- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #34.241
Gunaydin hanimlar uyku egitimine baslayan var mi biraz vicdan istiyor icim sizladi ama öbür turlude kizin beyni sarsılıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil yapıyorsun canım uyku eğitimini ben zaten sallamıyorum memede yada kolumda uyuyorGunaydin hanimlar uyku egitimine baslayan var mi biraz vicdan istiyor icim sizladi ama öbür turlude kizin beyni sarsılıyor
Gunaydin hanimlar uyku egitimine baslayan var mi biraz vicdan istiyor icim sizladi ama öbür turlude kizin beyni sarsılıyor
Once biraz masaj yaptim sonra yatagina yatirip bi sandalyeye oturdum bas ucuna ninni söyledim basta bilmiyor tabi etrafa bakti sonra aglamaya başladı eee dedim şşşş dedim cok aglayinca elini tuttum baya agladi agladi ama en sonunda uyudu ve benim kiz hep on on bes dk uyuyodu meger uyumuyor sallamak dan bayiliyormus yavrumNasil yapıyorsun canım uyku eğitimini ben zaten sallamıyorum memede yada kolumda uyuyor
Onun metodu cnm buda zatenUyku egitimi illa aglatarak verilmed
Yatir kaldir deneyin tracy hogg okuyun
Ne kadar sürdü peki. İyi dayanabilmişsin. Ben bi kez denedim bana uzun bi süre baktı, sonra mıkırdandı. 3kez yatır kaldır yaptım sinirlenip bağırdı. Dayanamadım final memede anında uyku ile bitti. Ben hazır değilim o boyuta. Saatlerimiz düzenli o yeter şimdilikOnce biraz masaj yaptim sonra yatagina yatirip bi sandalyeye oturdum bas ucuna ninni söyledim basta bilmiyor tabi etrafa bakti sonra aglamaya başladı eee dedim şşşş dedim cok aglayinca elini tuttum baya agladi agladi ama en sonunda uyudu ve benim kiz hep on on bes dk uyuyodu meger uyumuyor sallamak dan bayiliyormus yavrum
Onun metodu cnm buda zaten
Bi saati askin surdu ama uykusu gelmisti zaten ama sabirli olmak lazim meme bagimlilik mis kste memeden birakinca uyaniyorsa cok daha kotu ten temasi yok olabildigince yuzune bakmamaya calistim en sonunda gozler kapandi bence sabir simdi daha cabuk ogrenir kim birisi kucagina al birak diyo bence bu daha zor cocuk baya agliyor kucaga almiycani anlayinca aglamayi kesiyor deneyin derim ve ben almamak icin zor tuttum kendime soyle teselli verdim bugun bi saat yatin kirk bes dk dedim hep sonra yarim saat sonra on bes dkNe kadar sürdü peki. İyi dayanabilmişsin. Ben bi kez denedim bana uzun bi süre baktı, sonra mıkırdandı. 3kez yatır kaldır yaptım sinirlenip bağırdı. Dayanamadım final memede anında uyku ile bitti. Ben hazır değilim o boyuta. Saatlerimiz düzenli o yeter şimdilik
Bu sekilde 1 saat ağlaması da kötü ya.yazık minnosa annesi.bu sekilde aglayatak degil de uykusu geldiğinde nasıl uyutyrsan simdiye kadar öyle uyut sonra uyankken besigine koy.her defasnda biraz daha erken besige koy bu sekilde de uyayabilir.Bi saati askin surdu ama uykusu gelmisti zaten ama sabirli olmak lazim meme bagimlilik mis kste memeden birakinca uyaniyorsa cok daha kotu ten temasi yok olabildigince yuzune bakmamaya calistim en sonunda gozler kapandi bence sabir simdi daha cabuk ogrenir kim birisi kucagina al birak diyo bence bu daha zor cocuk baya agliyor kucaga almiycani anlayinca aglamayi kesiyor deneyin derim ve ben almamak icin zor tuttum kendime soyle teselli verdim bugun bi saat yatin kirk bes dk dedim hep sonra yarim saat sonra on bes dk
Vallahi cnm oyle haklisin da sallamak cok daha sakincali en fazla bi hafta aglar bebek o daha zamanla alisacak yabancilar odaya kapatiyorlar ben yaninda duruyorum Bence bi hafta sabir sonra hemencik ogrenir bebek daha ve inan daha uzun uyudu normalde on dk uyuyordu meger sallanmak dan bayiliyormus cocukBu sekilde 1 saat ağlaması da kötü ya.yazık minnosa annesi.bu sekilde aglayatak degil de uykusu geldiğinde nasıl uyutyrsan simdiye kadar öyle uyut sonra uyankken besigine koy.her defasnda biraz daha erken besige koy bu sekilde de uyayabilir.
Ben de sallamiyorum.cok şükür ohtiyacta hissetmedim.kucagimda gezdiririm.hafif hafif yeni yeni kucağımda arada salliyorum sadece.Vallahi cnm oyle haklisin da sallamak cok daha sakincali en fazla bi hafta aglar bebek o daha zamanla alisacak yabancilar odaya kapatiyorlar ben yaninda duruyorum Bence bi hafta sabir sonra hemencik ogrenir bebek daha ve inan daha uzun uyudu normalde on dk uyuyordu meger sallanmak dan bayiliyormus cocuk
Sen bilirsin ama çabuk öğreniyorBen de sallamiyorum.cok şükür ohtiyacta hissetmedim.kucagimda gezdiririm.hafif hafif yeni yeni kucağımda arada salliyorum sadece.
Ben basladim canim ama salliyorum ben yaa birakip cikamiyorum benim icin uyuyor olmasi onemli. Hergun ayni saatte odamiza geciyoruz los ortamda hazirligimizi yapiyoruz emzirme sallama yapiyorum bu arada bir yontem soyleyeyim bu saatlerde gogusler yumusak oluyo ya bebisler bizi emmekten birakmiyo ben artik gece kalkip sutumu sagiyorum bu saatlerde onu iciriyorum biberonla 1 haftadir rahatladim sallayinca emzik agizda uyuyor cok sukurGunaydin hanimlar uyku egitimine baslayan var mi biraz vicdan istiyor icim sizladi ama öbür turlude kizin beyni sarsılıyor
Ben iste bunu yapamam temel guven zamaninda cocuklar aglatma yontemine karsiyim bence yatir kaldir yontemi daha mantikli geliyor oda 4 aylikken baslaniyorBi saati askin surdu ama uykusu gelmisti zaten ama sabirli olmak lazim meme bagimlilik mis kste memeden birakinca uyaniyorsa cok daha kotu ten temasi yok olabildigince yuzune bakmamaya calistim en sonunda gozler kapandi bence sabir simdi daha cabuk ogrenir kim birisi kucagina al birak diyo bence bu daha zor cocuk baya agliyor kucaga almiycani anlayinca aglamayi kesiyor deneyin derim ve ben almamak icin zor tuttum kendime soyle teselli verdim bugun bi saat yatin kirk bes dk dedim hep sonra yarim saat sonra on bes dk
günaydın bahsettiğin uyku eğitimine gece mi başladın gündüz mü. gün içerisinde kaç kez uyuduysa hepsinde aynısını yaptınmı benim kızımda sallayarak uyuyanlardan ve bende bu durumdan hoşnut değilim kolik zamanından kalma alışkanlık(battaniyede sallayarak zor uyutıyorduk) oldu ve gittiğim bi yerde uyutamıyorum salıncağını istiyor. birde bugünde denersen yine bir saat mi sürüyor gözlemlerini paylaşırmısın ben yatır kaldır tekniğini düşünüyorum ama henüz başarılı olamadım benim kızım 1 buçuk saatte bir uyuyor 15-20 dkda sallıyoruz uyuyor en fazla 1 saat. uyku düzeni bozulacak diyede korkuyorum falan. bu arada şuan okumakta olduğum kitapta yazdığına göre yatağına yatırıp hiç almamak güvenli bağlanmayı zedeler diyor bebeğin öğrendiği uyku eğitimi değil öğrenilmiş çaresizlikmiş. yinede sen bilirsin canım her anne kendine ve bebeğine göre hareket ediyor en iyisini istiyoruzSen bilirsin ama çabuk öğreniyor
Onu da soyledi bi bi arkadas ama cok daha uzun sürecek mis ve bence her çocuğu kucagina aldiginda uykusu acilacak yine de en iyisi kendi yaptigindir kiyamadim kiyta evet ama hepsi de bi saat surmedi sonucta ve yaninda6im telkin verdim ben burdayim dedim elini de tuttum aradaBen iste bunu yapamam temel guven zamaninda cocuklar aglatma yontemine karsiyim bence yatir kaldir yontemi daha mantikli geliyor oda 4 aylikken baslaniyor
gunduz basladim cnm once ninni soyledim ama cocugun hareketlerini takip ettim benim kiz uykusu geldiğinde eee der gozleri kizarmisti sabah uykusunda bi saat ugrastim ogle uykusunda sureye bakmadim ama yarim saat surmemistir inanirmisin gece uykusunda pijama giydirdim on dk da uyudu kizim geri kalkti tabi acikmis agladi emzirdim uyudu geri yatırdım hep goz temasi kurdum bugun sabah 6 bucuk du uyandi emzirdim biraz oyaladim baktim esniyor geri yatirdim aglamadi bile oyle gozlerime bakti ninni soyledim eee dedi bende şşş eeee dedim uyudu 15 dk falan sürdü tabi anca bu daha kisa olur mu bilmem biz bile hemen dalmiyoruz bide o sallamak var ya bayiltiyo azicik daha uyusun diye her hareketinde salladim ben eziyet oymus hem bana hem cocugagünaydın bahsettiğin uyku eğitimine gece mi başladın gündüz mü. gün içerisinde kaç kez uyuduysa hepsinde aynısını yaptınmı benim kızımda sallayarak uyuyanlardan ve bende bu durumdan hoşnut değilim kolik zamanından kalma alışkanlık(battaniyede sallayarak zor uyutıyorduk) oldu ve gittiğim bi yerde uyutamıyorum salıncağını istiyor. birde bugünde denersen yine bir saat mi sürüyor gözlemlerini paylaşırmısın ben yatır kaldır tekniğini düşünüyorum ama henüz başarılı olamadım benim kızım 1 buçuk saatte bir uyuyor 15-20 dkda sallıyoruz uyuyor en fazla 1 saat. uyku düzeni bozulacak diyede korkuyorum falan. bu arada şuan okumakta olduğum kitapta yazdığına göre yatağına yatırıp hiç almamak güvenli bağlanmayı zedeler diyor bebeğin öğrendiği uyku eğitimi değil öğrenilmiş çaresizlikmiş. yinede sen bilirsin canım her anne kendine ve bebeğine göre hareket ediyor en iyisini istiyoruz
haklısın canım zaten uzmanlar sallama yönteminde uykuya tam dalamadıklarını söylüyor o yüzden kısa uyurlarmış. yani çocuk rem döneminden geçişte ilk uyurken nasılsa öyle devam etmezse uyanıyormuş ama kendi yatağında olunca geçiş kolay oluyormuş. benim kızım inatçıdır bi ara yarım saat falan uğraştım uyumamıştı beşiğinde bakalım yine deneyeyim haftasonu çünkü hafta içi çalışıyorum yarım gün.Onu da soyledi bi bi arkadas ama cok daha uzun sürecek mis ve bence her çocuğu kucagina aldiginda uykusu acilacak yine de en iyisi kendi yaptigindir kiyamadim kiyta evet ama hepsi de bi saat surmedi sonucta ve yaninda6im telkin verdim ben burdayim dedim elini de tuttum arada
gunduz basladim cnm once ninni soyledim ama cocugun hareketlerini takip ettim benim kiz uykusu geldiğinde eee der gozleri kizarmisti sabah uykusunda bi saat ugrastim ogle uykusunda sureye bakmadim ama yarim saat surmemistir inanirmisin gece uykusunda pijama giydirdim on dk da uyudu kizim geri kalkti tabi acikmis agladi emzirdim uyudu geri yatırdım hep goz temasi kurdum bugun sabah 6 bucuk du uyandi emzirdim biraz oyaladim baktim esniyor geri yatirdim aglamadi bile oyle gozlerime bakti ninni soyledim eee dedi bende şşş eeee dedim uyudu 15 dk falan sürdü tabi anca bu daha kisa olur mu bilmem biz bile hemen dalmiyoruz bide o sallamak var ya bayiltiyo azicik daha uyusun diye her hareketinde salladim ben eziyet oymus hem bana hem cocuga
Devamlilik önemli cnm bebim kizda cok inat bak yine uğraştım yarim saat basta emzireyim dedim emmedi hanimim sonra tam uykuya dalacakken bes dk emdi uyudu saatlerce sallardim eee derdi uykusu var uyumazdi kim ne derse desin simdi yarim saat ugrasiyorum ilerde yatagina birakip cikarim kapiyi kapatim bi kbi kac aya hemen kendi uyurhaklısın canım zaten uzmanlar sallama yönteminde uykuya tam dalamadıklarını söylüyor o yüzden kısa uyurlarmış. yani çocuk rem döneminden geçişte ilk uyurken nasılsa öyle devam etmezse uyanıyormuş ama kendi yatağında olunca geçiş kolay oluyormuş. benim kızım inatçıdır bi ara yarım saat falan uğraştım uyumamıştı beşiğinde bakalım yine deneyeyim haftasonu çünkü hafta içi çalışıyorum yarım gün.
İşte bu yaaaaa... Darisi basimiza biz ne kadar uykulu olsakta ayak istiyoruz. Gunduz bazen uyuyor ama illa ayak insallah bizde onhunlere gelcezzz:)Devamlilik önemli cnm bebim kizda cok inat bak yine uğraştım yarim saat basta emzireyim dedim emmedi hanimim sonra tam uykuya dalacakken bes dk emdi uyudu saatlerce sallardim eee derdi uykusu var uyumazdi kim ne derse desin simdi yarim saat ugrasiyorum ilerde yatagina birakip cikarim kapiyi kapatim bi kbi kac aya hemen kendi uyur
Bende ana kucağında bi saat sallardim her kimildamada yeter ki uyusun diye sallardim simdi bbi saat te uyusa yok ben raziyim guvensizlikmis cocuk cocuk salak olucak diye korkuyom uyumadikca daha hirsli salliyo insan bayiliyormus cocuk da vallahi dun ye on ya on bes dk surdu bugun yarim saat biz bile on dk da ancak uykuya daliyoruz ne kadar erken o kadar iyi ki ben ilk iki ay sallamadim ama hic uyumuyordimecbur kaldımİşte bu yaaaaa... Darisi basimiza biz ne kadar uykulu olsakta ayak istiyoruz. Gunduz bazen uyuyor ama illa ayak insallah bizde onhunlere gelcezzz:)
Bende ana kucağında bi saat sallardim her kimildamada yeter ki uyusun diye sallardim simdi bbi saat te uyusa yok ben raziyim guvensizlikmis cocuk cocuk salak olucak diye korkuyom uyumadikca daha hirsli salliyo insan bayiliyormus cocuk da vallahi dun ye on ya on bes dk surdu bugun yarim saat biz bile on dk da ancak uykuya daliyoruz ne kadar erken o kadar iyi ki ben ilk iki ay sallamadim ama hic uyumuyordimecbur kaldım