- 9 Temmuz 2014
- 6.836
- 10.345
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #34.781
boyu uzun diye o kadar belli olmuyorMasallah tosuncuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boyu uzun diye o kadar belli olmuyorMasallah tosuncuk
anne memesi ile uyumlu biberonlar var onu dene istersen. Birde farklı marka mama dene derim. Her bebek keçi sütünü tüketmiyor. mama olarak sma markayı öneririm. birde yoğurt seviyorsa çorba vereceğin zaman bir kaşık çorba bir kaşık yoğurt şeklinde ver. benim bebeğim çorbalara o şekilde alıştı.Merhaba tecrübeli anneler bana fikir verebilir mi şuan 9 aylık Bebeğim var ve 7 haftalık hamileyim oğlum 6.ve 7. Ayında ek gıdayı çok güzel yiyordu ama 1.5 -2aydır hiç bir şekilde yemiyor sütüm çok azaldı hatta yok desem yeridir .. anne sütü alamıyor ek gıda yemiyor en son çare golden goat mama aldım ama biberonu da almıyor kaşıkla ağzına vermeye çalıştım onu da istemiyor ne yapacağımı şaşırdım hastaneye götürdüm Demir ilacı verdi kansızlık var çinko verdi iştahını açacak dedi ama hiç bir değişiklik Yok böyle bir durum başına gelen var mı
Philips avent kullanıyorum ama bir çok biberon denedim yine almadı mama denemedim evet sma yı deneyim yoğurt çorba vs hepsinde ağzını kilitliyor kendini geriye atıyor çok güzel yiyordu aslında ve emmek istiyor ama sütüm yok bu da beni moral olarak çökertiyor göğsüne acı birşeyler sür tiksinsin dediler ama ne kadar doğru birşey bilmiyorum o zaman mecbur kalır biberonu alır dediler cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederimanne memesi ile uyumlu biberonlar var onu dene istersen. Birde farklı marka mama dene derim. Her bebek keçi sütünü tüketmiyor. mama olarak sma markayı öneririm. birde yoğurt seviyorsa çorba vereceğin zaman bir kaşık çorba bir kaşık yoğurt şeklinde ver. benim bebeğim çorbalara o şekilde alıştı.
Benim tartiyla doktor saglik ocagu hepsi farkli tartiyor zaten
Cilek veriyormusun ben alerjik diye korkumdan veremiyorum
Sorun degil canm ya bende vereyim tam mevsimiyken elimin altinda hazir tarlada yetisiyor vermiyorum. Vermeden bilemem bos bosuna mahrum birakiyoorumGeç oldu canım kusura bakma. İlk yediği meyve çilek oldu alerji yapmadı çok şükür.
Sorun degil canm ya bende vereyim tam mevsimiyken elimin altinda hazir tarlada yetisiyor vermiyorum. Vermeden bilemem bos bosuna mahrum birakiyoorum
Sende bendensin canım benimde oğlum 8 buçuk aylık bende 17 haftalık hamileyim çok şükür emiyor herseyide yiyoyor yemediği şeyleri ısrar etme dene yemiyorsa biraz ara ver tiksinmesin ben öyle yaparak alıştırdım deniye deniye oda ağız tadını bulucakMerhaba tecrübeli anneler bana fikir verebilir mi şuan 9 aylık Bebeğim var ve 7 haftalık hamileyim oğlum 6.ve 7. Ayında ek gıdayı çok güzel yiyordu ama 1.5 -2aydır hiç bir şekilde yemiyor sütüm çok azaldı hatta yok desem yeridir .. anne sütü alamıyor ek gıda yemiyor en son çare golden goat mama aldım ama biberonu da almıyor kaşıkla ağzına vermeye çalıştım onu da istemiyor ne yapacağımı şaşırdım hastaneye götürdüm Demir ilacı verdi kansızlık var çinko verdi iştahını açacak dedi ama hiç bir değişiklik Yok böyle bir durum başına gelen var mı
Her tsortumuz kiraz lekesi zaten. Yeni aliyorum yikiyorum ilk giydirisimde onluk bile olsa bi sekilde suruyo.Aynen dene gözlemle canım insallah alerji olmaz. Ama dikkat et eliyle vıcık vıcık yapıyo üst baş bırakmıyo :)
Saglik ocaklarinda karma asisiyla birlikte yapiliyormus diye duymustum.Kızlar doktorunuz meningokok aşısı (menejit aşısı) önerdimi yaptıracakmısınız
yok yazmıyor bu özel bir aşı. Kendin alıyorsun.Saglik ocaklarinda karma asisiyla birlikte yapiliyormus diye duymustum.
Asi kartina bak yaziyormu.
Bende dikkat etmedm simdiye kadar
Ben yaptırıcam. Rota aşısını çok gerek görmedim ama bunun önemli olduğunu düşünüyorum. Rabbim her daim korusun yavrularımızı. Ay sonunda doktor kontrolümüz var. Orda yaptırırım. (En son 4 aylıkken kontrole gitmiştik) kan tahlillerini de yaptırıcam bu gidişimizde.yok yazmıyor bu özel bir aşı. Kendin alıyorsun.
Bu ay yapılırsa 13.aya tekrar bir doz olunuyormuş. ben tek doz olanı yaptıracağım yaşında. Dün kontrole gittik. doktor kan değerlerine bakmayı gerek görmedi. sanırım kızımı etli butlu buldu :) Birde o kadar hareketli ki doktoru yorduBen yaptırıcam. Rota aşısını çok gerek görmedim ama bunun önemli olduğunu düşünüyorum. Rabbim her daim korusun yavrularımızı. Ay sonunda doktor kontrolümüz var. Orda yaptırırım. (En son 4 aylıkken kontrole gitmiştik) kan tahlillerini de yaptırıcam bu gidişimizde.
9 ayın içindeyiz ek gıda az gibime geldi. kıyma tavuk vs. başladın mıAklıma takılan bir mevzu daha var kızım 8 ay 6 gunluk tam 8 kilo iki doktoru var ikisi de iyi diyor saglık ocagına ki hemşirede öyle soyuluyor. Ama eskiden cok ton tondu 6 aylıkken 7 bucuk kiloydu birden durdu kilo alımı anne sutu alıyor ek gıda olarak sabah kahvaltı yaptırıyorum gun içinde de ya meyve ya sebze veriyorum anne sutu agırlıklı gıdıyoruz siz de durumlar nasıl
Doktor bana örnek bir menü verdi. mesela:Aklıma takılan bir mevzu daha var kızım 8 ay 6 gunluk tam 8 kilo iki doktoru var ikisi de iyi diyor saglık ocagına ki hemşirede öyle soyuluyor. Ama eskiden cok ton tondu 6 aylıkken 7 bucuk kiloydu birden durdu kilo alımı anne sutu alıyor ek gıda olarak sabah kahvaltı yaptırıyorum gun içinde de ya meyve ya sebze veriyorum anne sutu agırlıklı gıdıyoruz siz de durumlar nasıl