2017 EKİM Anne adayları

Aklıma takılan bir mevzu daha var kızım 8 ay 6 gunluk tam 8 kilo iki doktoru var ikisi de iyi diyor saglık ocagına ki hemşirede öyle soyuluyor. Ama eskiden cok ton tondu 6 aylıkken 7 bucuk kiloydu birden durdu kilo alımı anne sutu alıyor ek gıda olarak sabah kahvaltı yaptırıyorum gun içinde de ya meyve ya sebze veriyorum anne sutu agırlıklı gıdıyoruz siz de durumlar nasıl
Kilosu iyi bence de canm ama ek gıda az veriyorsun sanki yada bn çok veriyorm :) sabah öğlen akşam bnle birlikte yiyo öğleden snra meyve yiyo diğer zamanlar emiyor . İnan özel bir şeylerde hazirlamiyorm genelde biz ne yersek onu yiyor yiyemeyecegi şeyler olursa yapıyorum muhallebi faln yediriyorm veya yoğurt.

Kilosu iyi bence de canm ama ek gıda az veriyorsun sanki yada bn çok veriyorm :) sabah öğlen akşam bnle birlikte yiyo öğleden snra meyve yiyo diğer zamanlar emiyor . İnan özel bir şeylerde hazirlamiyorm genelde biz ne yersek onu yiyor yiyemeyecegi şeyler olursa yapıyorum muhallebi faln yediriyorm veya yoğurt.
çok vermiyorsun benim kızımda sütle doymuyor

Bizde 6 dis var bu ay resmen cileydi emdi sadece ve kiloda durdu bu yuzden. Sizde durumlar ne?

Aptamilinkilerde şeker yok, hatta kutuların üzerinde de ilave şeker içermez yazıyor. Ben de kullanıyorum birkaç çeşidini çok memnun kaldım
evet şeker yok. hipp markaya göre çeşidi bol ve daha güzel bir tadı var. hipp i bebeğim çok sevmedi

Ama sekerli o. Hipp daha iyi doktor bize onu onerdi.

Ya bizim kiz soguk alginligi oldu yavrumun burnusu cok tikali :KK43:
36295419_10156343113414034_2378644285428858880_n.jpg
36311533_10156343113479034_4460302968297619456_n.jpg
36261287_10156343112529034_889193637705940992_n.png
36270037_10156343112484034_6721308331417272320_n.png
aptamile karşı bir önyagı oluşmuş malesef

evet şeker yok. hipp markaya göre çeşidi bol ve daha güzel bir tadı var. hipp i bebeğim çok sevmedi
Ben zaten bebegime hic mama vermedim sadece tahilli alip icine kendi yaptigim puremi ekliyorum.

Sağol burnusu geceleri fena gunduz nnormal aslinda

Uzerine tabii oyle yaza :)

Sizin tercihiniz tabii. Sifaa olsun bebislerimize :)

Amin :) Ama üzerinde yazmayıp içine koymaları imkansız. Benim eşim de bir gıda şirketinde çalışıyor. İçerikle üzerinde yazılanları her seri için bakanlık inceliyormuş mutlaka. Böyle bir şey hiçbir marka için mümkün değil o yüzden yazana güvenebilirsiniz.

Amin :) Ama üzerinde yazmayıp içine koymaları imkansız. Benim eşim de bir gıda şirketinde çalışıyor. İçerikle üzerinde yazılanları her seri için bakanlık inceliyormuş mutlaka. Böyle bir şey hiçbir marka için mümkün değil o yüzden yazana güvenebilirsiniz.
O zaman bilemem canım. Ama doktorum hipp dedi. Nette baktim genelde doktorlar hipp diyor. Aptamil de devam sutu.

Bende doktoruma sordum hatta ayrıca başka doktora sordum. bütün mamalar aynı bütçeniz hangisine yeterse onu alın dedi.
Tamam canm bende bilmiyor olabilirim. Piyasa yaniltici zaten. Allahim saglikls buyutmeyi nasip etsin.

Kizlar kizimin ilacininicsem etki eder mi acaba? Emziriyorum ya :)

Bende doktoruma sordum hatta ayrıca başka doktora sordum. bütün mamalar aynı bütçeniz hangisine yeterse onu alın dedi.
bizim doktorda hipp ve bebelac öneriyo ama hepsinin içeriği aşağı yukarı aynı istediğini bebeğinin sevdiğini alabilirsin demişti hipp devsm sütü almıştım muhallebşye koyarım ek gıdayı toparlayana kdr sütüme destek olsun die sütüm azakfı çünkü 3. aydan beri çalışıyorum sağıp bırakıyorum 12 saat ayrıyız yavrumla bnmki 1 yudum bile içmedi hipp devam sütünü muhallebiye koydum öyle de yemedi şimdi aptamil kaşık maması aldım bakalım severse arada veririm die eğer severse diğer markalardan da denerim

X