2017 EKİM Anne adayları

Kakada kan gecen gün ben de gördüm hemen dr aradm.ben de daha once süt diyeti yaptm . diyeti biraktgm zaman gördüm.o gün fazla tuketmistim .dr dikkat et yekrarlarsa tekrar ara görüşelim dedi.ama laktoz enzimi olan damlaya devam ediyoruz.

Benim ki 3550 dogdu canım zaten kilo alimida yavaşladı 700 gr almış bu ay
Yatir kaldir yapamam cunju yataga birakir birakmaz saniye gecmeden aglayan bi kizim var bu ilk gundu artik aglamiyo

Kızlar salı günü ebebekte canbebe, huggies, sleepy, komili ve molfix bezlerde %28indirim olucak.

Görsel çok net yüklenmiyor galiba. ebebek %28 indirimleri gün gün:

Yarın:ev tekstili, anne çantaları, medisana ürünleri.

20şubat: canbebe, molfiks, huggies, sleepy, komili bezleri ve korbel ürünleri,

21şubat: baby&me temizleme mendilleri ve hammm ürünleri,

22şubat: concort, kraft, avionaut,

23şubat: tüm tekstil ve chicco ürünleri,

24şubat: nuna, tahterevalli, peg perego ürünleri,

25 şubat: akülü arabalar, tüm joie ürünleri,

26 şubat: buhar makinaları, canbebe, sleepy, molfiks, huggies, komili bezleri,

27şubat: maclaren, johnson ve tüm maxi-cosi ürünleri

28şubat: tüm baby&plus, tüm bebek bakım ürünleri

Eklentiler

• 31F023FE-590E-42D8-A62D-D94F091ACFEB.jpeg
    75,4 KB · Görüntüleme: 65
Kizlar benim kizim bu ara cok emmiyor sadece uykuya dalarken emiyor oyle eskisi gibi karni sis olmuyor

Dış kolyesi ni aldinmi canim
Yaa evet o konu ben doktora danistim çünkü bir kac yerde danisin dediler.Aynen soyle dedi;
"Kesinlikle kendinizi kandirirsiniz dis sancisina hicbir etkisi yok hatta elimizde bağırsak dugumlenmesine sebep oldugu bir vaka var."

Arkadasimin oglundada bir etki gostermemis bizde almadk.

Benim yan komşum var onun kızda 6 ayını bitirdi bugün boynunda gördüm nasıl memnun musun dedim oda çok memnunum dedi onluk yetistiremiyordum dedi şimdi hiç bir şey yok ağız akkintisina dedi bende ikilemde kaldım

Bize doktor diyince sustuk... Esim almaz zaten

Bugun deriden alerji testi yapildi yumurta akina alerji cikti mama aliyor halbuki sutede kandan bakildi ne cikcak bilmem

Kizlar kim biri yaziyordu bu haftalarda meme reddi olabiliyormus pes etmeyin derim ben sizin sutunuzu hic bisi tutmaz

Benimkide sadece geceleri emiyor. Gunduzleri cok uğraştım kan ter icinde kaldim ama birakiyor istemiyor hic bir sekilde. Birakicaz artik is eziyete döndü
Benim oğlum da sadece gece emiyor. Gündüz çalışmamama rağmen sağıp veriyorum. Üstelik biberon da tutmuyor şırıngayla vermeye çalışıyorum. Çok kötü bir durum.. bebeğimde sür ve süt ürünleri alerjisi var. Bu ihtimali düşünebilirsin. İnşallah bebeğinde yoktur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…