2017 EKİM Anne adayları

Ben bugun relaktasyon yontemine rastladim bor alet var onun sayesibde sut kanallari tekrar sut uretiyor pztesi gunu arayacagim hastaneyi insallah yapabilirler... sizde biraz arastirin derim belki yine gelir sutumuz.siz mamami kullaniyorsunuz
bi arastirayim.aptamil kullaniyorum ben
sen hangisini kullaniyorsun

Bende aptamil kullaniyorum ama doktorum cok sekerli seni birakir demisti. Ama diğer mamalarda öğürüyor :KK43: insallah tejrar getiririz sutleri :KK43: cok uzuluyorum
evet evolviada kusuyordu hep. aptamili begendi degistirmeye cesaretim yok.
valla ben bir hafta oncesine kadar yemedigim icmedigim sey kalmadi kesinlikle yok. bi gram artis yok.
giden sut cok zor. ama dedigin yontem ise yararsa o belki bi umut..
yoksa sunu ye bunu ye ki sutun olsun laflari bos

valla ben bir hafta oncesine kadar yemedigim icmedigim sey kalmadi kesinlikle yok. bi gram artis yok.
Yok ya bende cok denedim emzirme kampi dahi yaptim olmuyor... memeyi reddediyor cunku biberons alisti. Ama dedigim yontemle evlat edinilen bebeklere uygulandiginda o annelerin sutu bile geliyormus dusunun....

Yok ya bende cok denedim emzirme kampi dahi yaptim olmuyor... memeyi reddediyor cunku biberons alisti. Ama dedigim yontemle evlat edinilen bebeklere uygulandiginda o annelerin sutu bile geliyormus dusunun....
arastircam bende. benim memeyi birakmadi.
emzir emdikce gelir diyorlar dogru ama sut olmayan memeyi cocuk nasil emsin
bi dk emiyor sinileni birakiyor
off off ilk haftalar dolup tasardi akardi bos bos.
hep bu doymuyor laflarii.
gece mama gunduz sadece anne sutuyle ilk ay 750 gr almisdi.
aptal ebe bile kilosu dusuk dedi.
pskolojimi alt ust ettiler yemin ederim

arastircam bende. benim memeyi birakmadi.
emzir emdikce gelir diyorlar dogru ama sut olmayan memeyi cocuk nasil emsin
bi dk emiyor sinileni birakiyor
off off ilk haftalar dolup tasardi akardi bos bos.
hep bu doymuyor laflarii.
gece mama gunduz sadece anne sutuyle ilk ay 750 gr almisdi.
aptal ebe bile kilosu dusuk dedi.
pskolojimi alt ust ettiler yemin ederim
Ayni benim gibisiniz her seye muhalefetler yuzunden boyle oluyor... cocuk ac diye psikolojik baski yapiyolar. Milletin kocasi emzirsin diye ne destekler veriyor esine mesela benim abim.... benimkide bana dusman anasi ne derse ona inaniyor ahmak. Onlarin yuzunden cocugum mamayla beslenir oldu :KK43: ben gittigimde buraya sizede yazarim deneyimimi

Ayni benim gibisiniz her seye muhalefetler yuzunden boyle oluyor... cocuk ac diye psikolojik baski yapiyolar. Milletin kocasi emzirsin diye ne destekler veriyor esine mesela benim abim.... benimkide bana dusman anasi ne derse ona inaniyor ahmak. Onlarin yuzunden cocugum mamayla beslenir oldu :KK43: ben gittigimde buraya sizede yazarim deneyimimi
ben mama getiriyorum kizima diyorlar bak senin annen o iste.
biberona soyluyorlar.
tamam banada anlat nasil bisiymis

bebeklerinizin goz renkleri tamamen olustumu kizlar?

ben mama getiriyorum kizima diyorlar bak senin annen o iste.
biberona soyluyorlar.
tamam banada anlat nasil bisiymis
İnsnmiyorum ya zaten bizim canimiz yaniyor emziremedigimiz icin birde tuz mu basiyorlar boyle bir saka olamaz. Bu insanlardan uzak durun lutfen bunlar cocugunuza kufurde ogretir sizden uxaklastirmayada calisir. Bu nasil bir zihniyet ya... allah sabir versin bizlere. İsr yararsa sizde yapin ama once inanc. Ben cok inançlıyım sabirsizlikla yarini bekliyorum hastaneyi aramak icin

İnsnmiyorum ya zaten bizim canimiz yaniyor emziremedigimiz icin birde tuz mu basiyorlar boyle bir saka olamaz. Bu insanlardan uzak durun lutfen bunlar cocugunuza kufurde ogretir sizden uxaklastirmayada calisir. Bu nasil bir zihniyet ya... allah sabir versin bizlere. İsr yararsa sizde yapin ama once inanc. Ben cok inançlıyım sabirsizlikla yarini bekliyorum hastaneyi aramak icin
tuzu basiyorlar iste napalim. dogru söylüyorsun uzak tutmak lazim
bu lafin ne kadar gurur kirici oldugunu anlatamam.
insallah iyi haberler verirsin

Hanimlar merhaba benim oglum da 2 bucuk aylik oldu 3 gundur geceleri hic uyumuyo ve surekli agliyor aksam 9 dan sabah 5 e kadar ayaktayiz ne yapsak sakinlestiremiyoruz cocugu bu zamana kadar hic gaz problemimiz olmamisti acaba gaz sancisi mi cekmeye basladi ki yardimci olursaniz cok sevinirim 3 gunde uykusuzluktan cok bitkin dustum.cocuklarda kolik durumu sonradan ortaya cikabilir mi?

tuzu basiyorlar iste napalim. dogru söylüyorsun uzak tutmak lazim
bu lafin ne kadar gurur kirici oldugunu anlatamam.
insallah iyi haberler verirsin
Cok haklisin iki cocugunu da annesine baktiran gorumcem de bana annelik oyle annecim annecim diye sevmekle olmaz demisti. Seninkinin yanindan bile gecmez ama iste insanin kalbini ne kadar parcaladiklarini bir bilseler... neyse sabredecegiz bebislerimiz icin. İnsallah cok tesekkur ederim ise yararsa muhakkak bilgi verecegim

İki. Gün sonra mı etkisini gösteriyor acaba

Asimizi 15 ocak p.tesi vuruncakmisiz bugun hemsire aradi soyledi unuttuk sanmayin diye haber vereyim dedi ben memnunum hemsiremden masallahi var :))
Etkisini gösterdi mi cnm
Bu arada ShellShock ShellShock hastaneye kontrole gittim buraya giripte yazmaya firsatim olmadi rahim agzinda yirtilma olmus kanama ondanmis smear testi yapti dr bana birde fitil ile jel yazdi. Yalniz fitil emziren anneler icin uygun degilmis yaa prospektusunde yaziyo sutten kesilmeli imis icindeki metronidazol madde sute geciyomus ve zararli bu dr bunu bile bile niye veriyorki emzirdigin icin 5 gunu gecmesin kullanman dedi ama ben hic kullanmak istemiyorum o yaziyi gorunce :KK43:((
benim kullandığım mantar ilacı da aynısı yazıyordu eczaneye sordum Dr yazdıysa sorun olmaz demişti kullanabilirsin bence

diğer topicte çörekotu yağı içip sütünün çoğaldığını söyleyen arkadaşlar vardı Frida K Frida K

Evet. Islattım yine düştü. Suyun içinde yumuşattım elimle, sonra koydum . Ay ne zor kadın olmak. Heryerin bozulsun sonra bi de bunlarla uğraş. Adamda hiç bir değişim olmasın . Üstüne hiç bir yerin eskisi gibi olmadığı için beğenilmeme psikolojisine gir:işsiz:
yaaa benm 2 kg fazlam kaldı sadecr ama kendimi çok kötü hissediyorum göbeğim kaldo göğüsler 90 d olmuş 85 b den :KK43: aynaya bakasım gelmio vajinayada baktıkça ağlayasım geliodu ama toparlandı baya

X