- 7 Nisan 2015
- 336
- 195
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #34.321
Nasil anladiniz alerjisi oldugunu.Benim oğlum da sadece gece emiyor. Gündüz çalışmamama rağmen sağıp veriyorum. Üstelik biberon da tutmuyor şırıngayla vermeye çalışıyorum. Çok kötü bir durum.. bebeğimde sür ve süt ürünleri alerjisi var. Bu ihtimali düşünebilirsin. İnşallah bebeğinde yoktur..
Meme reddi ve kakada mukusNasil anladiniz alerjisi oldugunu.
Ben ise baslamistim o zmn mama veriyordum ztn. Oyle birakti beni. Smdide mamayida istemiyor. Istahli bebegim bsey yemez oldu
benimde öyle 1 ölçek çıkıyor ve biberonuda kabul etmez oldu 5 aylığız bizde.sebebini bulursak paylaşalım. ben idrar yolu enfeksiyonu falanda olabilir gibi geldi ama bişey çıkmadı. bizimki doğduğundan bu yana mamada kullanıyor alerjide değilSagiyordum ama 1 olcek kdar cikinca morelim bozuluyor. 4.5 aylik cnim.
Kan testi alerji testi yaptirdik diyor bazi kisiler. Bu yapilmasi gereken bisey mi yoksa ebeveynin ozel istegiyle mi oluyor acababenimde öyle 1 ölçek çıkıyor ve biberonuda kabul etmez oldu 5 aylığız bizde.sebebini bulursak paylaşalım. ben idrar yolu enfeksiyonu falanda olabilir gibi geldi ama bişey çıkmadı. bizimki doğduğundan bu yana mamada kullanıyor alerjide değil
Doktora şikayetlerinden bahsedince test istiyor zaten. Biz test sonuçlarını bekliyoruz.Kan testi alerji testi yaptirdik diyor bazi kisiler. Bu yapilmasi gereken bisey mi yoksa ebeveynin ozel istegiyle mi oluyor acaba
açıkcası ben alerji olduğunu düşünmüyorum hiç cildinde ciddi rahatsızlıklar olmadı kakadada mukus yok sadece rengi haki yeşil oda dr normal dedi. ama başka ne sebeptir bilmiyorumKan testi alerji testi yaptirdik diyor bazi kisiler. Bu yapilmasi gereken bisey mi yoksa ebeveynin ozel istegiyle mi oluyor acaba
Ya benimkide oyle aslinda ama doyuyor bence bakma sen ona borde bu aylar doktor hep boyle dedi memeyle surekli surekli tartisma halinde olurlarmis.Kızlar bu sipayla başım dertte hani emerken ilk süt daha yoğun geliyorya hep öyle gelsin istiyor baktı azalırsa emmek istemiyor bağırıyor çığlık çığlığa ağlıyor
Süpermiş valla emzigide alıp atıyor ağzından bagircam diye doyduguna bende eminim aynen kavga yapıyor memeyle kendini yormasın lıkır lıkır ağzıma aksın istiyor bende yağlı sütü alsın diye uğraşıyorum ter döktürüyor resmenYa benimkide oyle aslinda ama doyuyor bence bakma sen ona borde bu aylar doktor hep boyle dedi memeyle surekli surekli tartisma halinde olurlarmis.
Valla artik takmiyom emdi emdi emmedi pasa pasa gonlu bilir emzik tikiyom.
bnmkide hem emmek istio hem geri çekilşp memeyi tokatlıodu :) geçti şimdi kaçıncı haftadasunız 18. hafta atağında mı acabaSüpermiş valla emzigide alıp atıyor ağzından bagircam diye doyduguna bende eminim aynen kavga yapıyor memeyle kendini yormasın lıkır lıkır ağzıma aksın istiyor bende yağlı sütü alsın diye uğraşıyorum ter döktürüyor resmen
Benimkide oyle ama kafasını karistirip susturuyorum. Hic ter dokme arkadaşım benimki uyurken daha iyi emiyor bu arada.Süpermiş valla emzigide alıp atıyor ağzından bagircam diye doyduguna bende eminim aynen kavga yapıyor memeyle kendini yormasın lıkır lıkır ağzıma aksın istiyor bende yağlı sütü alsın diye uğraşıyorum ter döktürüyor resmen
Bizimki de öyle. Değiştir değiştir der gibi memeye vuruyor. Diğerini verince saldırıyor hemen ama durup aynı memeyi verdiğinde nasıl anlıyorsa ağzını bile değdirmeden ittiriyor.Kızlar bu sipayla başım dertte hani emerken ilk süt daha yoğun geliyorya hep öyle gelsin istiyor baktı azalırsa emmek istemiyor bağırıyor çığlık çığlığa ağlıyor
Aynen kardesim ... Alıştılar piş pişlenip simarmaya. Azıcık sefkat tokatı lazim deme :)))Bizimki de öyle. Değiştir değiştir der gibi memeye vuruyor. Diğerini verince saldırıyor hemen ama durup aynı memeyi verdiğinde nasıl anlıyorsa ağzını bile değdirmeden ittiriyor.
Bazen oyuna çeviriyor bi etrafı izleyip iki saniye meme emiyor. Bırakıyorum koltuğa sen bilirsin içmezsen içme diyorum. Varsa gidip bi işimi hallediyorum. 5dk sonra aldığımda usluca içip uyuyor :)
Ben bir kac zamandir oturtuyorum. Hep oturmak istiyor cunku. Haci yatmaz gibi azcik ama olsunKızlar ben oğlumu oturtmaya başladım çünkü hiç yatmak istemiyor hep dogrulmak istiyor ve oturmak çok hoşuna gidiyor. 5 aylik olmaya 10 gün var. Ek gidaya da yavaş yavaş geçmeyi düşünüyorum . Zaten bir çok şeyi tattirdim.
Demekki bu yaramazlarin hepsi aynı zamanda aynı şeyler yapıyorlar iyiki varsınız kızlar valla en azından şüphede kalmıyoruz bir birimizden aynı şeyleri duyuncaBizimki de öyle. Değiştir değiştir der gibi memeye vuruyor. Diğerini verince saldırıyor hemen ama durup aynı memeyi verdiğinde nasıl anlıyorsa ağzını bile değdirmeden ittiriyor.
Bazen oyuna çeviriyor bi etrafı izleyip iki saniye meme emiyor. Bırakıyorum koltuğa sen bilirsin içmezsen içme diyorum. Varsa gidip bi işimi hallediyorum. 5dk sonra aldığımda usluca içip uyuyor :)
aaaa ne kdr eemen bide 2 diş birden bnmki 1 1.5 aydor hırsa bişeyleri gevelşo ama gelen giden yok 3 gündürde kendisi dönüo 6 ekim doğunlu bnmkiOğlumun alttan iki dışı çıktı kızlar 16 ekim doğumluyuz.20 gündür de sırt üstünden yüz üstü dönüyor.aceleci yavrum benim.
Var mı başka diş çıkaranlar