2017 EKİM Anne adayları

ay bnmkide 3 gündür öyle yanıma yatırıyorum kucağımda tutuyorum ona da kanmıo illa meme ağızda olcak 2 saatte bi uyanıp meme istio başka türlü katiyen susmuo

ay bnmkide 3 gündür öyle yanıma yatırıyorum kucağımda tutuyorum ona da kanmıo illa meme ağızda olcak 2 saatte bi uyanıp meme istio başka türlü katiyen susmuo
Amin canım. Bizimki daha dönmüyor çok isteksiz. Bende kucağımda çok gezdirmiyorum artık ağır gelmeye başladı. Belim sırtım ağrıyor. Memede de uzun süre duramıyorum cok cok cok meme ucu beyazlaşıyor pert oluyorum. annenin bırakıp gideceğini sanırmış bu zamanlarda, onu duydum bende. Dün misafir geldi çığlığı bastı onları görünce, sakinleşti ama sonrasında benden başka yöne çevirmedi gözlerini.

Geçen hafta mama sandalyesi aldık tek kaçış kozum o oldu. Ağlıyorsa bile ona yatırdığım an susuyor. Beni görüp görmemesi bile umrunda olmuyor ama evin içinde nereye gidersem oraya götürüyorum. Almayı düşünüyorsanız şu dönem kurtarıcım söyleyeyim.

yatırdım derken büyük olanlardan mı aldın joie mimzy gibi bn ikea antilop iş görür die düşünüyodum çok para vermek istemiyorum

Mavikelebek0134 canım bizde bakiyoruz var mı bir marka önerin.
Joie mimzy ve brevi markalarını inceleyebilirsin. Benzer özellikteler ama brevinin İtalyan malı olması ve mimzy e göre bi tık daha yatık durması cezbetti. Mimzy in artısı çift kılıf sadece. Mimzy düşünürsen 25şubatta ekstra %28 daha indirim olucak.
yatırdım derken büyük olanlardan mı aldın joie mimzy gibi bn ikea antilop iş görür die düşünüyodum çok para vermek istemiyorum
Ben de öyle bişey düşündüm önce çünkü evim küçük ve bebeğin eşyaları çok yer kaplıyor daha şimdiden. Ama kapladığı alan farkı pek yok. Bi mama sandalyesi için fiyat yüksek ama başka birini Ucuza aldım diye kullanıp atmayacağım ikinci üçüncü de kullanır dedim. Benim olmazsa kardeşimin olur dedim. Almadan öncede zaten düşüncem yatırıp şimdiden kullanmaktı.

Antilop olanlar da iyi. ebebekteyken çok satılıyordu, stok geldiği gibi bitiyordu. Demek ki kullanışlı ki talep çoktu. Ancak 2ay sonra kullanabilirsin.

ztn şiödi ek gıdaya başlamadık çalışıyoeum evde vakit geçirirkende biyerde sabit dursun diyemiyorum oyun oynuyoeuz sanırım antilop alacağım

Kızlar bugün baby&me alt değiştirme ve bezinde ve chicco ürünlerinde indirim var. Ben alt değiştirmesini çok kullanıyorum. 20₺ ye düşmüş.

Eklentiler

• AD8F7988-194C-4759-BFDA-ACC905232744.jpeg
    75,4 KB · Görüntüleme: 39
Canım meme ucum benim de beyazladi acaba aynı şeyi mi söylüyoruz. Resmen bembeyaz oldu sol taraf. Hani vitiligo olur da renk değişir ya öyle oldu işte. Eşime göstermeye cekiniyorum çok kötü görünüyor duzelir mi acaba

Ayy gerçekten mi?

Mama sandalyesi kullanmaya başlasak mi? Büyük çocukta 6 aylikken başlamıştım.

Benim ilk oğlumdan kalma chicco mama sandalyemiz var coook memnunum uzunca bir süre kulandım çok sağlam konforlu bebekler için çok kullanışlı şimdi ardiyede sen öyle söyleyince akşam eşime söyleyeyim de çıkarsın geri :)

Bu arada adını tam bilmiyorum da o dışarda yemek yemeye gittiğimiz yerlerde de veriyorlardı bazen, uygun fiyatlı sert konforsuz mama sandalyeleri bebekler için hiç uygun değil bence kuzenimin eşi de doktor kesinlikle önermiyorum bel sağlığı için çok zararlı demişti bize..Biz zaten ikinci çocuğu düşündüğümuz için herşeyin bebek için en iyisini, kalitesini aldık ve değil 2, 5 çocuk büyütür sağlamlıkta hepsi, kardeşime vereceğim sonrada :) Eğer bebeklere kardeş düşünülüyorsa ucuz mal değil de bebek için konforlu sağlıklı ve dayanıklı birşeyler alınmalı fikrimce tabii herkesin maddi durumu farklı ona bişey söyleyemiyorum.

Ek gidaya 6 aysan önce gecmem diyordum.ama arastrmalarma göre erjen tattrmak lazm.6 aydan sonra baslanlan cocuklar istahsz oluyormys.o hücreleri islevlerini harekete gecirmek lazm sanrm tatrmaya başlayacam.

Merhaba Chicco nun hangi modeli acaba ?

Ek gidaya 6 aysan önce gecmem diyordum.ama arastrmalarma göre erjen tattrmak lazm.6 aydan sonra baslanlan cocuklar istahsz oluyormys.o hücreleri islevlerini harekete gecirmek lazm sanrm tatrmaya başlayacam.
Ben yogurt mayaladim verdim. Daha kasikla yemeyi bilemiyor. Sivi icecekler her turlu gidiyorduda yogurt daha bir kati kaldi

Merhaba Chicco nun hangi modeli acaba ?
Chicco Polly modeli..Şimdi Polly 2 modeli de çıkmış ben aldığımda yoktu ama ben bizimkinden son derece memnunum.

Çıkarılıp yıkanan kılıf, farklı yatış pozisyonları kolay katlanıp kaldırma, yumuşak ve rahat bebek için çok konforlu,
oluşu, oğlumun orda çok uyuduğu olmuştur ben iş yaparken :) Mama sandalyesi diyip geçmemek, basite kaçmamak gerekiyor bebek için gerçekten çok önemli..Tabii herkesin kendi tercihi.

Bencede onemli canim. Bakiniyorum chicco ve joie arasinda kaldim :)

Bendeki Beyazlık 5dk sonra gidiyor canım. Orası ezilmekten kan çekiliyor galiba. Uzun süren bişey ise araştır bence

Son kademede kullanabilirsin artık canım. Anakucağındaki halinden daha yatık oluyor o yüzden koydum bende. Yüksekliğini de biraz indir ki görüş açısı geniş olsun. Kafayı kaldıramadıkları için terletiyor, altına müslin battaniye seriyorum.
Hayatımı kolayladı resmen. Hızlı hızlı yemek yemekten, mutfaktan salona tamam annecim geliyorum vs vs bağırarak yemek yapmaktan enerji kalmıyordu akşama. Geçen gün 10kişilik yemekli misafir gelecekti. Koydum yanıma sandalyeye rahat rahat sofra kurdum.

Bencede onemli canim. Bakiniyorum chicco ve joie arasinda kaldim :)
Chicconun eski modeli Polly şuan 350₺, ayın 25inde joie mimzy lx de o fiyatta olucak. Chicconun yeni modeli 430₺.
Joie nin ön tablasını kullanmadığında arkasına takabiliyorsun. Chicco da böyle bir özellik yok. Geri kalan tüm özellikleri aynı. Biz brevi de şuan mama tablasını kullanmadığımız için arkasına takılı duruyor.
İstersen dışarı çıkabiliyorsan mağazada deneyerek karar ver derim.

Evet alçaltarak pamuk ince battaniye sererek kullanıyorum bende teşekkür ederim bu akşam tekrar hayatımıza girsin bakalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…