
Maşallah :)) bizimki 9 aya girmeden 10.4 kilo 74 cm di. Persentile göre %90 larda demişti. Seninki %100 u geçmiştir. Kucakta taşımak epey yoruyordur seni. Ben artık tasiyamiyorum. kollarından tutup yürüttürüyorum
Başka odaya gideceksek bende yürütüyorum ama memeye geçerken kaldırmaktan sakatlandı galiba belim. Memeyi oyuncak etti 10 saniye alıp bırakıyor 5 saniye sonra tekrar istiyor çünkü. İlk aylarında çok hareketli bir bebek değildi o yüzden hızlı kilo aldı şimdi yavaşladı emeklemekten kilo verir diye düşünüyorum. Bende bebekken öyleymişim.
Bir de görüntüsü normal duruyor. Birisi isteyip kucağına aldıktan sonra farkediyor ağırlığını.
Seninkine de maşaAllah canım.

Tüm Bebişlere maşaAllah

Kızlar meningokok aşını yaptıranınız var mı? Ne düşünüyorsunuz bu konuda. Ben halaa ikilemdeyim
Benimkide öyle canım tombiş doğdular maşallah :) ama bebek pek iştahlı değil abisiyle kırk takla atıyoruz yemeklerini yesin diye biri bizi görse kesin bu evdekiler deli der :) Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil..Menenjit aşısı için geçen gün detaylı konuştuk doktorumuzla beni ikna etti konuşmaları, Grup Gündoğarkenin solisti Burhan Sesenin oğlu Serhan Şeşen bile 26 yaşında menenjitten öldü Allah korusun tabi başta ama önlem almak şart..Bir yaşından sonra tek doz yaptıracağım bebeğe ve abisine inşallah.

Benimkide öyle canım tombiş doğdular maşallah :) ama bebek pek iştahlı değil abisiyle kırk takla atıyoruz yemeklerini yesin diye biri bizi görse kesin bu evdekiler deli der :) Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil..Menenjit aşısı için geçen gün detaylı konuştuk doktorumuzla beni ikna etti konuşmaları, Grup Gündoğarkenin solisti Burhan Sesenin oğlu Serhan Şeşen bile 26 yaşında menenjitten öldü Allah korusun tabi başta ama önlem almak şart..Bir yaşından sonra tek doz yaptıracağım bebeğe ve abisine inşallah.
Bende çok vaka okudum. Öldürmese bile bi hasar bırakıyormuş. En basiti azospermi.
Yaptırıp 3 yaşında basit derecede geçiren de olmuş. Yaptırmasak bu virüs bulaşmayacaktı belki diyen de var. Şu internet iyi hoş da çok bilgi kirliliği var. İnsanın kafası karışıyor. Ben kesin karar vermiştim yaptıracaktım. Eşim yine bulandırdı

Bende çok vaka okudum. Öldürmese bile bi hasar bırakıyormuş. En basiti azospermi.
Yaptırıp 3 yaşında basit derecede geçiren de olmuş. Yaptırmasak bu virüs bulaşmayacaktı belki diyen de var. Şu internet iyi hoş da çok bilgi kirliliği var. İnsanın kafası karışıyor. Ben kesin karar vermiştim yaptıracaktım. Eşim yine bulandırdı
Bütün aşılarını yaptırdım çocukların, yaptırmamak çok daha ağır sonuçlar doğuruyor doktorumuza güveniyorum çok kişiden laf dinlemek istemiyorum bu işin ehli adamlara güvenmek istiyorum..Bir de yeni öğrendim bulaşıcıymış yayılma riski çok yüksek. Allah bütün yavrularımizi korusun.Iyi düşünmek lazım canım.

X