2017 EKİM Anne adayları

Selam kızlar ,
Merak ettiğim bi konu var ..
Bebeğine demir ilacı kullanan var mı ? Varsa nasıl veriyorsunuz neyle vs. Ayrıca doktor kontrolunde mi başladınız kaçıncı ayda ? Kan tahlilş yapıldı mı yoksa direk başladın mı ?
Ortada bi bilgi kirliliği mi var anlayamadım kimi doktor asla başlatmazken sağlık ocakları 4. Ayda bizim doktorumuzda 6. Ayda test yapmadan başlamamızı söyledi hangisi doğru bilemedim ama aşırı yüklemenin organlara zarar verdiği konusunda eminim ....

Selam kızlar ,
Bebeğine demir ilacı kullanan var mı ? Varsa nasıl veriyorsunuz neyle vs. Ayrıca doktor kontrolunde mi başladınız kaçıncı ayda ? Kan tahlilş yapıldı mı yoksa direk başladın mı ?
Ortada bi bilgi kirliliği mi var anlayamadım kimi doktor asla başlatmazken sağlık ocakları 4. Ayda bizim doktorumuzda 6. Ayda test yapmadan başlamamızı söyledi hangisi doğru bilemedim ama aşırı yüklemenin organlara zarar verdiği konusunda eminim ....
Dr. Dogruyu soylemis canim ona inan :KK66:

Arkadaslar kikizim da buyuk hazimsizlik var? Ne yapsam ???

Selam kızlar ,
Biz 6. Ay başladık
Sağlık ocağı 4 damla demişti
Doktorumuz her bir kg için bir damla dedi
9 damla kullanıyoruz
3 er damla 3 kerede veriyorum
Tek verirsem yutmuyor
Ya suya ya çorbasına vs damlatıp veriyorum

Bizede 6. Ayda verdiler sağlık ocagindan içinde paraben var doktora danistim. Ferromixin saşe toz önerdi. Hem içinde vitamin var hem de kabız yapmıyorMuş tadı da çok kötü degilmis

Selam kızlar ,
Biz doktorun isteğiyle 4. Ayda başladık tahlil vermeden. Doktor demir eksikliginin zihinsel olarak yol actigi olumsuzluklardan bahsetti. Biz sidefer diye bi kan ilaci kullaniyoruz. Paraben yok ve hic kabiz yapmadi. Kilosuna gore kullaniyoruzz. Her kiloya bir damla olacak sekilde. Ben mama kasigina damlatip veriyorum ogluma . Kasikla yemeyi sevdi hic tukurmuyor.

M Msspinkie -Mavi -Mavi A Arya Stark N nurr123 kızlar çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için bizede doktorumuz ferrumix saşe yazdı sideferi de biliyorum henüz ikisinede başlamadım çünkü gerçekten test yapılması taraftarıyım...
Eksikliğindeki ve fazlalığındaki zararlar arasında kaldım sanırım test sonucına göre karar vereceğim tşk ediyorum sağlıkla büyüsün bebişlerimiz

M Msspinkie -Mavi -Mavi A Arya Stark N nurr123 kızlar çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için bizede doktorumuz ferrumix saşe yazdı sideferi de biliyorum henüz ikisinede başlamadım çünkü gerçekten test yapılması taraftarıyım...
Eksikliğindeki ve fazlalığındaki zararlar arasında kaldım sanırım test sonucına göre karar vereceğim tşk ediyorum sağlıkla büyüsün bebişlerimiz
En doğrusunu yapmis olursun ...

Kızlar hiç Sesiniz çıkmaz oldu. Bebisleriniz çok değişti mj. Benim ki resmen evrim geçirmiş gibi :)) 2 aylik resimlerine bakıyorum da ne kadar cirkinmis :KK70:

Kızlar hiç Sesiniz çıkmaz oldu. Bebisleriniz çok değişti mj. Benim ki resmen evrim geçirmiş gibi :)) 2 aylik resimlerine bakıyorum da ne kadar cirkinmis :KK70:
Bizim oğlan 40ında level atlamış. 40.gün sünnet olmuştu onunla mı alakalı yoksa keramet 40ta mı bilmem o tarihten ertesi günkü resim bile bir önceki günden çok farklı. Sonrasında pek değişmemiş.

Dün aşılarımızı olduk şükür sorunsuz atlattık
Kuzulara yoğurdu nasıl veriyorsunuz
Sade , meyveli , prinçli denedim yemiyor
Öneriniz varmı

Baston araba kullanan varmı içinizde
Travel sistem almıştık pişmanım
Baston araba almaya karar verdim ama seçenekler arasında kayboldum
Siz hangi model kullanıyorsunuz? Memnunmusunuz?

Baston araba kullanan varmı içinizde
Travel sistem almıştık pişmanım
Baston araba almaya karar verdim ama seçenekler arasında kayboldum
Siz hangi model kullanıyorsunuz? Memnunmusunuz?
nereye baksam chicco litewayleri öneriyolardı kendim araştırmadm pek ama

Bizim topik kimsesiz gibi kaldı başlarda ne kadar yoğundu :)
Baston araba önerisi sormuştum
Sanırım türkiyede satılan tümmm modelleri araştırdım
Maller dida baston puset ve chıcco ohlala arasında kalmıştım en son
Chıcco ohlala aldık
Arayışta olanlara şiddetle öneriyorum

Bizim topik kimsesiz gibi kaldı başlarda ne kadar yoğundu :)
Baston araba önerisi sormuştum
Sanırım türkiyede satılan tümmm modelleri araştırdım
Maller dida baston puset ve chıcco ohlala arasında kalmıştım en son
Chıcco ohlala aldık
Arayışta olanlara şiddetle öneriyorum
diğer ekim anneleri topiği çok aktif bn orayada bakıyorum ohlala da çok çıkıo net reklamlarında biz henüz baston arayışına girmedik travelı kullanıyoruz casual cadillac air hayvan gibi tek başa çıkmak imkansız ötesi kanguru kullanıyorum bazende :)

zafrina89 zafrina89 Mavikelebek0134 Mavikelebek0134 nasil gidiyor blw yapiyormusunuz? Bizim kızı kabiz yaptı püre gidicez belli bir sure :) iki disimiz çıktı.
diş yok bizde :) evde diilim çalışıyorum blw yapamıyoruz anneane bakıo patates kabak havuç çoeba olursa içio püre tek tekse yemio yoğurdu hiç sevmedi suyu suluktan içemio bardaktan döke saça içio meyveler tatlı olduğu için onları sevio :) bnm sütüm axalıo ek gıda 1 öğünü bari sütten çalsa die bakıyorum ama yok nerdeee dün baba dedi ilk defa

diş yok bizde :) evde diilim çalışıyorum blw yapamıyoruz anneane bakıo patates kabak havuç çoeba olursa içio püre tek tekse yemio yoğurdu hiç sevmedi suyu suluktan içemio bardaktan döke saça içio meyveler tatlı olduğu için onları sevio :) bnm sütüm axalıo ek gıda 1 öğünü bari sütten çalsa die bakıyorum ama yok nerdeee dün baba dedi ilk defa
Heheh bak evdeym bana da blw nasip olmadı :KK43: bizimki de baba diyor maşallah onlara :)
Ya bizdede yogurda alerji olustu belli bir sure yemiycez maalesef. Belkide doyuyordur o yuzden sut azalmıştır. Sevmedigi seyde israr etmeyin 1 hafta sonra tekrar donun.

X