- 4 Mart 2011
- 10.375
- 11.989
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #34.281
bn 5 ocakta işe başladm o zamandan beri sağıyorum aabah 6.30da emzirip evden çıkıyorum akşam eve gelmem 6yı buluo 10da 12.30da 16 da sağıyorum 2 saatte bir 120cc içio bnm oğlan 4×120sağabiliyorum sıfıra sıfır giditoruz gerçi işe başlamadan baya stoklamıştım buzluğumda dolu ii ki stoklamışım diyorum şimdi 5. şişeyi içmeai gerektiğinde imdada yetişen sütler var bizde yarın gidicez doktora bakalım ne durumdayız sağlık ocağı 64cm 7300g ölçtü bnmde merak ettiklerim vae kusmamız hala devam edio yatrığı yersen kafasını kaldırıp çok zorluo oturma egzersizi yapabilir miyiz ek gıda başlanmasa da tattırmalı mı fln filan :)
Ben de 6,5 ta cikiyorum evden emziriyorum sonra kalani sagiyorum cikiyorum ama benim isyerinde sagmam mumkun olmuyo (zaten isyerinde buzdolabi yok) eve gelince once sagip sonra emziriyorum cunkuemzirdikten sonra cok az cikiyo stok yapmam lazim o biraz emse bile biraz sonra tekrar emzirebilirim evdeyken ama stok onemli.
Biz destekli oturmanin ilk egzersizini bugun yaptik destekli fena degil de desteksiz hemen yana hoooop devriliveriho:)
Su ayi atlatirsak onumuzdeki ay ek gidaya baslamak isime gelecek cok en azindan ben yokken bir ogunu kurtarsalar bile cok iyi. Hala tadimlara baslamadim bugun ilk defa dis kasisin diye havuc verdim hic sevmedi insalllah bari ek gidayi sever de