2017 EKİM Anne adayları

bn 5 ocakta işe başladm o zamandan beri sağıyorum aabah 6.30da emzirip evden çıkıyorum akşam eve gelmem 6yı buluo 10da 12.30da 16 da sağıyorum 2 saatte bir 120cc içio bnm oğlan 4×120sağabiliyorum sıfıra sıfır giditoruz gerçi işe başlamadan baya stoklamıştım buzluğumda dolu ii ki stoklamışım diyorum şimdi 5. şişeyi içmeai gerektiğinde imdada yetişen sütler var bizde yarın gidicez doktora bakalım ne durumdayız sağlık ocağı 64cm 7300g ölçtü bnmde merak ettiklerim vae kusmamız hala devam edio yatrığı yersen kafasını kaldırıp çok zorluo oturma egzersizi yapabilir miyiz ek gıda başlanmasa da tattırmalı mı fln filan :)

Ben de 6,5 ta cikiyorum evden emziriyorum sonra kalani sagiyorum cikiyorum ama benim isyerinde sagmam mumkun olmuyo (zaten isyerinde buzdolabi yok) eve gelince once sagip sonra emziriyorum cunkuemzirdikten sonra cok az cikiyo stok yapmam lazim o biraz emse bile biraz sonra tekrar emzirebilirim evdeyken ama stok onemli.

Biz destekli oturmanin ilk egzersizini bugun yaptik destekli fena degil de desteksiz hemen yana hoooop devriliveriho:)

Su ayi atlatirsak onumuzdeki ay ek gidaya baslamak isime gelecek cok en azindan ben yokken bir ogunu kurtarsalar bile cok iyi. Hala tadimlara baslamadim bugun ilk defa dis kasisin diye havuc verdim hic sevmedi:KK43: insalllah bari ek gidayi sever de

Ben de 6,5 ta cikiyorum evden emziriyorum sonra kalani sagiyorum cikiyorum ama benim isyerinde sagmam mumkun olmuyo (zaten isyerinde buzdolabi yok) eve gelince once sagip sonra emziriyorum cunkuemzirdikten sonra cok az cikiyo stok yapmam lazim o biraz emse bile biraz sonra tekrar emzirebilirim evdeyken ama stok onemli.

Biz destekli oturmanin ilk egzersizini bugun yaptik destekli fena degil de desteksiz hemen yana hoooop devriliveriho:)

Su ayi atlatirsak onumuzdeki ay ek gidaya baslamak isime gelecek cok en azindan ben yokken bir ogunu kurtarsalar bile cok iyi. Hala tadimlara baslamadim bugun ilk defa dis kasisin diye havuc verdim hic sevmedi:KK43: insalllah bari ek gidayi sever de
eve kaçta dönüosun ara uzunsa hiç sağmıosan sütün kesilir canım ya

Kizlar vegaferon kan damlasi kullanan varmi? İlk defa bugun verdim, ilk defa bu aksam kakasinda parca parca kan vardi. İlacin kalintilari mi kan mi emin olamadim ( bir suredir sut siyetindeydim aksi gibi bugun diyeti bozmustum, deneme yanilma yapacatik)

Bu damlayi kullandiktan sonra kakada kan goren oldumu? Ya da kan gibi kahverengimsi minik pihtilar

Kan damlasi olarak ne kullaniyorsunuz kac damla veriyorsunuz.paraben ve seker icermeyen var mi acaba

Kizlar vegaferon kan damlasi kullanan varmi? İlk defa bugun verdim, ilk defa bu aksam kakasinda parca parca kan vardi. İlacin kalintilari mi kan mi emin olamadim ( bir suredir sut siyetindeydim aksi gibi bugun diyeti bozmustum, deneme yanilma yapacatik)

Bu damlayi kullandiktan sonra kakada kan goren oldumu? Ya da kan gibi kahverengimsi minik pihtilar
doktor başla mı dedi genelde 6. ayda başlatıolar vegaferomda koruyucu olarak parabenlee var o yüzden başladığımda daha temiz içerikli bi demir takviyrsi almak istiyorum

bugun denedim ve basarisiz oldum uykusu gelmisti zaten ilk 15dk iyiydi bakindi falan 2. 15 dk mizmizlik yarim saattesn sonrasi aglama 45. Dk sonrasi felaket aglama susmadan 65dkdan sonra artik pes ettim malesef bogulurcasina agladi.sallaninca normalde 20dkda uyuyan kizim 5 dkda sizdi. Benim icin kötü oldu pes etmek ama dayanamadim. Keske benimkide pes edip uyusaydi
Ah canim zorlu bir surec demekki hazir degil ben 3 aylikken denedim ayni oyle susmadi hep agladi kizim kizim da bende ara verdim biraz ara ver bi müddet sonra yine denersin

Canm helimiz anneyiz.ve bebeklerimiz canımzdan öteler.hepimiz en iyi sekilde bakmaya calisyrz.yine de senbilirsin ama bebegi bu sekilde birakmak bana uygun gelmiyo.farzet ki sen isin olmadığı o an orda bulunmak lüzumsuz olan bi mekandasn.banyo mesela banyo dışında orda durup vakit gecirmek sana sıkıcı gelir.sen çıkmak isterken eşin kapıyı üstüne kilitlese ve çıkmana musaade etedigini düşün.bu durum seni mutsuz eder ve hatta hircinlastrr bile.bu yöntem de bebegeayni seyi yapmak fikrimce.düşüncelerimi yanlış anlamazsn ins.bilemiyorum belki bana böyle geliyordur bebekler icin zorolacagini düşündüm sadece.empati. yaparak.
Beşiğin onu onu canim odaya baksin diye açtım onundeki ortuyu cikardim evet haklisin ama uyumayi ogrenmek zorunda nasil okula gittiginde yapamiyorum dedigi zaman destek olup yapabilirsin diyeceksek buda oyle ogrenecek zamanla bende odaya kapatip çıkmıyorum yurt disinda o yontemi uyguluyorlar yaninda sandalyede oturuyorum
Gece uyanma durumunu nasıl yapıyorsun. Gece besleniyor mu. Beni en düşündüren bu.
Bi de Bu sisteme geçince kalkma sayısında bi artış falan oldu mu.
Yok cnm ayni saatlerde kalkıyor bebim uykum hafif acikinca mizilaniyor hemen emziriyorum oksurse uyanirim ben hemen

Ben kullandim koyu kahve boncuklar vardi basta kan sandim inceledim sanirim damladan dedim ve kakasinin rengi değişti kan degil ama benziyor

Ah canim zorlu bir surec demekki hazir degil ben 3 aylikken denedim ayni oyle susmadi hep agladi kizim kizim da bende ara verdim biraz ara ver bi müddet sonra yine denersin

Beşiğin onu onu canim odaya baksin diye açtım onundeki ortuyu cikardim evet haklisin ama uyumayi ogrenmek zorunda nasil okula gittiginde yapamiyorum dedigi zaman destek olup yapabilirsin diyeceksek buda oyle ogrenecek zamanla bende odaya kapatip çıkmıyorum yurt disinda o yontemi uyguluyorlar yaninda sandalyede oturuyorum

Yok cnm ayni saatlerde kalkıyor bebim uykum hafif acikinca mizilaniyor hemen emziriyorum oksurse uyanirim ben hemen

Ben kullandim koyu kahve boncuklar vardi basta kan sandim inceledim sanirim damladan dedim ve kakasinin rengi değişti kan degil ama benziyor
Aaaaa sende de mi oldu? Kirmizi kan gibi segil evet kahverengi boncuk bobcuk.

bizde 4 ay 11 günlüğüz 4. ay komtroşünden geldik 65cm 7130g 100 g persentil ortalamasnın gerisinde kilosu dedi doktor ama anne sütüne devam çalıştığım için sağıp bırakıyorum bişiler tattırmak için erken dedi anne sütü alan bebeklerde 6. ayı bekliyoruz dedi kucakta dizleei bükük oturuo gibi tutabilirmişiz artk daha fazla yüzüstü koy dedi dirseklerinin üstüne kalkıo ellerinin üstünde doğrulamıo bnmki sizinkiler doğruluomu

bizde 4 ay 11 günlüğüz 4. ay komtroşünden geldik 65cm 7130g 100 g persentil ortalamasnın gerisinde kilosu dedi doktor ama anne sütüne devam çalıştığım için sağıp bırakıyorum bişiler tattırmak için erken dedi anne sütü alan bebeklerde 6. ayı bekliyoruz dedi kucakta dizleei bükük oturuo gibi tutabilirmişiz artk daha fazla yüzüstü koy dedi dirseklerinin üstüne kalkıo ellerinin üstünde doğrulamıo bnmki sizinkiler doğruluomu
Benim ki tam 4 buçuk aylık ellerinin üzerinde duruyor ters yatırınca ama iki dakka sonra bağırıyor hiç sevmiyor ters durmayı kilosuda gayet normal boy62 bizim kiloda 7400 bizede fazlası var diyor ebe hala bir ortası yok bunların galiba :)

Aaaaa sende de mi oldu? Kirmizi kan gibi segil evet kahverengi boncuk bobcuk.
EVet cnm dert etme
Benim ki tam 4 buçuk aylık ellerinin üzerinde duruyor ters yatırınca ama iki dakka sonra bağırıyor hiç sevmiyor ters durmayı kilosuda gayet normal boy62 bizim kiloda 7400 bizede fazlası var diyor ebe hala bir ortası yok bunların galiba :)
MasallaM bizim kiz daha 5950 ama dert etmiyorum kilo pek de saglikli bisi değil yani ayda 500 gram aliyorsa iyi bence benim kiz zaten 2700 doğmustu

ztn biz nasl zayıf şişman kısa uzunsak bebeklerde öyle hepsinin tek kalem gibi aynı boy ve kiloda olması beklenemez

Once biraz masaj yaptim sonra yatagina yatirip bi sandalyeye oturdum bas ucuna ninni söyledim basta bilmiyor tabi etrafa bakti sonra aglamaya başladı eee dedim şşşş dedim cok aglayinca elini tuttum baya agladi agladi ama en sonunda uyudu ve benim kiz hep on on bes dk uyuyodu meger uyumuyor sallamak dan bayiliyormus yavrum

Onun metodu cnm buda zaten

Degil tracy hogg cocuk aglatmwz uzun sure
Tracy Hogg’da yatır kaldır son çaredir. Bir prop’u(alışkanlığı) ortadan kaldırdığınızda ya da gece sütünü kestiğinizde, çocuğunuz pışş pışş pat pat yöntemi le dalamıyor ve ağlamaya başlıyorsa devreye bu yöntem girer. Hogg çocuk ağlamaya başladığında kucağınıza alın, sustuğu anda (5 saniye sonra deği hemen o anda) tekrar geri koyun der. Çocuk yatağa konduğunda tekrar ağlıyorsa aynı yatırıp kaldırma devam edecektir.

Arkdaslar cok acil
Sedasyon yontemiule sunnet duydunuzmu 4 bucuk ayligiz
Doktora sadece lokal yapalim dedim o bir cesit eziyet oluyor dedi
Hem sedasyon yapiyorum hem de pipiyi uyusutuyorum diyo
Bunu ilk dfa duyuyorum bilgisi olan lutfen paylasabilirmi

Arkdaslar cok acil
Sedasyon yontemiule sunnet duydunuzmu 4 bucuk ayligiz
Doktora sadece lokal yapalim dedim o bir cesit eziyet oluyor dedi
Hem sedasyon yapiyorum hem de pipiyi uyusutuyorum diyo
Bunu ilk dfa duyuyorum bilgisi olan lutfen paylasabilirmi

X